Licurici de ianuarie-februarie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 11

DarkBendis spune:
Deanny, bine ai venit la noi Sa-ti traiasca puiuta sa creasca mare-mare. Daca vrei sa te treaca fetele pe listuta da-ne datele bebelusei (data nasterii, greutate, lungime etc... si bineinteles numele) Cum o cheama pe micuta ta?
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Ciufik spune:
Sora mea Dark , ce fericita eram eu cu Andrei care dormea noaptea toata...sa vezi acum ce imi da trezirea de 3 ori pe noapte cel putin
. Unde's vremurile de altadata
?
Micola, eu zic ca si Aalina, spune-i ca nu incepi diversificarea pana spre 6 luni, atata timp cat copilul ia bine in greutate (dc nu, te bazezi pe sfaturile ei legate de diversificare , fii si tu diplomata) si dc nu pricepe, pa si pusi! Mai sunt dri.
Veronica - sanatate multa.
Ma duc sa vad pozele lui Bebelusi, ca m-ati facut curioasa si poate ma invrednicesc sa trimit si eu poze pe contul comun.

Ciufik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deanny Buna fetelor dragi! Scriu prima oara la acest topic desi va urmaresc de la inceput - adica de la odiseea sarcinii... Bebelusha mea s-a nascut pe 18 feb 09 ![]() Vroiam sa-i raspund lui Cristi - si noi am experimentat plansul seara si eu una l-am asociat cu criza de seara si la noi solutia extrema care da roade cand nici sanul nu mai e bun este feonul - ti-l recomand cu caldura ![]() ![]() Deanny |
Deanny - bine ai venit!
Hai in listuta!

Deanny spune:
Multumesc fetelor pt primire, bine v-am gasit!
Bebelusha Mara - 18feb09, 3,330kg, 50cm, Apgar 10, cezariana la 39 sapt

crisspy spune:
Gata, am revenit.
Bebe doarme asa ca am avut putin timp sa citesc din urma.
Daiopri iti tinem pumnii ca rezultatele la biopsie sa fie OK.
Bebelusi am vazut pozici cu Bladutz dragutz.
Cristi2003 sper ca piticul sa fie OK.
Sa ma consider norocoasa ca lui Razvanica ii place in masina si carucior? Doarme de rupe in amandoua. Ce-i drept de cand era in burtica ii placea in masina, de cum ma urcam incepea sa danseze.
Bee felicitari pentru greutatea Alexiei si tot inainte.
Irina sa stii ca acelasi lucru i-l simt si eu. Ca vine Adi la 6 acasa gata e ora de masa a lui bebe. Mai stam un pic vine baita, dupa baita iara mancare si dupa somn. Si apucate si mai fa ceva prin casa, mai baga o masina de spalat, sterilizeaza biberoane, scoate-le si pregateste-le pt noapte. Aseara am zis ca ma duc pana la colt sa iau paine si am aterizat in Cora, simteam nevoia sa vad lume multa... Da' o sa-i invat sa stea si ei 2-3 ore pe seara singurei sa plec si eu sa-mi aerisesc creierii. Mai ales ca ei doi se inteleg de minune.
Asa ca lasa-ti baietii singurei sa discute si du-te tu mami si relaxeaza-te ca meriti
Micola bafta la cantar azi si nu te stresa pt burta, asa zic si eu ca mai am unu' in burtica.
O zi usoara la toata lumea.
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#

oana_vr spune:
Buna fetelor....apropo de oboseala cred ca in perioada asta adik 3-4 luni sunt putine mamici norocoase care sa aibe timp ptr mers la coafor sau odihna.Acum l-am trimis pe bunicul cu bb la plimbare si in loc sa ma odihnesc trebuie sa fac curat.......nu stiu de unde a incep.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi

bebelusi spune:
Fetelor, multumim de aprecieri .
Am si eu o intrewbare la voi: azi am primit primul cadou si dar pentru botez de la viitorii nostri fini din Italia pe care o sa ii nasim la vara: un calendar cu poza lui bebe este superb si 100 euro. Vreau si eu sa le trimit ceva, un cadou, simbolic si nu stiu ce...poate ma ajutati. Sunt tineri ca noi si foarte de treaba.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

DarkBendis spune:
Bebelusi, o rama deosebita ar fi merge, ma gandesc. Uite, noi am primit asta de la mama sotului, mi se pare ceva foarte potrivit.
http://www.mothercare.com/Silver-plated-babys-first-photo-frame/dp/B000J3ZVZM/sr=1-12/qid=1240400214/ref=sr_1_12/203-7906863-6171136?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=54806031&mcb=core
O alta sugestie ar fi un album gen "Record Book", cam asa ceva:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Baby-Record-Book/dp/B001ECAO22/sr=1-45/qid=1240400089/ref=sr_1_45/203-7906863-6171136?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=54754031&mcb=core
Mothercare au o multime de cadouase pentru asemenea ocazii, poate vezi ceva ce-ti place pe acolo si stii dupa ce sa te uiti prin magazine
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

IRINA.C spune:
Ciufik m-am apucat si am vzt toate pozele cu Andreiul tau...si sunt divine.Chiar ca Ciufik...sunt minuni nu altceva copiii acestia si noi niste norocoase.Extraordinare pozele cu ouale rosii.Si imi place animalutul de langa, am vzt ca il ai din day1.De unde???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita