Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(46)
Raspunsuri - Pagina 18
alina06st spune:
Buna fetele! Si eu va citesc mereu. Scriu mai rar ca nu am ce. Astept sa merg pe 15 mai la ecografie si sa ma programez la laparo. Si astept si sa imi vina sotul in tara pe 17 iunie. Iar despre intrebarile de genul "cand faceti si voi un bebe", raspunsul meu e: cand o vrea Dumnezeu. Si gata. Pana acum nimeni nu a insistat. Eu la faze din astea care privesc viata mea intima, sunt mai rece si iau o fatza fioroasa. Nu suport oamenii care nu isi vad de treaba lor. Si se vede. Dar de-aia nu mai pot eu...
Pup pe toata lumea!
xdidi spune:
salutare dragelor, multumesc pt incurajare, nici azi nimic asa ca inca tine:) si noi speram sa fie cu ochisori, alte lucruri ciudate nu s-au mai intamplat atat ca azi noapte m-am ttrezit sa papa ceva ca mi-era foame rau de tot....am luat un biscuite si m-am culcat la loc....acum incerc sa nu mai papa dupa 6-7 ca sunt umflata...am o burta tare si umflata de toti ma intreaba daca sunt gravi la munca, bine nu prea ma supar daca ar fi adevarat..........iar acum nu prea mai am nici scurgeri din alea normale cica sunt ok.
cristy imi pare rau ca toata lumea va intreaba despre lucruri care te dor, dar nu-si imagineaza ca te ranesc , asa sunt unii oameni curiosi si bagaciosi si mai ales acei oameni la care nu te-ai astepta, noi suntem la inceputul incercarilor si sper sa nu avem cunostinte prea curioasse, soacra mea nu a zis la nimeni din familie ca eu m-am operat si toata lumea curioasa o intreba ce face la bucuresti toata ziua, le-a zis ca ne muta si ne ajuta
va doresc liniute roz si fericite va puuuup
didi
aditzaC spune:
Xdidi .....ce m-as bucura sa fie cu ochisoriiiii ....doamne ajuta !
criss...ce faci ?
va pupik pe toateeeee
cristy1977 spune:
p-aci si eu, la scarbici, cu tot felul de belele, vad ca pe la noi cam bate vantul, cred ca fetele se pregatesc de weekend. eu sunt ziua 6, rusii apropape ca au trecut, m-am profilat pe gemoterapie, dar de la atatea extracte hidroalcoolice sunt mai tot timpul cetateanu' turmentat, mi-am cumparat macrou si intentionez sa fac un gratar nare in weekend cu peste si cartofi in foc de jar, planuri de weekend, vrem sa iesim sa-mi faca sosu niste poze... alea, alea... hai ca deja am divagat rau de la topic, sa revenim... ovarinele ma inteapa, dar cel mai tare numar il face cel drept, mi-am cumparat magiun de topoleveni, e tare bun, eu zic sa-l incercati si voi... doamne ce aiurea am scris, v-am spus ca sunt cetateanu' turmentat, pup aditz, la tine cum mai e? l-ai atacat pe sos
didi, la mine toata famelia stie ca nu pot face bebe, chiar si cei mai indepartati, cred ca am capatat o placere diabolica de a soca lumea doamne ajuta sa se lase cu bebe
"After all, tomorrow is another day!"
ana-alexia spune:
Lucialu ma bucur ca sunteti bine si tu si bebelina! Ce frumos ca totul devine din ce in ce mai roz in jurul vostru!
Cristy, chiar ca e bunutz magiunul de Topoloveni!
La mine z22 vrea sa se transforme in z1, se pare . Sau s-o implanta vreun bebic...visez frumos...
Cam simt chemarea butoiului...
Sa aveti un weekend minunat!
toate fetele!
alina06st spune:
Buna fetele! Eu nu ma pregatesc de week-end, ca n-am de ce. In week-end zac. Ma odihnesc. Ma invart pe aici, cu ceva de mancare, ceva curatenie si staaaaau si ma relaxez... oarecum. De una singura. In cazul nostru doar familia mea stie ca avem o problema in a face bebei (parintii, fratele, cumnata) si prietenii apropiati. Sunt bucuroasa ca am descoperit in oras un medic homeopat despre care am auzit multe de bine. O sa merg si la el dupa laparo. Va doresc spor la relaxare in week-end! Puuup!
cristy1977 spune:
buna seara fetelor
ana alexia, tu ai fost autorul cu magiunul de topoloveni, este intr-adevar foarte gustos si cu 2-3 lingurite iti potolesti pofta de dulce si sotul s-a indragostit de el. ziua 22 este putin cam devreme pentru rusi, poate se intampla o minune doamne ajuta, tu cum mai esti?
aditza, ce mai faci? simt eu iz de butoi la tine, nu mai zici nimic?
alina, daca este un medic homeopat bun mergi la tratament cu toata increderea, cred ca ar putea sa te ajute
azi mi-a adus tata propolis si polen proaspat de la un prieten care are stupi, asa ca de maine dimineata incep sa le iau, mai greu imi va fi cu propolisul ca am auzit ca are un gust tare nasol si va trebui sa-l tin in gura si sa-l sug, om vedea. va pup
"After all, tomorrow is another day!"
Ioanatugs spune:
Aerlilian la anul de ziua mea, ne vom sarbatori impreuna bucuria de a fi gravidute, sau mame, promit! Trebuie sa credem asta!
Magdita ma bucur iubita ca v-ati distrat frumos la munte!
Lucialu daca spuneti si voi, atunci cred! Ce frumos ca aranjati totul in nuante de roz, deja mi-o imaginez!
LilianaFi sa fie cu noroc inceputul FIV-ului!
Fireyes pe unde esti iubita?
Va pupic pe toate dragelor!
aditzaC spune:
buna seara dragele mele
criss... se vede ca esti cetateanul turmentat , ai chef de vb acum , nu gluma, esti asa simpatica ....vezi de asta iti duc eu lipsa . V-am citi astazi dar am fost ocupe la munka si nu am avut cand sa scriu si oricum nu ati fost f active . Ma bucur ca te-ai aprovizionat cu de toate , sa-ti fie cu folos . Propolisul este super nasol la gust ..... dar nah daca ai ambitie ..... stiu ca este f bun dezinfectant , eu luam tinctura dar din pacate nu am mai luat de mult . La ora actuala eu nu iau nimik , am doar trat pt stomacel si bila si atat . Crezi ca ar tb sa iau ceva ? Asadar in week te '' gratuiesti '' f bine .....sa te gandesti si la noi . Pe mine rusii m-au tinut de luni si fix duminica s-a terminat definitiv , adeca a reaparut secretia. IO am patit ceva ciudat azi : cand m-am dus la toilet dim am avut o '' secretie '' alba si mai lichida care s-a scurs ca la robinet .......sa nu va ganditi ca avea si aceeasi presiune . Era f deschisa la culoare , parca era lipici .....dar aseara nu am avut contact pt ca m-am '' ciondanit '' cu sotul si bineinteles ca ne-am culcat ''fund in fund '' , dar in seara asta nu mai scapa , fie ce o fii sar pe el este ziua 12 .....offf sper sa nu fii pierdut ceva . Cum ziceam de secretie .....a doua oara cand am mers la toilet a existat din nou insa mult mai putina cantitativ .... , io cred ca s-a spart un folicul pt ca ma doare ovarul drept , dar am un junghi asa .....ofoffofo ma vait mai rau ca o baba , ma doare si mijlocul si un pikulet fierea ca nu am fost cuminte si am mancat prostii !
ana_alexia .....hihihi doamne ajuta sa fie cu niste ochisori ....
alina .....bafta la homeopat , sa vii cu vesti bune ! Eu am o parere '' rezervata '' pt medicii astia , cred in medicina naturista dar nu si in medicii , stiti de ce ? Fac o paranteza si zic ca asta nu este in general ,normal ca exista si exceptii , in orice domeniu se intampla asta . Anul trecut eram disperata ca nu stiam ce sa mai fac , aveam dureri , nu mai suportam nimik si nimeni nu imi zicea ce am , aveam si dureri de stomac , bila , nici eu nu stiam ce naiba ma durea ....... de unde vb ca durerea se trasnmite de la un organ la altul . Bun ....si caut eu pe net si ma documentez si imi zice o prietena de un medic homeopat la care a fost mama ei ca este asa si pe dincolo , nici nu mai retin cum il cheama , si mai citesc si pe net despre el ..... si ce zic ? hai sa incerc si eu sa vad ce imi zice . Ii trimit un mail ...imi face programare , imi spune cateva cuvinte in mail si ma hotarasc sa ma duk . Ajung in zona Baba Novac printre blocuri , era pe seara ....muream de frica , nu prea am fost in zona aia . Caut cabinetul un pikulet si pana la urma il gasesc. Intru ....salut si iau loc pe scaun .Vreau sa va zic ca am ramas uimita de ce am gasit . In primul rand era un apartament trasnformat in cabinet , nimik spectaculos pana acum , dar era intr-un fel in care nu imi inspira deloc incredere , era intunecat , sobru , era liniste totala . Asteptand pe scaun la un mom dat dintr-o camera iese o tipa cu fustita scurta pana la fund , cu un decolteu generos ......cica era asistenta ! Opa ....am zis , e ceva necurat . Cum am auzit tot felul de chestii pe la TV incepuse sa imi fie frica . Dupa ea iese un tip imbracat in blugi cu un tricou alb , transpirat tot .....era medicul . Incep ei sa se cam uite unul la altul , zambete , etc . El o strica '' puiut '' ....La un mom dat tipa se schimba si pleaca . Venise si randul meu .....in '' cabinet '' mai ramasese : eu , doctorul si cea de la intrare care facea incasarile . Imi tremurau picioarele de frica , nu mai stiam ce sa fac . Apucasem sa platesc ...1 mil , nu era vb de bani dar ma gandeam ce sa fac , sa plec : zic astia ca sunt nebuna , sa stau ? daca patesc ceva .......am dat si eu un sms lui barbatamiu si i-am zis ca sunt in baba novac la nr cutare si daca in maxim o ora nu il sun sa vina dupa mine . Cum ziceam imi venise randul .... iau loc pe scaun si incepe medicul sa ma intrebe d c am venit la el , bla bla bla , imi facea un fel de fisa . Incep eu sa ii zic toate cele ....eu sincer va zic m-am dus la el pt ginecologie , dar cand am vazut cum arata cabinetul de pe vremea lui pazvante chioru , de cand era mamaie fata mare cred ca erau aparatele si ustensilele alea , am zis si eu ca am venit pt stomac ( stau si ma gandesc acum si cred ca disperarea de a afla ceva m-a facut sa stau ) . Dar pana sa apuc eu sa ii zic ca am venit pt stomac , el mi-a facut o fisa generala . Dupa aceea imi zice : dezbracati-va ! Vaiiiiii ...am belit niste ochi la el si am zis : CEEEE ???? si ma gandeam doamne pana aici mi-a fost ....m-am ridicat de pe scaun si tiptil tiptil o luam spre usa ....el se uita mirat la mine si imi zice : pai dezbracati-vaq sa incepem cu controlul ginecologic ........ii spun ca eu nu am venit pregatita pt asa ceva ! Imi spune bine atunci haideti sa facem control la sani ........... NUUUUUUUUU .....nici pt asa ceva nu am venit , eu am venit pt STOMAC . Bine ...haideti sa facem o ecografie ! Ma intind pe un pat si incepe sa imi faca ecografia , nu va zic ce cal avea unde vedea eco ....f vechi cu unitate din aia mare si patrata . Incepe sa imi zica acolo de ma ingrozeste . Imi scrie pe foaie ca am ulcer , etc etc . SI intr-un final reusesc sa plec de acolo .......si rasuflu usurata ca nu am patit nimik rau !!!
Mi-a dat si un tratament . Eram putin in dilema pt ca : imi spusese lucruri adevarate si lucruri neadevarate si nu stiam ce naiba sa mai cred . Bineinteles ca am facut endoscopie si nu aveam nici un ulcer !
Deci ...cum ziceam nu prea am incredere in medicii , dar in medicina naturista da .
VAiii cat am scris ......sper ca v-am '' distrat '' un pikulet
va pupik pe toate
bitza20 spune:
aditza, am murit de ras in momentele alea cred ca te-ai speriat dar acum radem de intemplarea ta