Licurici de ianuarie-februarie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Crispy cum maie Razvanica?

intr'adevar am scapat din vedere ca bb nu are inca 3 luni si ca nu se da decat paracetam...tocmai ce ziceam cu cateva mesaje mai devreme ..ca am cam trecut de primele 3 luni si ca trecem la o noua etapa, ca ne-am obisnuit cu bebeii..

daca simti tu si ti se pare ca ceva e in neregula cu micutul zic ca ar fi bine sa-l si vada un doc, desi irina si roxana au zis bine ce au zis

Cristi2003 plansul de seara e obisnuit la multi bebelusi. Isi descarca energiile acumulate peste zi. Baitza, masajul, pusul la tzitzi (iarta-ma nu stiu daca mai alaptezi) sau papa la bibe il pot linisti!

Alinaaaaaaaaaaaaaaaa cred ca primesti o bataitza de la mineeeeeeeee

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele si HRISTOS A INVIAT!

IRINAC se poate sa avem mucisori fara a fi racita??? ca vad ca avem da nici un alt simptom .... si daca avem putem sa facem vaccinul de 2 luni????

pup toate fetele

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Irina, multumesc . Stiu ca incep sa ia mai putin in greutate pana acum, dar ziceam si eu ca dupa 3 luni. Si ma ambitionasem eu sa avem 6 kile la 3 luni, dar vad ca socoteala mea nu se potriveste cu a lui Filip.
Stai linistita, si Filip doarme cu mainile pe sus si cu degetele rasfirate, e tare haios.
Alinuk, si eu ma simt ca intr-o a doua familie cu voi, daca nu va citesc cateva zile, va simt lipsa la greu.
Micola, tine-te tare! Si mie mi se dau astfel de sfaturi. Chiar mama ma intreba ieri daca nu incep sa-i dau si altceva (si noi nu avem inca 3 luni)...i-am zis ca de la 6 luni o sa-ncep sa-i dau si n-a mai zis nimic. A! ba mi-a zis..ca eu am gustat ciorba de vacuta la 4 luni jumate, ca pofteam...asa i-au zis surorile lui bunica-mea si mi-a dat un pic...
Aalina, super faza cu leganatul carutului la supermarket
Daiopri, ne rugam pentru tine sa fie bun rezultatul. Stai cu moralul sus saptamana asta, sa nu te gandesti la prostii..
Bee, felicitari! Eu zic ca a luat f bine pitica. La mai mare!
Cami, eu stiu ca se poate face vaccin daca are doar muci. Si noi am avut la vaccin. Dra a zis ca doar daca are febra sau vreo infectie nu se face vaccin

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Neata la fete. Azi sunt doar cu piticania si speram sa dorm. Ei bine a mancat la 21, la 2.20, la 5 si de la 6 e bec. Am tot sperat sa adoarma sa pot pica si eu dar copilul e vigilent, sa nu cumva sa ma invat cu binele

micola sper sa nu cedezi la presiunile celor din jur si sa incepi cu sucurile mai ales acum cand ai reusit sa alaptezi exclusiv. Cand e cald Fabian cere mai des san si uneori suge putin deci e clar ca de sete iar mama imi tot spune sa ii dau apa sau ceai. I-am explicat frumos ca ii dau san si gata. Ca doar de aia m-am stresat sa alaptez exclusiv nu ca sa ii bag diverse la doua luni.

Irina zuzu ai fost totala cu speriatul copilului. Sper sa te calmezi draga de tine, macar in timp. O sa vezi ca la al doilea va fi mult mai bine Esti o scumpa cum esti tu pe faza la fiecare apel al nostru

Dark frumusel foc scumpul mic. Si eu zic ca ii raman ochii albastri puiului tau la cum arata in poze. Bunicii mei aveau ochii albastri, tati si scori ii au la fel si cu toate astea ai lui Dorian sunt un verde caprui. Fabi pana acum ii are albastri. De cate ori ma uit la el ii cant "ma inec in ochii tai...la la la la lei " Daca o fi sa i se schimbe asta e da macar ma bucur acum.

Crisspy cum sunteti?

Daiopri tinem pumnii sa fie bine rezultatul. Bine ca esti ocupata perioada asta ca sa mai treaca din ganduri. Ce au mai crescut baietii astia, uite acum tre sa ii sarbatorim...si parca nu imi vine sa cred ca sunt atat de mari. Eu de ziua lui Dorian probabil o sa fac un gratar la tara ca sa scap de agitatie si pregatiri. Mi-a pus in vedere sa ii fac si tort pentru la gradinita pentru ca altfel a spus "doamna" ca cei ce nu aduc tort de ziua lor nu primesc bomboane de ziua doamnei. Eu persoana cu mai putine talente pedagogice si fara dragoste de copii ca educatoarea asta nu am vazut. Slava Domnului ca intr-o luna jumate scapam de ea. Si scapa si altii ca iese la pensie.
Pacat ca nu ma pot duce eu dimineata cu tortul sa ii zic ca acum sper sa primeasca copilul bomboana

Legat de scutece eu i l-am scos pe cel de zi cand a implinit doi ani si se incalzise afara, dar ii mai puneam cand ieseam in oras ca daca il pocnea nu aveam unde sa il duc. O data am rugat niste doamne de la un magazin sa ne lase sa le folosim baia. Puteam sa i-l scot usor si pe cel de noapte pentru ca se trezea copilul si imi spunea ca face dar abia ma invatasem si eu sa dorm iar toata noaptea si eram comoda

Ca tot ziceai de planuri de nunta lisa casa de piatra. Sa aveti intelegere si dragoste multi ani impreuna.

bebelusi wooow cat ati dormit. Sunt verde de invidie. Bine ca v-a tihnit plimbarea, se vede in poze ca a fost super iar tu arati bestial.

Cristi am experimentat si eu plansul de seara, eu inclin sa cred ca e stresul de peste zi acumulat, singurul lucru ce a functionat a fost ca la ora la care plangea de obicei sa iesim la plimbare si cand intram in casa sa il bag in baie caci in apa se linisteste instant. Insa la noi reprizele astea erau scurte ca si durata, de cateva minute.

Bee ma bucur ca ati luat in greutate si asa te mai linistesti ti tu. Asteptam pozele.

Anuc faze de astea cu poftitul am auzit si eu si pe acest principiu dadeau la copii bere, cafea etc de mie mi se zbarlea parul cand auzeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Neata!

Daiopri imi esti foarte draga. Ai un fel special de a scrie, te simt o persoana foarte calda. si o sa fie totul bine, sigur, sigur.
Da, il mai culc pe Andrei pe burta, dar ca si tine, spre dimineata, adica cand e lumina afara , ca noaptea mi-e frica. Pe la 7, cand incepe blocul sa se trezeasca, incepe si el sa se foiasca, il iau, nu vorbesc cu el si pleosc cu fata in jos. Si adoarme instant.
De exemplu acum, a mancat la 6 dim, la 7 dadea semne de foiala, l-am intors pe burta si doarme si acum .

Cristi - si eu zic ca plansul isteric este pe fond de oboseala, stres-ul de peste zi. Noi il experimentam cam in fiecare seara. daca e inainte de baita, iesim cu el un pic afara, cateodata reuseste sa si adoarma in marsupiu vreo 30 min. cateodata il apuca fix dupa ce il scot din apa si atunci reduc cat pot timpul de masaj, cremuit si il mufez repede.

Roxana - sunt cu okii pe tine sa intri in fiecare zi.

Aalina - sa inteleg ca o sa ai un copil fan Ozone ?

Crisspy - multa sanatate. Cum mai e puiul?

Cami - cand ii face vaccinul Antoniei, dr va verifica starea ei de sanatate. Mie pediatra mi-a zis ca pana se stabilizeaza temeratura, o sa tot aiba muci copilu'.

Ada - cum mai e micuta?

Anca - Andrei in marea majoritate a timpului e obosit , ca nu vrea deloc sa doarma ziua. il mai pacalesc eu cu cate 30 min, vreo 2-3 reprize/zi, ceea ce e f putin. Multumesc de sfaturi. O sa iau si jucarii cantatoare in masina, vai de concentrarea mea . Si musai oglinda.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata!
Eu ma simt naspa...nu-s racita , nu nimic, am o ameteala asa de toata frumusetea, cred ca m-a ajuns nene oboseala , maia les cea nervoasaasta este.Mama m-a suparat aseaa desi nu m-am ciondanit cu ea pe fata, cred ac tocmai faptul ca am inghitit..zice"mama mi-am luat zi libera sa stau cu Hariel"-asta e fi-miu.Zic eu :f bine ca nu l-ai vzt de o luna.Da mama, zice ea, pleci toata ziua.Zic eu plec si io nitel--voiam sa mi fac suvite.Da ea continua: da mama sunt cam ragusita sa stii si cam tusesc.OK zic eu, stai acasa.Da nu te superi , mama????

Pai bine oameni buni mama mea sta la 1 statie de masina!!!!!!!!!!!!!!Alte mama stau in alte tari si tot au venit un timp fie ala si mic sa ajute.Nu m-am mai suparat cel putin aparent, m-a consolat Radu si a zis exact cum mi-a zis dr mea ca sta el cu puiul de la 6 incolo si pot sa plec 2 ore sa umblu sa fac ce vreau.Ceea ce azi vreau sa facpt ca pe cuv meu de omulet nu mai pot.E minunat puiul asta mic dar parca eu nu mai am timp de nimic nimic.Pt ca Radu vine seara si atunci e baita atunci e papa atunci e tot...Dar vertijul asta a aparut a doua oara aiz in decurs de 10 zile si nu e intamplator.

Rox am considerat la fel si NU repet nimic.Copilul e bine, mai degraba am io inf urinara decat el.La naiba'
Crisspy cum sunteti?
Bebelusi ce dragutze oua...si pozele nemaipomenite!
Daiopri bafta muuulta!Numai dc e pctie alba nu da un dg...eu zic sa fie bine si sa ai un rezultat pozitiv.Noi suntem aici tinem pumnii
Anuc si mie mi-a facut la fel Andrei!la 3 luni 5930 grameDar a trecut de 6 kile de Paste!
Cristi mai face al meu asa cnd e extrem de obosit.Alte dureri?scaun are, totu bine?mai plang si ei....nu le stim pe toate, noi presupunem
Bee gata, FELICITARI!tu si cu mine avem o treaba, vindem cantare!!!!

bate un vant aici...moooor va pup

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Cami te ai zuzu si tu pai ea era cu muci si inainte mamicoooo, ai uitat?asa e ea, se aduna peste noapte , in somn, o aspiri si gata.dc nu are nimic in pluso sa ti zica medicul si tzoc si vaccinu'

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

IrinaC si eu am aceste ameteli, sunt sigur de la oboseala, dupa cum am mai scris puiul doarme in parc, iar in casa cand doarme 1 h mai fac si eu cate ceva. Acum doarme! , si nu pot dormi... iar eu daca dorm ziua ma dereglez noaptea... iar nu e bine. Am zis sa vb cu dr poate iau niste vitamine.. poate Elevit... oricum ne trebuie odihna.

Nu te mai stresa ca nu esti ajutata, decat sa vina si sa-ti spuna una alta mai bine te descurci tu cu Radu, noi asa facem, cu soacra, mama frate nu-si da cu parerea. Mama a venit ieri si nu a luat copilul din patut, acolo i-a facut masaj, acolo l-a mangaiat... ca e constienta ca se invata in brate...iar Stefan e topit, cand ii face masaj... se uita la ea cu o mutrisoara de-ti vine sa-l mananci.

Poze ..

Stefan-Sufletelul meu grabit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Irina si Anuc - eu va bat. Am tacut, am tacut, dar pana cand?
Pai, Andrei al meu, la 3 luni avea 5,5kg. Si la 3 luni juma - 5,6kg, ca a avut scaderea ai de 200gr de la raceala. Asa ca sa nu va mai aud, da?

Irina - du-te mama si fa-te frumoasa. fa-te si pentru mine, ca eu nu stiu cand apuc.
In ceea ce o priveste pe mama ta, eu zic sa nu te consumi. Sunt convinsa ca dc ar fi stat cu tine, nu ati fi fost de acord in multe privinte si mai mult te-ai fi enervat. O sa vina timpul cand o sa-l lasi pe Andrei la ea, o sa fie el mai mare, o sa se obisnuiasca impreuna...hai, fruntea sus! Si pt mine seara e cea mai grea, oboseala de peste zi+baita+adormitul copilului...

Mergi la inceput

Multumesc fetelor!ce bine ca sunteti...

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput