Mamici si burtici din BAIA MARE (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

OK, 12.30, Mara.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

'neatza si de la noi, un HRISTOS A INVIAT si bineinteles un OU rosu!

noi ne-am intors acasa cu o zi mai devreme de cum am programat, pentru ca ne-am dezobisnuit de statul in apartament si...tot mai bine e acasa

Rares a descoperit ca poate sa gangureasca si acum nimic nu-l opreste din povesti . cu somnul stam tot asa de prost, dar in schimb ma bucur ca mananca bine

felicitari bebeilor pentru noile descoperiri si pentru dintisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

La multi ani marc sa cresti mare si cuminte te pupam de 8 ori.
Multumim pt felicitari. Pupici.
Iesim si noi dar dupa 15 ca mergem la dr.pt masuratori si sa vad dece tuseste asa urat
Minunea noastra cu trezitul de 3 ori pe noapte a tinut 2 zile.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Neata!

In primul rand, MARC

Carmen, felicitari pentru coltisori. Noi inca ii mai asteptam.

Ancaurn, foarte tare!

Anca81, si eu sunt in cautare de vacante. Am luat o gramada de reviste de la agentii si nu reusesc sa ma hotarasc. Sa-mi zici unde mergeti.

Flavia, am avut sarbatori linistite cu multa iesire la iarba verde, la tara, la picnic. A fost super. Si Madalina a fost foarte cuminte. Mult mai cuminte decat e in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

MARC

Deci, la 12.30 la Mara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

anca81 si noi ne gandim la concediu. Planul nostru e sa mergem in timpul sarbatorii castanelor(deci la final de septambrie) in Egipt(am mai fost si ne place) daca reusim sa facem suficiente economii. Daca nu, ne-a zis cineva ca e tare frumos la nyregyhaza(habar n-am cum se scrie). Am inteles ca sunt piscine si topogane si pt copii. In plus in apropiere este o gradina zoologica frumoasa si foarte mare.

Sofia 6.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Marc
Sa cresti mare, sanatos si sa le aduci parintilor tai numai bucurii. La cat mai multe lunite

Clau, uite aici, in Eforie Nord vreau sa mergem, astept oferta de la agentii. Initial am vrut Mamaia dar tinand cont ca mergem cu Carla cred ca e mai OK o statiune mai linistita si un complex de genul acesta.

Mihor, da e super la Hajdu...(nu stiu exact cum se scrie) dar m-as duce la mare, pentru aerul sarat/aerosoli. Eu as alege din start Turcia pentru conditii insa nu cred ca vom avea suficiente finante

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Anca81, si eu m-am gandit la o statiune mai linistita. Noi nu ne putem hoatari intre litoralul romanesc sau Bulgaria. Am fost anul trecut in Albena si a fost super bine. Si e doar la 60 km de Vama Veche. Deci vrem neaparat mare, aerosoli...

In ce perioada vreti sa nergeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

amca81 eu nu vorbesc de hajdu. Am fost si acolo dar finii ne-au spus ca emai fain nyregyhaza.
Si mie mi-e dor de mare. N-am fost de 2 ani. Noi cred ca spunem pas Turciei anul asta desi ne tenteaza. Din mai multe motive nu putem merge la inceputul sezonului si am inteles ca acolo e mai bine sa mergi la inceput. Plus ca acolo sunt multe posibilitati de distractie pt copii dar Sofia e prea mica sa poata profita de ele. Asa ca am zis ca poate mergem in Turcia cand o sa aiba ea 2-3 ani.

In Egipt putem merge si in Octombrie fara riscuri pt ca e foarte cald.

Sofia 6.12.2008

Mergi la inceput

Mihor, noi am fost de multe ori la strandul de la Nyregyhaza si la Gradina Zoo. E super fain. Noi mergem de dimineata si venim seara acasa. Anul trecut am fost in special pentru ca au un bazin cu apa nici rece nici fierbinte si fiind gravida, era numa bine. Acum 2 ani insa mergeam mai des la Vasarosnameny. E mult mai aproape si e super fain. Merita.

Mergi la inceput