Mamici si burtici din BAIA MARE (26)
Raspunsuri - Pagina 12
mihor spune:
Ilinca bine ai venit intre noi ca si mamica
Malinka tare bine ne-a picat pizza. M-am revigorat si din muntele de haine a ramas un deal de care o sa ma ocup maine. Nu am vrut sa fiu prea harnica dintr-o data :))
Va mai asteptam si alta data![]()
eu de 1 mai...o sa fiu singurica asa ca o sa ma plimb muuuult cu Sofia...daca mai sunt si alte mamici singure ma bag si eu![]()
Sofia
http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png
melly23 spune:
buna dimineata de la noi!
welcome home ilinka !!vrem detalii despre tot!ii trimitem un
lui Sophiphi
!sper ca ai reusit sa uploadezi ceva pozici?!
mai fetelor!!!out of topic: stau asa si ma gandesc cum pot fi unii oameni asa de smecheri, cu doua fetze?eu nu am ajuns nici pana in ziua de azi sa-mi dau seama cum reusesc!deci pe mine ma doboara la pamant astefel de oameni!ma lasa fara energie cand vad cum joaca pe degete pe unii care poate sperau la ceva mai bun!
eu nu vreau sa am de a face cu astfel de persoane asta stiu sigur!
de iesit nu stiu daca om iesi!vedem!sunam ca doar de aceea s-au inventat telefoanele!
toti bebei!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
Malinka spune:
neatza fetele...
miha...te rog sa nu te superi, marius e liber, deci avem program impreuna...sper sa ai si tu o zi frumoasa...si restul fetelor la fel, desigur...va doresc sa va simtiti bine, orice ati face...
ancaurn...ce faceti ce 1 mai? iarba verde, ceva? sau la mosie?
melly...da, ai dreptate in ceea ce spui, nimanui nu-i place ca o persoana sa fie cu doua fete...asta e...ne spui la cine te referi?
Ilinca_M. spune:
Am reusit sa pun poze! Degeaba tot dadeam ieri ca disperata pe upload...azi mi-am dat seama care era problema: nu eram logata!!![]()
Voi de la cat timp i-ati scos afara? Cred ca intai o s-o scot numai pe balcon; si ieri am vrut dar si-a ascuns fatzuca, nu i-a placut.Era cam vant.
Pana la urma nu am nascut cu Sasaran. Cand m-am hotarat eu sa iau in serios contractiile (care incepusera la 9 dimineatza, dar am zis ca-s false, doar cu o zi inainte la control mi-era colul nemodificat si niciun semn de a naste!) si sa-l sun (la ora 15, deja aveam contractii regulate din 4 in 4 minute si fiecare de 40 de secunde, si asta de ore bune!) plecase din localitate. Am ajuns la clinica si dupa inca o ora de contractii relativ suportabile au venit alea crunte (am innebunit-o pe Ariana la cap cu povestea; multumesc ca m-ai suportat, Alina!
), efectiv eram ca un animal in agonie, nu puteam nici sa respir (nas infundat de la raceala anterioara), veneau tot din minut in minut, a fost oribil. Si cand a venit dr. Costin la 7 seara si m-a urcat pe masa: dilatatie tot 1!!! Si cica distractia inca nu a inceput, ca-s in pretravaliu, ca vor fi dureri de doua ori mai intense...iar eu deja asa ma zbateam ca o lua razna inimima copilului la monitorizare, tot zicea asistenta sa ma calmez. Abia tarandu-ma ammers pana la urma dupa dr. Costin si am zis ca vreau cezariana, s-au mobilizat rapid. Dar si cand mi-au facut clisma am mai avut o contractie de-aia horror, si pe masa de operatie inca 2 si apoi slavaDomnului, am adormit si m-am trezit la 11.30 seara, ametita putin dar fericita si bine-dispusa! Doamne, vesnica recunostintza cui a inventat cezariana!! De stiam o alegeam din stary. Dar poate mai bine asa, as fi trait cu gandul ca as fi putut naste normal si ca n-ar fi fost mare branza. Asa macar am putut compara!
Norocoase cele care s-au dilatat repede si au avut bazin bun, mie si Costin mi-a zis ca-s mica, bazin "eutocic", copilul mare pt. mine (54 cm si io-s un gnom!) si colul meu nu ceda. Of, bine ca am trecut de asta, dar si acum am fiori cand imi amintesc!!!
40+
Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
melly23 spune:
malinka eu nu am zis ce3 am zis la adresa cuiva anume ci in mod general dar m-a deranjat ca am vazut chestia asta intr-un prieten de al meu si nu imi vine sa cred!desi sunt multi de astia ...dar na...asta e!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
dflavia spune:
Ilinca_M. vai ce zambareata scumpica ai acolo
e tare dulce si iti seamana ![]()
am citit cu sufletul la gura ce ai scris si parca-mi aduceam si eu aminte cum am ramas si eu vreo 4 ore blocata la dilatatie 8 si asa a si ramas pana la final
of dar merita pe deplin cand iti vezi puiul in sfarsit acasa, nu-i asa?
noi am venit de la tara, a fost destul de obositor ca pitica n-a vrut sa manance, asta nu-i o noutate, si toti mirosim a fum
de zici ca ne-am pus noi pe gratar 
Mami de
Stefania 11.05.2008
mihor spune:
Ilinca ce fetita scumpa ai!! Cred ca toti sunt topiti dupa ea
bine ca s-a terminat cu bine si nasterea. Si eu la final deja nu mai stiam cum sunt...ce ma doare si cum ma doare.
Pana la urma m-am intalnit si eu cu Horia intr-o pauza de la curs si apoi am mers la parintii lui la un mic la gratar si l-am asteptat acolo.
Malinka distractie placuta
Anca81 am uitat sa iti dau situl unde sunt bodyuri de la mothercare. Uite-l aici http:// bebeshop.wordpress. com/hainute/[/url]
Sofia
http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png
radcarmen spune:
Ilinca, ce frumusete de printesa ai tu acolo
. Sa creasca mare sanatoasa si fericita si sa va umple casa de fericire!
Ce a "zis" catelusa de noua membra a familiei?
.
Pupici la toate fetele si toti bebeii!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Ilinca_M. spune:
Va multumesc de aprecieri, tufete! Miha, ai vazut ca si Sophia mea e cam Basescu?
Ce am ras cand am vazut...cred ca le face ceva cei de la Euromedica, le face freza!![]()
Carmen, catzelusha Manole e un catzeloi...si-n primele 2 zile a fost groaznic de deprimat, umil, ca o umbra prin casa, parca zicea:"eu nu mai contez, eu nu mai exist", asa mila mi-a fost de el, e tare sensibil. Vedea ca stau toata ziua in camera in care el n-are voie si se simtea abandonat. Dar de cand am ajuns acasa, pranzul ii e dedicat lui, in fiecare zi la pranz iesim numai noi doi la plimbare, sa vada ca e bagat in seama, si si-a mai revenit.
Sophiphi e tare cuminte, ieri noaptea am dormit amandoua de la 22.30 la 4 dimi, la 4 am mancat/schimbat si eu m-am trezit la 8.30 iar ea mai dormea (pe bratzul meu
). Azi noapte in schimb parca a avut ceas, tot la 2 ore mai vroia sa suga 10 minute, iar adormea, peste doua ore iar vroia papa. Dar nu e obositor, dorm destul, credeam ca dupa ce nasc nu mai apuc sa dorm!:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
carmenbudea spune:
Salutare
Ilinca felicitari sa iti traiasca printesa sa fie sanatoasa si papacioasa. Ii superba, nu vrei un ginere? :)
Rares la multi ani sa fi cuminte si sa dormi sa nu se mai chinuie mama noaptea. Pupici
Scuze pt intarziere acum am ajuns de la tara.