Mamici si burtici din BAIA MARE (26)
Raspunsuri - Pagina 6
anca81 spune:
Malinka, multumesc. Am reusit sa le descarc si de pe webshots dar parca nu au aceasi rezolutie cu cele trimise de tine
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
anca81 spune:
Unde sunteti gagici, cam liniste pe aici. Am fost putin afara, am ajuns in sfarsit si la pediatru, toate bune si frumoase . A tras Carla un nani afara si ne-am intors acasa.
Sper ca maine sa fie vreme buna si sa iesim.
si o seara placuta tuturor.
Piti mic se face mare
melly23 spune:
poftitzi la o ! 'mneatza!
da nu s-a trezit nimeni pana acuma???? trezirea mai!!!!
eu fac papa la piti si cred ca azi vom iesi mai tarziu ca s-a trezit si Amelia doar pe la 8.30 si tre sa pape pe la 12-12.30!asa ca doar pe la 13.30-14 o sa iesim!!
malinka mercic de pozici!niste copii minunatzi!!!
mno ma pun sa verific ceva prin calculul asta!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
anca81 spune:
Salutari
Noi iesim cred ca pe la 12 dar nu stam decat pana la pranz, in parc la Dacia mergem. Suntem din nou in clubul mofturosilor, e dezastru cum sta cum mancarea in gura .
Piti mic se face mare
mihor spune:
Am pus poze de azi cu lore, flavia si copiii pe webshots la baimarence.
Sofia http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png
Malinka spune:
miha...sunt foarte dragute pozele de azi, multumim frumos...mai vrem sa vii cu aparatul...
cam liniste pe aici...nici pe afara, nici pe forum, ce faceti, mamici?
hei...cred ca ilinca naste, ca n-a mai intrat...ariana...ai putea tu sa verifici, ce zici ? si...zi-ne si noua ce mai faci, ca tare de multa vreme n-ai mai intrat...
s-aveti un sfarsit de saptamana plin de soare...ancaurn, ce fain, esti acasa tot weekendul...
ALINA_MOCANU spune:
buna fetelor,
ma bucur ca sunteti toate bine,cu mici exceptii(mancat rau...)ancaurn ai un week-end lung la dispozitie.eu sunt bine acum am 15 saptamani si cateva zile,luni merg la triplu test am nisste emotii cat mine de mari.spune-ti-mi in afara de triplu ce alte analize se fac,de unde poti afla ca bb e bine? aude, vede,e normal dezvoltat creierul si alte chestii? voi cum ati facut?
va pup pe toate si numai bine
radcarmen spune:
Buna dimineata gagici!
Sa va dau vestea cea buna:
"Aseara la ora 8.45 s-a nascut Sophia Diana prin cezariana, dupa ce in 6 ore de chinuri ajunsesem la dilatatie 1."
Deci Ilinca si-a intalnit printesa ce scumpa si draga.
Ilinca, sa va traiasca printesa, sa ai recuperare usoara si sa fiti sanatoase!
O zi buna!
Pupici.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
nikolleetta spune:
'neatza!
Felicitari Ilinca pentru micutza printesa! sa fie sanatoasa si cuminte, iar tu sa te recuperezi repede.
sunt foarte frumoase pozele cu piticii vostri
anca81 spune:
Bine ai venit pe lume Sophia Diana
Sa fii sanatoasa, cuminte si papacioasa.
Felicitari mamico
Piti mic se face mare