Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

aaaaaaaaaa si inca ceva beatrice, felicitari pt decizie te sustinem toate si sa nu te sperii daca va fi nevoie de operatie clasica se curata mai bine endo la clasic, cel putin asa sustine doc meu, bafta multa si rezultate bune , oricum daca vrei o vacanta la vara te potiopera acum si pana la vara rezolvi si cu menopauza, daca mergi la mare nu o sa mai fie o problema cu cm :))))
puuup si succes sa te tina Dumnezeu cu gandurile astea

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Ioana sarut mana de invitatie. eu o sa te "serbez" intr-o alta zi, ca atunci nasesc dar e spre bine asa, ca o sa te bucuri mai multe zile

Luci, burtica lenevoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

aditza...offffffff, chiar ma gandeam ca tu o sa ne dai vestea cea mare, iti inteleg perfect sentimentul. Asa vrea DD si trebuie sa trecem prin toate si sa multumim de cele date pt ca toate sunt date cu un scop.Important e ca te simti mai bine dupa tratament si de acum urmeaza to sa incerci si sa speri si pana la urma vei avea si rezultate. Eu m-am hotarat sa aman cu 1 luna operatia si acum sunt iar in asteptare . As vrea sa incep si eu sa fac niste bai in ceai tu cum faci, pui in cada pliculetele de ceai, cat stai acolo? As mai vrea sa incep si tratamentul acela naturist pt endo cu ceaiuri,vitamine.... numa ca la mine inceputul e glorios apoi incep sa ma dezunflu si sa ma las de tratamente. Iti doresc putere multa de a trece prin toate cele date si ai sa vezi ca nu peste mult timp ne vei anunta cela 2 liniute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

bitza .. iti multumesc ca esti alaturi de mine . Timpul nu este pierdut , din contra abia incepe ca sa zic asa ..... In totalitate nu ma pot lauda ca ma simt bine , acum ma simt cum ma simteam si inainte , eu aveam dureri la ciclu si ovulatie , si cateodata depinde de zile . De ex am obs o chestie : inainte de operatie ma durea cand stateam in fund , cand mai luam o '' palmutza '' la fund de la barbatamiu , chestie obs din nou chiar astazi . Simt ca atunci cand imi tragi una imi dai in ovar ! Voi simtit asa ceva ? O fi de la faptul ca sunt inflamate ? O fi de la endo ?
Offf......cred ca se apropie venirea Cm-ului .
In leg cu baile eu fac asa: intr-o cratita mai mare pun la fiert apa in care pun cate o lingura din ceai coada calului , coada soricelului si galbenele ( sau le combin doua cate doua ) .Dupa ce a fiert o iau de pe foc si o pun intr-un lichean mai mititel . Apoi pun cam 2-3 linguri de sare si ma duk in baie unde stau deasupra ligheanului ( te proptesti pe el ) ma scuzati de aceste detalii dar asa se face . Te imbraci doar cu un halat care sa acopere si licheanul . Si stai in aburul acela fierbinte pana se raceste . CREDE_Ma te simti f bine dupa ...rezultatul se vede dupa cateva '' sedinte ''.
xdidi....adika tie dupa trat cu diph ti-a venit cm care nu se mai termina , dar care a debutat fara dureri ? vaiiii 19 zile de sangerare ??? mai poti ? asa ati patit si voi fetelor ?
va multumesc tuturor

va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Mada te-am ratat. Iti zic azi cu intarziere La multi ani! sa fii sanatoasa si iubita si sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos. Si ai grija de tine si de comoara ta.

Lucia draga de tine, deci te mandresti cu o fetita, da? Bravo, lasa ca si fetitele sunt frumoase, stiu ca tu voiai baietel. O sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si sa ai si tu mare grija de voi doua.

Magdita imi pare tare rau. Offf...DD te va ajuta sa te bucuri pana la sfarsit. Sa ai mare incredere.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor, voiam sa vad ce mai faceti, ca eu fiind "home alone" n-am ce sa va povestesc.

Aditza sa nu fi trista, stiu cum e dezamagirea aia cand vezi o liniuta, dar apoi trebuie sa o luam de la capat, nu? Cu speranta si cu optimism. Si cu incredere in Dumnezeu.

Mada, la Multi Ani!

Ana alexia, vad ca iei mai multe vitamine ca mine.Eu tin regimul alimentar, beau ceaiuri si iau ceva vitamine de 2 luni si vreau sa imi fac niste analize de sange si o urocultura acum la inceputul lui mai. Ca nu le-am mai facut din 2007. In 2008 le-am cam sarit, am facut doar ceva hormonale de Z14. Scuze ca n-am retinut, tu ce istoric ai? De cand incerci sa ramai insarcinata? Si cu naturistele cam de cand le iei?

Fetelor, va pup si va doresc un week-end relaxant, in care sa uitati de grijile noastre de pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Alina06st, iau naturiste de 5 ani si jumatate, cu foarte mici pauze. Incerc sa am bebe de mai bine de 6 ani, nu am avut nici o sarcina. Am fost diagnosticata cu endo la laparo, am facut histero si totul e ok, 5 ia si nu s-a lasat cu ochisori (inca). Toate analizele de sange facute pana acum (hormonale z3,z14,z21), cmv,toxo,chlamidii,ureaplasma,micoplasma ca125, proteinaC, cele de secretii din col mi-au iesit ok.
Pe acest cm am decis sa iau mai multe naturiste decat de obicei. In tot acest timp am mai luat homeopate, am tinut si regim, uneori fff strict, alteori mai lejer. Si acum incerc sa tin cat de cat, dar inca imi rasfat papilele gustative cu prajituri si ciocolata; o sa-mi treaca cat de curand aceste mofturele si o sa trec iar la ros frunze si ceva mai multa carnita (de peste)

Fetelor, sa aveti un weekend placut si plin de iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Alina06st, am vazut ca intrebai de utrogestan.
Am luat si eu in ultimi 2-3 ani, si luat exact cat si cum mi-a zis dl dr nu mi-a dereglat cm.
Am mai luat si mai demult(5-6 ani), pe vremea cand aveam un stil de viata normal ( adica mai nesanatos decat acum ) si atunci intr-adevar mi-a provocat dereglari ( dar pe acele cm am luat si clomifen iar cm mi s-a scurtat de la 28 zile ceas la 22-23 zile); mi-au trebuit cateva luni sa-mi revin, si cred ca de fapt clomifenul m-a dereglat, nu utrogestanul.
Depinde de organismul fiecareia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

multam. O sa vad eu pe pielea mea, la momentul cand voi lua. Probabil ca imi va prescrie si mie. Numa' ca noi abia din iunie reluam activitatea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fete dragi,

Vin si eu cu vesti bune de data asta : fizic sunt perfect , ovare, uter, asa mi-a zis dr.T. Astept sa treaca un cm si putem sa ne apucam de treaba. I-am zis dr.-lui T ca ne vedem cand voi fi din nou gravi . Dar nu vreau sa ma stresez si sa ma incrancenez sa se intample acum. Cand va deci DD ca e momentul, atunci va fi. Punct. Eu doar sper sa fie anul asta .
AdizaC, imi pare rau pentru testul negativ. Sunt sigura ca va fi bine lunile urmatoare .
Ioana, ma gandesc la voi azi si va tin pumnii sa iasa totul perfect.
Pup toate fetele dragi si un we minunat va urez.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput