America (161)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lai, felicitari pt. green card si mult succes in continuare, atat in cariera cat si in familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Irina, Sinzi, Mirela, Delia, petrecere super miine, vreme frumoasa si baietel fericit!
Si noi mergem la un botez duminica, Eva abia asteapta.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

buna seara si de la mine eu am cam tras chiulu saptamana asta cu forumu ,am avut gura plina cu cozonac,oua ,tort si miel si mama mi-a spus sa nu vorbesc cu gura plina

dar,am vazut poze si m-am minunat
Ioana- poze superbe, casa superba ,copii tai din reclama Gap,iar tu arati fantastic

andreea(philip)arati super,puiul tau e un dulce cu tricoul de big brother

mihutza- ANDRA,ta e o finutaasa mult mi-a placut cum se juca cu cavaleru ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miere ,sanzi, crismir ,delia - petrecere frumoasa si tot binele din lume pt fecior de Irina si Luc, nasit de sanzi, Radu si David cu prieteni pe viata Mirela ,Delia, Rudy si noi ,gasca de pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumim, multumim tuturor pentru urari si felicitari...va povestim maine mai multe.

Delia va asteptam.

Ioana, imi pare asa de rau ca nu puteti veni, mi-a spun Sanzi ca era cat pe aci...

Facem poze si filmulete.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Distractie la botez fetelor!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

andreea tu vrb??!! care esti slaba cu burta... si cu sani :D
te pup mult si abia astept sa-ti cunosc al 2-lea micut...

va multumim fetelor

mirela daaa sunt niste finuti... finutii lui sanzi si kos cand a vazut poze cu ei a zis ca sint frumusei toti 3... daca mai sunt si oameni de treaba asa cum am vazut eu ca sunt, sunt extrem de frumosi
...ca vrb de ei acum, le urez inca o data o viata curata si frumoasa pt micutul lor... o viata plina de Dumnezeu si oameni buni in jurul lor

distractie muuuuuulta si frumoasa la toti floridistii si in special familiei B&B si dedicatie speciala de la mine :))) pt nasa si pentru irina(sa fiti frumoase la petrecere, sexy, sa dansati mult) hai la mai mare si sa ne traiti

...lasand gluma la o parte, pe mine ma emotioneaza mult asa momente unice..si vroiam sa va zic ca suntem cu inimile alaturi de voi si sa va spunem ca asteptam cu nerabdare poze si filmulete....CAT MAI REPEDE

Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007) si a lui Lucas Gabriel (03 ianuarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

LMA Oana_B

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Pumba

Florida e in distractie indata!

LMA Oana_b!

AMR: 3 zile!!!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Felicitari Lai!!!

La multi ani Oana B.!

Distractie placuta la botez Miere!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput