Copii din 1995-1998(30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Andra, daca asa a zis dl., asa o fi, nu? Bravo!
Dana, iti urez vremuri calde si decizii bune!
Mihaela, incet, incet si termini. Bravo! Frumos si pt Diana la locul acela de joaca! Succes mai departe!
Mikimih, ma intreb cum a putut sa sustina probele daca abia si-a scos piciorul din ghips, fie si dupa o entorsa. Plus ca avusese si febra. Bafta la teza de unul singurel! Pacat ca nu te-a ascultat, timpul e trecut. Iar taierea ghipsului chiar a fost un efort enorm pt bietii barbati!
Flower, multa bafta si voua la teze!
Ana68, revino-ti, te rog! Ca asa toti avem chef de vacante.

La noi, lucrurile au stat asa: copil ofuscat ca nu da teza azi ca sa scape de mama cicalitoare!
Va pe toate!
La vremi mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

agho, chiar ma gandeam la cei care au copii in clasa 7 si 8 si care azi nu au dat teza. Saracii copii au invatat si ii tine in tensiune.

Proba la sport a fost la baschet, numai aruncari la cos, dar febra tot l-a sleit de puteri. La picior nu mai are nimic, nici nu i se umflase cand l-am dus la dr, cred ca m-am panicat eu ca urla ca il doare.

Mergi la inceput

Mikimih,hahaha...cu "urlatul".
Da, problema cu amanatul tezei pe unii s-ar putea sa-i avantajeze, si-aici ma gandesc la copiii care asa cred ca mai castiga timp pt. invatat/repetat. Insa pe altii s-ar putea sa-i demobilizeze. Si ma tem sa nu intre si fi-miu in categ. asta.

May, cand m-ai intrati p-aici sa-mi spuneti si mie daca v-au crescut copiii. De ex. And. e cat mine, are 1.65 m. Si-am avut asa un shoc la un moment dat cand aveam un schimb de replici fata-n fata si eram f aproape unul de altul. Shocul a fost (pt. mine) ca efectiv ne priveam ochi in ochi la orizontala, nu de sus in jos (eu la el). Si-am ramas asa de surprinsa, ca nici replicile n-au mai avut acelasi curs. Au trecut cateva sapt. de-atunci. Si-acum ne amuzam ca-i spun ca in curand am sa ma uit eu in sus la el.
cand ne-am dus acum la mama am facut un teanc de tricouri care i-au ramas mici sau f mici. Chiar si-un tricou luat in toamna, acum i se pare cam mic.
De note nu mai zic nimic ca nu vreau sa sperii ingerii! Intelegeti voi.

Mergi la inceput

Am scris "m-ai"...in loc de "mai"...si nu stiu cum as fi putut sa corectez in textul deja trimis...dar sper sa cititi corectura aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Miki, am modificat acum si anul . Nu voiam sa fiu indiscreta, nu stiam daca vrei sa nu sa-l trec. Sanatate lui Andrei! te cred ca iti e ciuda ca nu te-a ascultat, dar lasa-l ca asa simte pe propria piele si invata din greselile astea. Stiu ca nu e placut ca parinte, avem si noi tot felul de faze din astea, iar Diana mai e si pisaloaga si nu ne lasa pana nu zicem ca ea, dar mereu o avertizez ca daca face ca ea, suporta consecintele. E normal, e varsta la care isi intind aripile, cred ca pot sa zboare si se lovesc de pamant. Va mai trece o vreme pana vor zbura!

agho, Diana chiar ieri se lauda ca mai are 10 cm si ma ajunge. Are 1,54 m.
Ca sa corectezi o postare de a ta, trebuie sa fii logata. Si atunci ai pe bara de sus deasupra postarii o casuta cu o foaie si un creion pe care daca apesi poti corecta textul scris de tine. si bafta la teze copiilor.

Mara, da...musai sa recidivam . Mai la toamna sau poate la anul...acum avem altele pe lista. A avut TB pana la urma scoala?
Hai ca eu m-am pierdut pe undeva...e greva inteleg, dar pentru ce? Daca aveti timp, oricare, scrieti cateva lamuriti va rog...

Dana, bafta la ales...sa ne tii la curent cu ce vrea Andrei.

Ana, revino-ti! Zise io care tot in aceeasi situatie sunt, tot la concediu mi-e capul....

Mihaela , bafta Tatianei! Mihai cum mai e? Iar tu?

Sa aveti o seara placuta!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

N-as fi vrut sa scriu tot eu la subiectul cu scoala ca deja v-am facut capul mare . Greva pt ca dupa cum ne-au obisnuit capetele luminate din guvern, respectiv base, isi dau cu stangu-n dreptu.Adica le-au promis profesorilor majorari salariale in campanie electorala, au si semnat in acest sens si acu n-au de unde, cica .Si astia baga copiii la mijloc [] ca de obicei si ameninta (a cata oara ??) cu boicotarea admiterii, in speta greva in zilele de desfasurare a tezelor cu sub unic pe baza carora se face anul asta admiterea ...Ca de la anul iar nu se stie ...Daca s-au incins spiritele in urma elucubratiilor ministrei inv si echipei sale, ne-au lasat pe intuneric ...adica s-au sistat discutiile si dezbaterile publice . Ne vor pune in fata faptului implinit inca o data...Ca si in cazul Codului Penal ... Unde cica a fost dezbatere publica ,da nu stie nimeni ...

Au fost la scoala astazi, dar 9 copii au lipsit, ieri fiind anuntati de catre diriginte ca astazi e greva ... Care au aflat de la TV ca s-a modificat schimbarea , care au fost anuntati telefonic ...
Faza draguta cand la ora de sport pe care mai nou o fac pe faleza Dunarii, aflata in imediata apropiere a colegiului, pt a da probele (rezistenta ,viteza) se intalnesc cu doi colegi (dintre cei care nu aflasera ca totusi se invata) ce se plimbau cu bicicletele . Fara comentarii .Aaa, ar mai fi de zis ceva, celor care nu au venit dirigintele le-a pus absenta si au avut cu el 3 ore astazi .

Dana
, alegere inspirata sa faca Andrei pt urmatorii ani .

Agho, interesanta perspectiva ai acu... Deci ,"De la egal la egal, amical " Hai ca m-ai facut sa zambesc ...Sa vezi cand o sa te uiti in sus ... Cred ca n-o sa ratezi ocazia sa-i spui ca ti-au crescut si asteptarile proportional cu hmmm...dezvoltarea lui pe inaltime...

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

, fetelor am scris si ieri, dar chiar nu stiu ce s-a-ntamplat cu postarea mea
Mara, sincere condoleante.

Agho, ce sa-ti zic, Mihai deja ma-ntrece de mult la 1,65m ai lui, tinand cont ca eu am doar 1,52(pitica familiei), ma cam uit in sus , dar eu il ciufulesc bine, in caz de boroboate, doar am de unde .

Mihaela, acum sunt bine, sper sa-mi gasesc un job pana la urma.

Pretentiile copiilor sunt mari pentru bugetul nostru, Tatiana vrea sa faca un curs de vara si examen pentru IELTS, iar Mihai vrea in tabara cu profa de geogra.
Hm, de teza nu mai zic nimic, macar maine s-o dea totusi. Sunt de acord cu profii, dar copiii n-au nici o vina saracii, oricum este un haos total, asa ca....no coment....

si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata...may fetcilor...ce frumos va laudati voi acilea pruncii silitori...io n-am cu ce...ca totul e....linear la noi.In afara de faptul ca profa de mate il asculta la fiecare ora pe don'soru'(ceea ce nu e un lucru rau,ca asa il obliga sa invete),in rest iara s-a pus pe el cu 10...deci s-a revenit la starea initiala....cica amu' vrea sa-i scoata,totusi,media 9,macar...ca s-ar parea ca o afecteaza si pe ea 4 ala dat la draci...in fine.

Si nu poci,bay frate,nu poci nici sa ma sinucideti sa-mi mut gandurile de la vacanta,cand mai e asa putin pana departe...numai sosele am in fata ochilor,munti si vai...paduri si campii...eheeeeeii! e grele rau la mine,dragele babii!

Da' imi revin io...Va tzuca mandea...pe sarite si pe aliniate si va doreste o zi la superlativ!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Eheee ziceti ca au crescut copchii,pai Robert e cat mine,eu am 166 si are 43 la picior cat ta-su insa vorba Mihaelei asta nu ma impiedica sa-l motrosesc cum se cuvine daca Doamne feri calca pe bec.
Despre greva ma abtin sa comentez eu l-am facut pachet pe Dl si l-am trimis la scoala.

Anoooo lasa vacanta ca vine ea cu trenu din Franta,nu de alta dar ma molipsesti si pe mine.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Andra, mhldvrc, Mihaela samd, am tras concluzia ca deja avem baieti/fete mari.
Flower, cum m-aduci tu cu picioarele pe pamant. Deci urmeaza sa-i atrag atentia lui fi-miu ca la atata inaltime astept mai multa minte. Bun!
Sa-nteleg c-a fost “aiurica” ziua de ieri referitor la prezenta. Si stai sa vezi, ca inca nu s-a terminat. Oricum va fi greu sa se tina de promisiuni cat timp suntem pe minus cu bugetul.
Ana68, buna chestia cu mate...Ei, asa se mai intampla la nervi. Vrei vacanta, sambata vine in curand.
Sanca, spor la invatat! Esti pe final sau mai ai?
Mihaela, am priceput. Treb sa ma loghez etc.

Mergi la inceput