Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(46)
Raspunsuri - Pagina 4
aditzaC spune:
coletutza.....ma bucur ca ti-a venit cm si poti demara lucrurile pt FIv sa-ti fie cu noroc si sa ne tii la curent . Cm cum a fost / este ? A debutat cu dureri ? In ultimele zile te-au durut ovarele?
Ioana ...nu am facut . Imi este teama de un esec . Dar pe alta parte as vrea sa fac deoarece as dorii sa fac baie in apa fierbinte , niste bai in sezut cu ceai si sa mai iau niste supozitoare naturale ( iar daca esti gravida acestea se exclud ).....deoarece , cum ziceam si mai sus am mom si mom iar in dim asta simt o presiune asupra ovarelor , cum ar fii inflamate , nu stiu sa va descriu mai exact . Parca sunt si balona ...la ovare , ma simt destul de aiurea . In schimb am aceasi senzatie de ameteala / greatza ....parca s-ar invartii casa , iar in dim asta am patit la fel ca si ieri : eram in baie si mi-a venit sa vomit ....mi-am spus in gand nu am nimik , nu am nimik ....si dupa cateva sec mi-a trecut .Cred ca o sa iau un test decat sa stau asa '' in stres '' si nu pot lua nici medicamente . Pofta de mancare am dar cand mananc nu mai imi vine sa mananc.....iar dupa masa imi este iar foamne OFFF ...sa le ia naiba de simtome . Ma doare si capul , nu ma odihnesc , imi este somn intr-una .
Criss , Bea, Magditza,Lucia, Mada , Alina , Bitza, si restul
ana-alexia spune:
La Multi Ani! tuturor care isi sarbatoresc onomastica astazi!
Magdita sa-ti traiasca nepoteii si sa va aduca tuturor numai bucurii!
Lucialu ce mai faceti voi? Sper ca sunteti bine!
Ioana buna idee ca ai facut repetitii inainte. Sigur te vei descurca foarte bine! Sa-ti traiasca finutzul si nepotica si sa va aduca tuturor numai bucurii!
Coletutza, Fireyes sa va ajute Doamne-Doamne sa va reuseasca FIV-urile catre care va indreptati! Poate vine barza intre timp... orice e posibil...
AditzaC, poate se lasa cu ochisori cat de curand!
Alina06st eu inca pap naturiste: b-complex,omega3,vitex fruit,bio-seleniu+zinc,q10+ulei de catina, kanchanar, homeopate. Dar nu mai sunt cuminte la capitolul regimpap dulciuri, fainoase, cafea cu lapte, oua... stiu ca nu-i frumos din partea mea, dar asta e...
Noutati nu am...pap naturiste si ma las in voia curentului..si probabil nici nu voi avea noutati prea curand...doar daca nu-mi aduce barza in lunile urmatoare.
toate fetele! Sa aveti o zi frumoasa!
ana-alexia spune:
Beatrice ai PM de la mine.
Poate iti vei activa PM-ul, sa poti primi mesaje oricum.
fireyes spune:
Ana Alexia, eu imi doresc din tot sufletul sa fie asa cum zici tu...
Deocamdata, sunt intr-o pauza mai lunga de fiv-uri, in orice varianta ar fi ele si pana in toamna asa vreau sa stau, pt ca ultimele luni m-au consumat f mult.
Atat doar ca tin ochii deschisi si fac planuri, ca s nu simt ca trece timpul pe langa mine si sa regret mai incolo...
ralu_t spune:
Cristos a inviat dragele mele!
eu ma pregatesc sa merg azi la tutu sa vedem ce zice sper sa-l gasesc ca ma duc fara programare, fiindca eu nu stiu niciodata cu mai mult timp inainte ce program o sa am. o sa va tin la curent. CM-ul mi s-a terminat chiar in ziua in care v-am scris, insa de atunci am tot felul de dureri de uter, cam ca atunci cand eram gravi si ma dureau ligamentele cand ma miscam brusc, si intepaturi in vagin...f ciudat, n-am mai experimentat asa ceva pana acum. un sg lucru ma linisteste, la contact sexual nu am nici un fel de durere iar in vremurile proaste, inainte de operatie si diphe, abia reuseam si noi sa facem ceva...eu sper sa fie doar un dezechilibru hormonal.am ramas socata sa descopar ca desi nu mai alaptez de 6 luni, prolactina e inca marita si daca strang f tare sfarcul, mai iese o picatura de laptic. va tin la curent dupa ce ma intorc de la dr. si pt cine intreba, nu mai retin, scuze, povestea mea e la inceputul capitolului.
de Pasti am fost la soacra-mea la Clung si a fost f cald si bine, insa f obositor cu Tudor care a vrtu sa mearga in continuu...evident numai pe scarile de la casa. Ne-a dat gata pe toti, si eram multi
ioana, mult succes la nasit, nu-ti face probleme, bebeii sunt f rezistenti in ciuda aparentelor, n-ai ce sa gresesti si oricum mamica va fi prin preajma sa te ajute. si eu am ajutat-o pe nasa imi pare tare rau ca sambata asta nu pot ajunge sa-i vad si eu la biserica, mi-ar fi facut mare placere. pup-o pe finuta si spune-i ca mi-e dor de ea, si ca abia astaept sa ne revedem cu toatele la tine ca tot a venit caldura, poate veni cu bb la terasa( eu pe al meu va anunt ca il las acasa ca e un titirez)
magdie normal sa-ti fie greu. eu nu as fugi de acceptarea raului psihic care face parte din doliul normal al oricarei pierderi si data fiind pierderea asa de mare in contextul asta, e normal sa suferi. insa suferinta face parte din procesul de vindecare. nu inseamna ca trebuie sa te afunzi in tristete, insa sa nu ai pretetntii nerealiste de la tine. daca fizic esti bine, nu exista nici un impediment sa iti vezi visul cu ochii cat de curand
aditza fugi si fa un test. sa stii ca psihicul are o mare putere asupra simptomatologiei noastre, asa ca starile pot fi deopotriva induse de tine cat si de o sarcina. nu pierzi nimic daca stii ce se intampla de fapt cu tine, daca e de bine sa stii ce sa faci pe mai departe, daca nu, macar sa nu te alimentezi cu sperante false. greturile de obicei apar dupa 6 saptamani de sarcina(numarand din prima zi de CM, deci scade 2 saptamani in cazul tau), tu cam cand crezi ca ai fi ovulat?
coletutzasi fireyes multa bafta la FIV
pup burticoasele noastre dragi: lucia, mada si monica
aerlilian, pe unde umblii?
o zi buna dragelor si celor care-si serbeaza azi ziua de nume!
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
aditzaC spune:
ana_alexia ...
ralu_t o sa imi iau diseara un test . Stiu ca pshicul are o influenta fffff mare si ca are putere asupra simptomatologiei noastre. Asa cum zici si tu ....pt linistea mea si pt alte lucruri o sa fac testul . Nu imi pot da seama cand am ovulat , deoarece am urmat trat cu Diph iar de la ultima injectie am 71 zile . Eu cred ca am ovulat incepand cu a 54 zi. Cam atunci au inceput semnele ovulatiei , care zic eu , au durat cateva zile .
In fine ......nu vreau sa mai ma gandesc , diseara fac testul si gata .
Tb sa imi fac ceva la ovarele astea ....pe care le simt inflamate , posibil sa fi racit !
Pe mine ma doare la contact am momente si momente / pozitii si pozitii ! Cateodata ma doare rau , altadata putin / suportabil .
Offfffff ....
mada23 spune:
Pupici si de la noi
va invit la o feliutza de tort si un paharel de suc , azi mai "intineresc" cu un an si fac cinste
Lucic...ce faci iubita, nici un semn nimic, te caut pe la odisee si nimic, deja imi fac griji ai vacanta prelungita? peaseeeeeee de la garavi paranoia la gravi paranoia da un semn
Magditzule ...sa-ti traisca nepoteii si sa-ti lumineze viata
Ioana....nu-ti face probleme ai sa te descurci minunat, si eu am avut atatea emotii dar a venit totul de la sine, parca facusem treaba de o mie de ori, probabil avem in sange. Finutz cuminte iti doresc, asa cum a fost al meu nu a schitat nimic-nimic si a lasa-o pe nanutza emotionata sa-si faca treaba, supliment a mai pus pile si la DD de s-a lipit ghiocelul meu, DD sa fie la fel
Ana-alexia, Ralu,Flacarica (o pauza prinde bine tare, ai sa vezi) Adita, Beatrice, Boo...tuturor milioane de pupici
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
aditzaC spune:
mada ........ LA MULTY ANI !!!sa fii sanatoasa , sa ai parte de toate lucrurile frumoase depe aceasta lume ....sa ai un bebe sanatos si frumos , sa va bucurati de el ......sa fii iubita si sa ramai alaturi de noi .
magditza....esti o dulce ! si nepotii tai la fel , sa traiti cu totii !!!
lucialu spune:
Primiti doua potoroase?
Adevarat a inviat!!!
La multi Ani Madut!!!sa ne traiesti o suta de ani,sanatoasa si voioasa!Sa fii iubita,sa ai o sarcina perfecta si o nastere usoaaaara si BBic santatos!!!Ioana bafta mare la botez!!!Nu uita sa tineti cuculetzul stropitoare acoperit
Magdi sa-ti traiasca nepoteii!!!Sa fie sanatosi!Si tu sa te refaci repede-repede din toate punctele de vedere si sa te binecuvanteze DD cu un BBic la purtator!
Ralu iti tin pumnii pt azi!Eu am experimentat ce spui tu dar coroborat cu hau mult la fufu...Ia banalul ceai de coada de soricel,iti va echilibra fluxul menstrei-bea 3 ceascutze pe zi, sa sti ca e foarte bun si eficient.Pup titirezul fitnesist-vrea sa faca muschiuletzi la picioruse si la popoentz sa impresioneze pampersugele roz?
Fire iubita am citit si ce sa mai spui?Ia-ti pauza de care ai tu nevoie,oricum tre sa lasi si corpul sa-si mai traga sufletul dupa hormonii ingerati.Va fi bine,ai sa vezi,chiar daca acum iti pare ca e negru cerul.Important e sa vrem,sa fim cat putem de in forma-sanatoase,sa fim iubite,sa avem credinta.Deci de-astea imi urezi tu mie???Treziri in noapteBuuuuun,ai grija ca poate te caut.
Aditza faci testul si stii o treaba.
Coletuza felicitari pt venirea rusilor!Bafta la FIV!!!Sa se lase cu cel putin o pereche de ochisori,manutze,picioruse and so on.
Romanitza eu zic ca am fost cuminte cat se poate in conditiile date,ca nici sa stau chiar pe fundul meu de tot nu am putut.
Cristy am descoperit de ce nu poc sa pui filmul.Are o extensie pe care nici un programel de uploadat poze nu il vede.Mi-ar trebui sa iau un program de schimbat extensia...Cred ca pana la urma tot la scanat pozele ma opresc.Offf!
Eu zic ca te simti bine de la toate chestiile intreprinse,fiecare are rolul ei.Si ma bucur mult si pt tine si pt mine pt ca am de gand sa fac si eu cure masive cu Medox sau Flavin si Viusid dupa ce nasc si alaptez.
Noi suntem bine-azi.Ieri m-am miscat in reluare,am reusit sa-mi fac treaba,dar greu frate,greu.M-a durut iar burtica si noaptea m-a lasat.Cred ca am uter ultrasensibil,vai de capul lui!Bine ca e bine fata,ca durerile de acum sunt floare la ureche,deci le suport.Probabil ligamentele.Mandra mea inca are loc de invartit,deci face tumbe in continuare si se plimba si ii place sa stea cocotzata pe intestinul meu
Va pupacesc pe toate!!!
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
magdita spune:
Madutz, La Multi Ani draga noastra, sa fii sanatoasa in primul rand si sa ai parte de o sarcina de vis in continuare si de o viata minunata alaturi de sotul minunat si de copilasul perfect, care eu zic ca e baiat . De-abia astept sa vad daca ma insel sau nu.
Ralu, multumesc frumos pentru lucrurile frumoase pe care mi le-ai spus, asa este, e nevoie de timp pentru vindecare, probabil va mai dura ceva pana cand voi scapa de aceasta apasare. Insa incerc sa las totul in urma, sa nu ma mai gandesc la ce s-a intamplat, sa nu despic firul in patru, pentru ca nu imi foloseste la nimic. Vreau sa privesc cu incredere viitorul si sa sper ca voi fi binecuvantata in curand cu o minune in burtica . S-a intamplat o data, cu siguranta se va intampla din nou si atunci va fi perfect.
Lucic
Boo, ce mai faci? Te-am visat azi-noapte, noi doua ne plimbam, iar Alexutul era in fata noastra, alerga fericit .
Ioana, te vei descurca de minune sambata. De-abia astept pozele .
AditzaC, Doamne ajuta sa vezi II . Iti tin pumnii stransi.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!