Copii din 1995-1998(30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Happy Friday fetelor. Multumesc de urari, santeti niste dragute.

Miha, ca eu sant pe 13... zi cu noroc.

Andra tare faza cu razboiul rece. Asa e si la noi... Dar a intrat in priza omul, astazi imi duce si masina sa-i schimbe uleiul si sa o spele ...Castig teren.

Mara nu am citit cartea, dar o sa o pun pe lista, sa o caut. Titlul asta ma atrage Mi-a cumparatul sotul acu cativa ani o carte de Dr Laura, si m-a iritat titlul si nu am rasfoit-o deloc.

Dana bafta cu testarile. Baietii mei, sant deja in pre-vacanta... Daca exista asa ceva. Adica ei isi fac lectiile, dar sant in la-la land, cu mintea sant deja in vacanta. Nu stiu ce trebe sa-i fac sa munceasca mai din greu pe ultima suta de m.

Ana un week end bun si relaxant.

Miha ce e cu tine de nu zici nimica de copiluti?

Mihaela am ascultat interviul ce l-ai avut. Interesant. Aici in US a fost mare proces intre parintii cu copii cu autism si o firma de vaccine. Nu au castigat, ca nu s-a putut dovedii indeajuns legatura intre nu stiu ce vaccin si cazele autismului. Eu am o colega, cu o fata la 20+ de ani cu autism, si sa stii ca fata ei lucreaza. Vine un autobuz, o ia de acasa, o duce la servici. Lucreaza la un cinematograf, nu face nu stiu cat, dar e independenta intr-o oarecare masura.

MqqM apropo. Canadienii cat maternity leave iti dau? Americanii dau 4 saptamani inainte si 6 saptamani dupa ce nasti sau 9 daca nasti cu cezariana. Prima saptamana e fara plata.

Eu sant pregatita de week -end. E mai relaxant, ca am terminat cu Brio clasele de statistica, si contabilitatea pare "floare la ureche" in comparatie cu ce am avut pana acuma... Sambata e festival mare cu biserica si scoala baietilor. Duminica poate punem de un picnic.
Va doresc un week end bun la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanca, nu stiu cum e cu concedul ala ca io n-am voie ca am compania mea. Asadar cat ma tine jebul si piatza. Si sper sa ma tina mai mult ca ultima data, ca toti plozii i-am facut in a"faceri". Tu inca n-ai invatat ca asta e cu feciorii astia?? De fapt stai ca eu m-am resemnat doar de-un an, doi. Anu' asta mi-o luat o cutie de zmeura, ca numai aia mi-a putut-o da din plasa de groceries. Anul trecut nu mai stii cum am tot batut apropouri cu vegasu si pan' la urma mi-am luat singura biletul la 4 dimineata de ziua mea si-am plecat dupa 6 ore? Da-i corect ca trebuiesc sicanati si exploatati dup-aia juma de an, tot noi iesim in castig sigur.

Mara, nu neaparat rac, poa' sa iasa si leu, nu ca m-as inghesui. No name.

Un weekend frumos sa aveti, noi o sarbatorim pe Victoria, regina, si avem weekend lung.

Va pupez pe toatele!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna fetelor, n-am mai scris deoarece a fost arestat de Tatiana(multe proiecte, teme...mai nou se dau pe e-mail, mai ales la engleza)

Anca, mai intai iti raspund tie, copiii mei sunt ok, iar cu scoala merg foarte bine. Ty are aproape numai 10,cativa de 9 si doar 8 la Limba Latina(profa-i exigenta, zice ea), iar Mihai de la 6(mate) pana la 10(ultimul la impuscat vineri la chimie). La teze s-a descurcat bine, zice el, oi vedea eu notele. Oricum vor da examen(destul de sigura treaba asta) si nu pun prea multa baza pe ele.
Anul asta nu vor mai pleca niciunde, lipsa de finante (unul face, altul trage... asta e...)

mQQm, sarcina usoara si multi

Mara, felicitari lui Tb, bravo lui.

Mihaela770, am ascultat si eu interviul, interesant, poate pana la urma se gandeste si statul roman sa faca ceva si pentru acesti copii. Multa sanatate lui Mihaita.

Mihaela, ce-ti pot spune, spor la invatat si distractie placuta Dianei in excursie/tabara

tuturor si weekend cat mai placut

si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Cu foarte mare intarziere, vin si eu cu urarile de La multi ani, Sanca! Sa fii fericita cu cei dragi ai tai, cu sau fara "atentii"! Sunt sigura ca te iubesc cu totii si asta conteaza cel mai mult.

Va pe toate si prin slalomul de informatii noi, urez si eu
- Drum bun in excursii celor care urmeaza sa faca asta! (cele 2 Diane, Sanca...)
- Mihaela, mult succes pe final de scoala! Si tie, sanca la fel!
- Alma, apropo, felicitari Dianei, foarte bune notele la teze!
- Sanca, cred ca te-ai bucurat in sfarsit de piesa in care a jucat si Elliot un rol mai interesant.
- Petrecere frumoasa de ziua reginei! Si multe felicitari pt. mintea la cap si la cat mai multe succese in viitor lui Mr.P.!
- Flower, am citit parca si eu pe undeva de concursul care urmeaza sa se intample la Timisoara. Multumesc de itnrebare, ca sa am cu ce ma lauda, astept cu nerabdare rezultatele finale la romana si mate. Din pacate, la romana, a gresit cam multicel la grmatica din cauza ca s-a preocupat ff mult de subiectul cu caracterizarea personajului si subiectul cu "opinia" (care se opare ca i-a iesit). Cum i-au ramas doar vreo 10 min. pt. sub. de gramatica, aici a scapat prin balarii, ca sa folosesc o expresie mai plastica. La mate, e de bine, insa n-avem inca notele finale.
Felicitari lui Tb ca se mentine pe pozitii, fie si la romana unde are asa mare bataie de cap cu profu!
- Ana68, sper ca in we ti-ai regasit tonusul.
- Vic, Miha770, sper sa se imbunateasca si la noi lucrurile in ceea ce priveste abordarea probl. cu care se confrunta fam. cu copii autisti. Parca se desfasoara o campanie in prezent, dar n-am detalii.
- mhldvrc, felicitari lui Ty, dar si lui Mihai! Stii cum e, fiecare copil in functie de aptitudini, vointa si alte cele! Numai de bine!
- Andra, acum e razboi psihologic mai mult (asa cred), pt. ca vremea razboiul rece a trecut de mult. Iar garsoniera sa fie cat toata suprafata apartamentului, daca nu cumva si mai mare. A fost furtuna? Cand? (Poate fiindca locuim in zone diferite, nu s-a manifestat ploaia la fel, dar cel mai sigur...am dormit).

Ana a dat teza la mate si mai are la romana. Sambata am "rasucit' iara mobila din living, asa incat azi aveam impresia ca m-a batut cineva. Si vineri am avut o zi pe care atunci cand am ajuns acasa, bagata toata in cada cu apa cu sarrrre, imi repetam ca acea zi n-a fost, n-a existat. Si a functionat sistemul.
ici tuuror!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetele dragi...

Am avut un week end si asa si asa...sambata am slabit financiar cu vreo 200 si ceva de euroi...dati la CASCO...dupa ce joi ne-am platit si RCA-ul...asa ca ne-am cam dezumflat...in schimb ieri am iesit in natura...ca sa ne dezgolim de ganduri pesimiste si sa ne relaxam,atat cat se poate,cu gorobetii urlatori in zona...tipand pana la raguseala ca sa "vada" ce ecou face padurea...

Mara,da...stiam ca la Timisoara se tine "Plus si minus poezie".Din pacate Alex nu va mai merge,caci nu s-a calificat la etapa urmatoare...asta a fost si motivul acelui 4,daca imi amintesc eu...Succes maxim lui Tibi,daca participa!

Mah,Alex ne-a zapacit ieri,la padure si la liziera ei,cu insectele...ne-am si distrat pe seama lui,ca vorbea singur,la un moment dat,ca prindea cosasi(lacuste) si le punea intro punga de hartie,aia disperati vroiau sa iasa de acolo si Alex incerca sa-i indese inapoi....facand spume la gura...A prins cateva,le-a pus intro cutie cu capac si acuma ma tot intreaba pe mine cum si ce fel...I-am si zis ca la vremea mea,ai mei nici nu au stiut ca mi-am facut insectar,sa se descurce singur...asa e firesc.La care el,ca se duce la piata si-si cumpara unul gata facut...I-am spus ca o sa ia ciuciu nota...Se "chinuie" el...e asa simpatic...dar ,zau,ca-mi iese din cap sa ma mai gandesc si la insectar...

Va pup cu mare drag,sa aveti o zi cat mai buna si o saptamana cu realizari maxime!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Sanca asa si "jumatea" mea ,tot in priza,declaratii de dragoste,spalat de vase,jucat cu copchii,ce sa mai ar fi mers si in maini numai sa-l iert pt porceala,si l-am iertat evident cu conditia sa schimbe ce e de schimbat,astep sa vad.

Agho furtuna a fost de 2 ori saptamana trecuta,noaptea,dar cum spre norocul tau ,nu esti insomniaca e normal sa nu stii.

Asa te vreau Anutzo,intra zi-ne despre Alex despre Luanutza,despre voi.
Casco si alte balarii s-au scumpit dar ce naiba sa facem trebui' platite,bine ca v-ati relaxat.

Despre noi,sambata am fost si ne-am dantuit la o nunta pana ce m-au usturat picioarele,duminica copiii si-au gasit bunici de imprumut(i-a luat Radu cu el la parintii Irinei la curte)iar noi tinereii porumbeii am mers intr-o vizita dupa care ne-am delectat cu o prajitura ,un suc si un film la cinematograf,de se ingrijorasera copchii ca le-au disparut parintii.

Astazi o luam din nou de coada sper sa fie o saptamana buna si la voi si la mine

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Happy Monday !!

Agho, deci sunteti in asteptarea notelor ...Si noi la mate ...Maine da si la rom si putem rasufla mai relaxati ... da nu de tot ...

Anca, daca-mi dai o adresa de mail ti-o trimit (in format electronic). pm activ .
Mai stii, poate voia sa-ti transmita un mesaj codat cu cartea aia

Miha[pk], copii silitori, bravo Tatianeisi lui Mihai .

Ana , pe ce perioada 200e ? Ati vazut cat s-a facut RCA ? Noi lucram cu BCR ,dar daca am mai cautat putin am gasit si cu peste 200 mai jos ...
Sper sa treaca furtuna si sa reusiti sa va pastrati pe pozitii .

Andra, cum de ceva vreme ne bantuie planuri de reamenajare ,..., parca pe tine te auzisem de izolat . Voi cu ce ati lucrat (extrudat/vata de sticla ?...) Noi avem 3 balcoane de izolat termic ...

mQQm, sa iasa ce vrea el sa iasa, sanatos sa fie, si sa nu te chinuie prea mult (la iesire vreau sa zic )

Miha
,cum ti-a placut Eurovision ? Mi-a placut mai mult Moldova decat Elena, in rest ...chestie de gust, strategii geo-politice,....

Sa aveti o saptamana buna .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Multam' Andra...o sa imi revin io,incet-incet...trebuie!

Mara,200 euro sunt pe trimestru,caci Casco al nostru inseamna 820 euro pe an...asta este,e motor mare,pretul se ia dupa catalog,masina are 2 ani jumate....si tot asa...Iar RCA,ce sa mai zic?L-am platit pe un an intreg...cam 400 roni,sper sa nu mintesc...am sa ma uit.

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor!

Sotul meu e deja in Colorado, si eu cu pe acasa... Daca a-ti mai pomenit, Mateias al meu pe tac'su aseara, de parca l-am dus altu'n'deva, nu la aeroport... Ca lui ii e dor de tac'su I-am zis sa nu-l mai planga atata, sa ma lase si pe mine sa mi se faca dor de el pana miercuri

MqqM eu credeam ca lucrezi unde intr-un office, de aia am crezut ca te califici la ajutorul pre si post - natal.
Eu refuz sa ma resemnez. Deocamdata, am reusit sa scot de la el sa faca ceva in jurul casei.

Andra vad ca ai inceput sezonul de nunti / botezuri si dantuiala. Bravo tie ca ai unde tocii pantofii...

Agho si eu am mutat mobila in sufragerie, acu 2 saptamani, dar am dat directive la cei cu "muschi." Dar sa vezi ce am facut sambata, ca duminica ma miscam ca o baba (adica si incet si cu atentie...). Eu mi-am bulit un genunchi acu 2-3 saptamani, probabil ca la gym. Cert e ca predomin mai mult pe piciorul drept. Sambata am voluntariat la un festival la scoala baietilor, si am lucrat la un "booth" sa ridic pesti ce incercau copii sa arunce in colaci de salvare. Cert e ca am facut genoflexiuni intr-un picior (ca eu imi protejam genunchiul stang), iar duminica imi plangeam de mila, asa febra muschiulara am facut...

Ana bravo, bine ca a-ti iesit la iarba verde, ca mai ti-ai revenit si tu un pic. Mateias al meu, face ca Alex al tau, numa ca el vrea sa-mi aduca in casa toate insectlele gasite - greieri, cosasi, si mai stiu eu ce altceva...
Scumpa e asigurarea la voi. Eu atata platesc pe 2 masini - una acoperita full - adica tot-tot, cea mai veche, imi acopera numa ce cere legea.

Mara deci ajungeti la Timisoara, asa sa inteleg?

Miha bravo copiilor ptr rezultatele bune. Vad ca Mihai s-a dat pe brazda,cat despre matematica, atata timp cat ia note de trecere, eu nu m-as stresa.

Mihaela cand incepi summer job?

o saptamana buna la toti, pana miercuri cand plecam, mai revin eu.

Mergi la inceput

Salut si eu fetele...Alex a luat 10 in teza la mate...si a obtinut locul 2 la un concurs de fizica,nu stiu care....cica o sa-l premieze cu o excursie,asa zice el,in Ungaria sau Croatia...tooong!Nici nu stiu ce sa fac:sa rad sau sa plang?!

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput