Mamici si burtici din BAIA MARE (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Sal,

cred ca am mai spus dar nu stiu daca aici. Noi mergem la vara in Austria 8 zile www.neckermann.be/autovakanties/DetailPage.aspx?fh_DETAILfh_view_size=10&fh_start_index=10&fh_sort_by=pk_geosort&fh_sort_order=1&fh_secondid=nvb_ans_osah78n_s09&fh_lister_pos=16&fh_location=%2f%2fpackages%2fnl_BE%2fpr_earlybookable%3E0%2fpk_active%3d1%2fpk_siteswitch%3E{nvb}%2fpk_country%3E{iso_at}%2fpk_region%3E{r7015a}%2fpr_boardtypes%3E{anvr_ai}&fh_eds=%C3%9F&fh_refview=lister" target="_blank">aici care costa all in 250euro/persoana. Evident copilu' merge gratis.

Am mai vrut sa rezervam si ceva litoral ne gandeam croatia sau slovenia insa am renuntat si am propus ca mergem mai multe uikenduri in diverse locuri (in tara asta, la nemti probabil la bai in Koln, in Normandia, etc.)...si evident pastram niste zile de concediu pentru
celebra vizita in Romania.

ancaurn pai o fata as lua si de peste 30 de ani...da fara jucarii ca le am eu pe ale mele. Draga cand aveti timp, ch"ef, bani, va stept cu drag sa ne vedeti!!!

Pup toate,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

gata, v-am pus pozele, pe baimarence...mihor, ai putea sa le pui tot acolo si pe cele cu marc si sofia...sau, e ok si pe stick, cum doresti...

anca81...sunt foarte reusite pozele cu carla, una de pe leagan e deosebita...

ancaurn...pai cezara e un mic model..tare-i mai place sa pozeze si ce bine iese...poza cu amandoi copiii tai la leagan e superba...

Mergi la inceput

ilinca, vine bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, nu stiu, faceti-mi galerie, ca nu mai rezist. Desi am doar o zi peste termen (imediat 2) is cam agitata ca n-am niciun semn, nu de alta (nu stiu cum e ala dop, ce-i aia contractie...)...Bine, e drept ca Sasa din start mi-a dat dpn 23 aprilie, asa scrie si pe prima foaie de consultatie. Dar nu l-am luat in seama ca toate calculatoarele de pe toate site-urile mi-au dat dpn 21! Si doctorita de familie la fel. Da' poate pana la urma va avea dreptate Sasa! Bine-ar fi sa nasc maine!!

40+Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

ilinca...as vrea sa te pot ajuta...nici eu nu cunosc semnele nasterii...desi am trecut prin una, nu stiu cum e sa pierzi dopul...eu m-am trezit uda leoarca, fara dureri, nu mi-am dat seama ce inseamna contractie decat de la dilatare 4 in sus, deci, sunt la fel de nestiutoare ca tine...eu am nascut cu 5 zile mai repede de termen...
incearca sa nu te stresezi si sa te gandesti ca...azi, maine, sau peste 5 zile, tot urmeaza sa nasti si nu merita sa stai ca pe ghimbi...unde au trecut atatea luni, ce mai conteaza cateva zile...sau ore....

iti tinem pumnii...poate e sa fie maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Neata
hai mai trezirea ca am vazut un curcubeu superb acuma de dimineata

ilinca sa fie azi asa cum iti doresti, tinem pumnii

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Malinka, sunt superbe pozele , ce frumosi copii avem . Nu le pot insa descarca de pe baimarence, nu stiu de ce, poti te roooooog cand ai timp sa-mi trimiti pe mail pozele cu Carla, am nevoie in special de DSC05048 si DSC05049 pentru un clip. Eventual trimite-mi te rog pe ancamorovan@yahoo.com pozele astea doua si pentru restul iti dau un CD cand ne intalnim.

Hai Sophia de Ilinca, mama e nerabdatoare sa te cunoasca

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata!
Flavia ce curcubeu, mai? Eu vad ca ploua.
Esme Ei, fetita asta nu se poate desparti de jucariile ei, asa ca ramane acasuca. Deocamdata. Multumim de invitatie si poate-poate, vreodata ii vom da curs.
Malinka multumim si mii de . Sunt superbe si cum zicea si Anca81 avem niste copii superbi. Mai ales ca sunt ai nostri!
Ilinca Mai ai atat de putin! Savureaza fiecare miscare pe care o mai face Sophia in burtica, caci in curand o sa-ti fie dor. In ceea ce priveste vestitul dop si contractiile, o sa le recunosti fara nici un dubiu cand o sa apara. Oricum, noi va facem galerie:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

clauco multumesc de informatii. Le-am salvat in caz ca o sa ne hotaram sa mergem.

aldaesme imi place cum arata zona in care mergeti voi. si pretul e chiar bun. Si noi am vrut sa mergem anul trecut in Austria dar eram insarcinata si ne-am gandit prea mult incat am renuntat. Am mers la Brasov 1 saptamana.

malinka o sa pun pozele pe webshots zilele astea ;)

Sofia 6.12.2008

Mergi la inceput

neatza...

anca81...ti-am trimis cele doua poze...
sa stii ca ancaurn descarca mereu pozele de pe webshots...eventual sa iti zica ea cum...daca nu, ti le pun si pe cd...

mai, la mine nu ploua...mai iese cate o raza de soare...eu o sa ies, in caz ca nu ploua, pe la 12 jumate, cred...

Mergi la inceput