America (161)
Raspunsuri - Pagina 11
adriana_m spune:
La multi ani OanaB. sa traiesti si sa fi sanatoasa.
Miere, Sanzi, Delia si Mirela distractie placuta maine si felicitari micutului crestin. Sa fie sanatos si sa va bucurati de el cu totii.
Adriana bafta cu casa si sa vi se indeplineasca dorinta.
Lai felicitari si GC cat mai repede in mana.
Ioana super pozele si normal voi toti niste frumosi. Se vede ca e adevarata vorba aia in care se spune ca omul frumos la suflet e frumos si pe dinafara.
Philip ce bine iti sade cu burtica. Mai e un pic.
Cami sper ca fetele sunt bine acum. Multa sanatate si spor la cumparaturi. Ce sperietura, saraca de tine. Bine ca s-a terminat cu bine totul.
Adriana 16+ si Robert Cristian (08.26.2004)
Delia21 spune:
Noi ajunseram acasa....si trebuie sa fugim la ziua de nastere a unei persoane dragi mie,...dar intre evenimente ....am reusit sa salvez cateva poze de la botezul de azi aici http://good-times.webshots.com/photo/2729585450072337911imwJyW
Toti au fost si sunt niste frumosi de la mic la mare,...Nu stiu daca ajung si maine la Sanzi la gratar dar cu siguranta ne vom mai vedea in viitor.Pupam pe toata lumea si weekend fain la toti!
IoanaN spune:
Fetelor :( a fost cutremur acasa in bucuresti...m-a sunat mama era speriata, plangea imi zicea ca-i este dor de noi si ca ne vrea aproape :(... saraca s-a speriat rau...
adriana ce face minunea ta din burtica? si-a mai facut simtita prezenta? ti-am zis sa nu te stresezi ca e devreme... o sa vezi ca e totul okay cu bebe al tau cand te vei duce la control...va pupm pe toti 3 plus al 4-lea care-i bebe mic
deliuta, un deliciu pozele/// frumos foc puiutul tau, ti-am mai zis, tu esti o scumpa... aidan e maaaare rau pt varsta lui si e tare ochios...'tata semafoarele albastre ce are si e tare scump si iubit...o minune de baietel...
am vazut ca mierica noastra a incaput in rochita si e tare frumoasa... am vazut pe sanzi care radiaza si mai asteptam cu nerabdare multe poze!!!
bravo copii din ce am vazut a fost tare speciala ziua asta si nu am vazut totul inca..hihi hi
sa va traiasca copii la toate
va pup si o seara frumoasa
ruxij spune:
La multi ani Oana_B! Sa fii fericita si sa ti se implineasca dorintele!
Felicitari Miere pt. botez si sa va distrati bine cu totii! Distractie placuta Sanzi si felicitari pt. asa un finut!
pumba spune:
oanaB- la multi ani!
carmenbr- felicitari pt casa! sa o stapaniti sanatosi!
miere,luc - sa va traiasca micul crestin!
sanzi,Radu si David - felicitari pt finutul mic!
delia-- multumim pt pozeai o familie foarte frumoasa!
Oana_B spune:
Thx guys.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
miereamara spune:
Oana B, La Multi Ani, sa fii iubita si fericita!
Fetele, botezul a fost foarte frumos, nasicii (mai ales nasica:)) radiau..si Aidan nu a plans deloc, deloc, mai ales dupa vinulet:))
Ma bucur mult ca le-am cunoscut si pe Delia si pe Mirela, de abia astept sa ne vedem maine.
Ioana multumesc mult pentru telefon, imi pare rau ca nu am fost pe faza sa iti raspund, dar promit ca vorbim maine.
Am pus cateva pozici, avem foarte multe si un filmulet care tb prelucrat un pic pt ca este foarte mare.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
Va pup si va multumim pentru urari.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
AB spune:
Beu sa-ti implinesti visurile si multi ani frumosi.
Miere sa fiti fericiti. Aidan e asa cuminte si ganditor, tu radioasa, nasica Sanzi aidoma si fetelor ati fost grozave cu toatele.
mihutza11 spune:
f frumos la botez! se vede ca bebe Aidan a fost cuminte!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
liris spune:
felicitari micutului crestin!
fetelor voi cind ati adus parinti aici in US ptr cit timp ati luat biletul initial (chiar dc dupa aceea l-ati prelungit). 3 luni, 4? mamavine ptr prima oara aici.
va rog, raspundeti-mi pe PM ptr ca nu stiu cind voi avea timp si voi putea sa intru si probabil imi va fi greu sa gasesc raspunsul vostru printre pagini de postari.
multam mult!!