Mamici si burtici din BAIA MARE (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Bebeilor pe care ii chinuie dinti le doresc sa iasa cat mai repede si mai usor sa nu se chinuie.
Stie cineva un instructor auto bun pt scoala de soferi? Vreau sa dau de permis ca face mama cadou de ziua mea.
Pupici la toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Salutari!

Carmen, eu tocmai am facut scoala de soferi si mi-am luat examenul din prima. Eu zic ca am avut un instructor foarte bun. Iti dau nr de tel. Auto Elegant - Teofil Pop - 0727-344223

Ilinca, e o scumpa Sophia ta. Si cum doarme ea cu manuta sub cap, ca un om mare. Eu tocmai iti descrisesem nasterea mea si se pare ca si a ta a fost identica. Cred ca a fost singura data in viata mea cand m-am bucurat ca ma taie. Eram cea mai fericita ca scap de durerile alea groaznice. Nu conteaza, bine ca sunteti bine. Si....bietul Manole...

A zis cineva PIZZA?...mor de pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Am pus cateva poze pe albumul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Ilinca nu mi-am dat seama prea bine din poze dar acum se pare ca e moda Base daca e el la guvernare :))
Ce bine ca ai o fetita cuminte..eu in primele 2 saptamani nu am prea stiut de capul meu...nu am stiut ce zi e sau ce ora...bine ca a trecut

clauco hai la o pizza

Sofia http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINA_MOCANU spune:

ilinca felicitari, sa va traiasca si sa creasca mare si frumoasa!sper sa pot fi si eu la fel de fericita ca si tine peste 5 luni
sa aveti grija de voi va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

'neata si o de la mine

sa va povestesc ce am patit joi dupe ca m-am despartit de voi, tot am zis ca mi-am uitat telefonul acasa, da de unde, ajung acasa si la un minute dupa mine apare si sandu, ajunge sus si ma intreaba de telefon dar eu foarte sigura ca este pe undeva prin camera, si am inceput sa caut telefonul, la care sandu ''ti-ai pierdut telefonul'' dar eu ca femeie ''da de unde, este pe aici prin casa'' si am vrut sa sun sa vad pe unde estre, dar sotul avea dreptate, si m-a intrebat ca unde l-am pierdut, dar credeti ca stiu eu, si in final mi-am recuoerat telefonul, cine l-a gasit a sunat pe mama, care nu a respun si apoi pe sandu, si mi l-a lasat la magazin aici langa noi. persoana care l-a gasit a fost foarte de treaba, desi nu o cunosc, si ii sunt recunoscatoare ca mi-a dat telefonul, ca putea sa imi faca un cost de numa numa dar nu a fost asa.

am facut si noi gratare de 1 MAI si binenteles mici cu bere ca sunt nelipsiti, si l-a lasat pe sandu sa se relaxeze, ca etse un pic suparat dar o sa-si revina.

ce inseamna sa vina vara si sa poti sta afara sa prajesti la gratar.

Ilinca felicitari si sa cresteti mari si sanatoase si din partea noastra pentru printisoara, imediat o sa iesiti si voi cu caruciorul.

si pentru toata lumea si cred ca ne vdem azi nu?

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata si sau pentru cine doreste.

Ana, uite ca mai sunt si oameni de treaba, chiar de apreciat in ziua de azi.

Ilinca, ce scumpete mica ai tu acolo , sa va traiasca. Referitor la nastere, totusi Sasaran ar fi trebuit sa-ti spuna la ultimele controale ca ar fi indicat sa nasti prin cezariana dat fiind neconcordanta dintre capsorul Sophiei si bazinul tau. Se fac niste masuratori si se apreciaza daca mama poate trece printr-o nastere naturala. Bine ca a trecut totul cu bine.

Iesim si noi azi, ne vedem la Mara?

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hello, hello.
Anca, la controlul de 38 sapt. m-a masurat Sasa si mi-a scris si pe foaie "bazin la limita"; cica era conform "standardelor", oarecum, dar chiar la limita si m-a avertizat ca mergem pe naturala dar nu-i sigur ca reusim. Cred ca cel mai nesuferit a fost totusi colul ala al meu, nemodificat. Totul e bine cand se sfarseste u bine, desi aproape am nascut in ambele moduri:))).
Tufete, mie nu mi-s ranite mameloanele; in primele zile, la maternitate, m-au cam jenat, s-au crapat si inrosit, dar am dat cu lanolina pura de 2 ori pe zi (multumesc, Miha!!! m-ai salvat! foarte buna e!). De cand am venit acasa dau doar o data pe zi, nici macar zilnic. Cu garmastan nu m-am dat dinainte sa nasc!! Asa ca daca naste vreo fata in viitorul apropiat si vrea garmastan, sa zica, sa i-l dau, e aproape intreg. Si sigur nu expira prea repede.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata baimarence!
Ilinca m-a terminat poza in care doarme Sophia cu manutele sub cap. E taaaare dulce.
Ana bine ca ti-ai recuperat telefonul. Chiar de treaba omul ala.
AlinaMocanu hai ca ai ajuns la jumatate. Ce a fost mai greu a trecut. Sper ca te-ai mai linistit si tu de-acum. Iar esti in concediu? Bravo tie! De cand intri in risc? Nu era vorba ca de la 1 mai? Sau era 1 iunie

Noi am petrecut frumos zilele astea. Vineri am fost cu totii la Sighet la Memorial. A fost ok desi am ramas putin dezamagita. In afara de vre-o doua celule, totul e prea proaspat, nou, parca ai fi la hotel. Nu-mi vine sa cred ca asa a fost inchisoarea. In rest a fost super. Copiii au fost cuminti. Am avut ceva emotii la plecare, ca asta a fost primul drum al lui Dragos care a durat mai mult de 15-20 de minute. Dar s-a comportat exemplar. Sambata am fost dimineata la cumparaturi, apoi am ramas acasa si ne-am distrat in familie. Ier am pus capac ca am lucrat, dar a fost foarte liber, asa ca practic m-am odihnit.

Iesim si noi azi, dar nu stiu cand si cum, ca sunt si cu Cezara si as culca-o la pranz. Vad eu. Daca nu va gasesc in parculetul nostru, va sun.

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

pe la cat iesiti?

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput