Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(46)
Raspunsuri - Pagina 5
cristy1977 spune:
aoleuuuu, fetelor, da' ce scrierete sunteti, avem activitate
aditza, deci te-ai hotarat sa te testezi, e, atunci doamne ajuta iti tin pumnii, insa te sfatuiesc sa-l faci maine dimineata pentru a fi mai sigura de rezultat
ralu, asteptam vesti si de la tine, dar nu cumva este posibil sa fii mamica din nou? ma refer la intepaturi uter, etc
mada, la multi ani, sa ne traiti tu si piticul/pitica din burtica!! apropo ai aflat daca va fi mandru sau mandra?
lucicut, ce bine ca te auzim, daca este vorba doar de lene, este permis sa ne scrii mai rar, daca vrei te pot ajuta cu filmuletul, sosu meu este expert la asa ceva, trebuie doar sa-mi zici extensia si se rezolva
fetelor, io sunt consti', eu care inainte eram ceas in fiecare dimineata, nu stiu ce m-a apucat acu dar este tare nasol, ma simt ca un butoi, tocmai ce am dat gata 2 cutii de lapte batut, sper sa aiba efect
fire, magdi, ana alexia
"After all, tomorrow is another day!"
mada23 spune:
Mersic mult fete dragi
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
aditzaC spune:
lucia.....bine ai revenit ! ultima data te certasem toate ca ai facut tb cam multa si v-ati suparat pe noi ? ...glumesc , ce-ti face printesa ?
magditzule ....doamne ajuta !
mada ....
criss....in sf iti faci si tu aparitia . raporteaza pe unde ai umblat ? Nasol cu constipatia asta ...cunosc fff bine aceasta problema , eu am tranzitul fffff lent . Am sa cumpar testul in seara aceasta si am sa il fac maine dim , sper sa rezist , trebuie !
Faza e ca deja m-au luat durerile de ovare , intepaturi , nu stiu ce am ,sunt balonata sunt rau de la ele , abia stau pe scaun , sa fii facut oare o congestie pelviana ?
Am racit ? OFFF mai fetelor va spun sincer ca asa m-am saturat de durerile astea , de raceli si de toate .........mereu ii zic lui mama ca tb sa ma faca baiat , nu mai aveam nici o tb acum !
va pup
ralu_t spune:
madutz!!! graviduta fericita La Multi Ani!!! sanatosi si plini de impliniri langa familia ta. desi sunt la cura(ca face mandrul 1 an si eu tot n-am ajuns de unde am plecat) de la tine pap tort, na! virtual nu ingrasa
va pup fetelor si va multumesc ca v-ati gandit la mine. am revenit de la tutu, se pare ca e de vina un exces de estrogen datorita prolactinei marite, asta ar explica ciclul f abundent si multe zile fiindca ecografic "sunt perfecta" trebuie sa fac analiza de prolactina si sa sun sa-mi dea tratament eventual, o pastila de nush ce
mi-am amintit cu nostalgie la cabinet ca anu' trecut pe vremea asta abia imi taram burtoiul pe acolo...
fug sa pap ca-s nemancata de azi dimi
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
ana-alexia spune:
Madutz, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa, iubita, sa ai sarcina usoara, la termen, multe bucurii si bebe sanatos si mancacios!
Si eu am avut dureri de burtik zilele astea, tot in zona ovarelor. Eu una mi le explic pe ale mele prin schimbarea de alimentatie. De la post 7 saptamani am trecut la oua fierte si drob de legume, dar tot cu oua...multe...si cruditati ioc... Si cum de fel eu nu prea papam oua (ca nu fac bine in endo)...in cazul meu pot numi asta exces alimentar
aditzaC spune:
ana_alexia .....pe unde si la mine cred ca are leg cu alimentatia , si eu am tinut post si apoi am mancat de toate / si mananc
dar pe langa asta cred ca am racit si un pik ....plus endo , toate adunate aici au dus .
fireyes spune:
La multi ani, Mada si sa iti mearga de acum incolo doar bine si f bine!
hihi, Lucia, apai noptile albe vin la pachet, ca pampersheii... dar pe mine mai mult ca sigur ma gasesti treaza in miez de noapte, asa ca ma ofer
Ioanatugs spune:
Mada23 La multi ani fericiti iubita!! Si multumesc pentru urarile calduroase!
Ralu_t multumesc iubita! Pai o sa ne vedem cu siguranta in mai, eu va invit deja la ziua mea pe toate, din timp, ca sa stiti!
Fireyes pe 16 mai sa nu-ti faci program, da???
Ana-Alexia, Magdita, Lucialu
lucialu spune:
Madutza azi te chefuiestiSa ne spui cand incepe sa-si faca simtita prezenta Miracolul de pe stradutza ta si ce culoare are,cand afli.Iertare legat de palpitatii, eu chiar am zis ca sunt foarte activaprea activa
Cristy ii spune la fisierul meu video_ts,daca afli o metoda nedureroasa sa-l transformezas fi tare multamita.Baga prune uscate daca esti consti-efect garantat.Si ce ai luat e bine.
Ralu cred ca am citit pe forum despre pastila pt hiperprolectimie sau cum ii spune.Deci sigur o rezolvati.Bine ca sunt toate bune in rest,Doamne ajuta!
Fire,promit ca voi fi pretena buna si nu te trezesc in miez de noapte daca tu promiti sa faci ceva cu somnul ala.Pe bune:get some sleep girl ca sa fii in forma.
Aditza stai linistita ca nu ma supar eu asa usor.Auzi tu?Nu te mai cauta atata de dureri si alte simptome,incearca sa fii mai ningiutza cu ele-Banzaaaaai!, ca te umpli de ganduri rele si stres extra.
Ioana,Ana-Alexia,Beatrice,Magdi
Eu o sa scriu mai rar,ca iar am sarit calul cu forumul lately si sunt foarte dependentaSi nici nu ma mai tin neuronii si balamalele.Dar va tiu sub observatie.
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
lucialu spune:
Lilisor ce am citit dincolo?Yeeees!!! sa fie DD cu voi si sa o iei pe urmele lui Pisix!!!
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine