America (161)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ONELULE ,LA MULTI ANI...mi-e dor de tine

Am si eu poze de ieri....multe...daca aveti rabdare sa va uitati...nu le-am putut aranja in ordinea care trebuia,are ceva webshot-ul si nu m-au lasat...vizionare placuta!!!

http://family.webshots.com/photo/2822200530066546584XODyAs

la toata gasca,fugim la Sinzi!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Oana_B (Belated)La multi ani si fie ca toate dorintele sa devina realitate, sa fii sanatoasa si iubita

Irina sa va traiasca micul crestin si sa va aduca numai bucurii. Nu are rost sa mai zic ca uitindu-ma la poze m-am minunat (a cita oara?) ce pui frumos si linistit aveti

Sinzi esti o nasica minunata

Multmumim fetelor de poze ... Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Frumoase pozele, le-am vazut pe toate! Nu am vazut insa nici o poza de la party, dupa ce a baut lumea nitel LOL, eu pe alea as vrea sa le vad LOL.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

irina, sa fie sanatos micul cresti bey, da' pe luc l-ai lasat acasa :)
oana, la multi ani, ma tot gandeam la tine in ultima vreme, nu mai dai pe la noi...

philip
34weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ratasem pozele mirelei, acum v-am vazut pe toti, cu tot cu parteneri. sunteti niste frumosi si ma bucur ca v-am vazut. sotul m-a intrebat cand mergem in florida :)

philip
34weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Miere, Sanzi- sa va traiasca micul crestin, sa creasca mare si sanatos! Ce cuminte si linistit a stat Aidan la botez si la pozat. Frumusel foc!

Mirela- multumim mult ptr poze. Ati fost toate niste frumoase , iar cei 2 cavaleri (Robert si David) parca-s frati.

OanaB- La Multi Ani! chiar daca cu intarziere, urarile nu dauneaza- sa fii fericita, sanatoasa, si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Aidan cu Miere si Luc si nasi sa va fie o clipa de senitatate la care sa va intoarceti in timp cu placere. Fetelor cu toate ati pus si suflet si v-ati simtit bine. Se vede .
Mirela nu numai poze faine si voi nemaipomeniti, dar jos palaria de ce organizare cu titluri si tat cum cunosc sigur pe toata lumea, dar sa nu radeti cine-i Ana?

La noi a fost cald si frumos peste 30 Celsius. Mare, plaja soare. Am fost cu o prietena cu inca trei nazbatii si am ingropat-o pe ea in nisip Apoi pe fii-mea... Apoi i-am pus sa alerge cu zmeiele. In fine o ora si am scos nisip din urechile jucausilor, spalat, dat cu crema si bagat in patut.

Aveam in plan si o vizita la NYC ca-nfloresc ciresii japonezi. Dar cu atentionarile de gripa mi-am zis ca avem si noi unul pe driveway

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Seara buna! Hop si eu in zona, iar am cam lipsit dar de data asta a fost din motive .. bune..

Am avut un examen vineri am scapat acum pana prin iunie de examene(sper!) apoi am plimbat gargaritzele: la Zoo ieri, azi la spectacol cu Disney on Ice.. Sofia a fost super incantata.. si Sabina..dupa ce a reusit sa-si scoata pantofii si se hilizea la cucoana din spate..

Miere sa va traiasca micul crestin, Sanzi sa va traiasca finutul..

Delia, Miere, Mirela multumim pentru poze.. asa ne-am simtit si noi parte din frumosul eveniment. Ce gasca mare si frumoasa: nasi, mosi, parinti, bebei, copii o incantare sa privesti!!

Ioana eu cerusem encore la poze.. si merci sunteti niste frumosi(asta s-a mai zis) mi-a placut mult de baietii tai, ce dragalasi erau ei amandoi.. super!!

OanaB la multi ani!!Sa fii sanatoasa si fericita si tot ce iti doresti sa se indeplineasca anul asta.(PS: fetele scaparici iti duc dorul)

Carmen felicitari pentru casa.. sa o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in ea.

ce voiam sa mai zic.. mi se duc ochii(si mintea) numai la ratele din dreapta..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Adaug si eu cateva poze:
http://community.webshots.com/album/570900923VPTvkY?start=48
Si un mic comentariu (cum urmeaza)
Aidan (si numele sfant dat de parinte...nu il dezvalui eu) a fost foooooarte senin tot parcursul botezului, a participat activ, a fost minunat numai cu zambete si dragalasenii, nu l-a deranjat baia in cazan, nu s-a suparat ca l-am imbracat/dezbracat/pozat/plimbat/inghenuchiat...etc...A fost incantat nevoie mare si imi este taaaaaaare drag!!!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

bune fetele!

am vazut si restul de pozici.. frumos mai e Aidan! poza cu petalele de trandafiri e .. asa bebici sa tot ai! si mi-au placut si baietzii cu freza-arici!
si vb lui AB acum mai asociez si eu mai bine fatza cu nickname-ul!
Sanzi am vazut numele de sfant! super! asa il cheama si pe sotul meu! si e simplu la spelling.. al meu sot e fericit din cauza asta, bine s-au mai intamplat si exceptii cu unii daca nici asta nu e nume usor la care sa nu faci spelling, ce sa mai zic de al meu...
aa si am vazut ca si Blaze a mai crescut!

AMR 1!!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput