Tulcence ? (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

LA MULTI ANI DE 8 MARTIE !!!!!!!!!!

FETELOR VA DORESC DIN SUFLET SA AVETI PARTE DE O PRIMAVARA FRUMOASA, PLINA DE SANATATE, FERICIRE SI REALIZARI.

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

La multi ani, dragi mamici! Sa aveti o primavara frumoasa si sa va bucurati de copiii vostri!
Si poate mai intrati si pe aici sa spuneti cum sunteti.
La noi nu sunt noutati...crestem, crestem...Si de-abia e luna a 5-a, cand ma gandesc cum voi fi in a 9-a...of!
Multi

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetele, va pup si eu pe toate si va doresc o primavara frumoasa si la multi ani!
Noutati? Ei bine l-am inscris pe Albert la fast track tots si l-am mutat la gradinita step by step. E bine, s-a acomodat, sper sa fie ok in continuare. In rest....planuri de vacanta de Paste si cam atat.
Va pup, sarcina usoara arissa si sanatate la toate

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Buna, fetele!! Va doresc si eu o primavara frumoasa, sa fiti sanatoase si voi si puii vostri si toate visele sa devina realitate!!(macar avem dreptul la a visa...)
La noi in familie au avut loc unele schimbari odata cu criza asta tampita: sotul lucra la o firma subcontractoare de la STX europe care datorita lipsei comenzilor a fost inchisa si a trebuit sa ma intorc eu la munca iar Ionut sta acasa cu Mara. La inceput nu vroiam , vroiam sa stau eu ca stiam cel mai bine ce sa-i fac, etc, dar de la 1 martie m-am intors la munca (lucrez la Apele Romane, la laborator de biologie)si toate s-au asezat asa bine:sotul se impaca de minune cu Mara, a educat-o de doarme 3 ore dupa amiaza de la 12-15, mananca, se joaca, e cumintica, nu face prostioare, nu ii auzi glasul-la cat de urlatoare a fost ea cand era mica de ma innebunise-sotul e mult mai relaxat cat doarme asta mica , el se joaca pe calculator, eu m-am linistit m-am mai eliberat si eu ca si acelasi program te tacaneste-bebe, curat, mancare-(nu va zic ca sotul spala vasele, daca trebuie gateste, e super-sot, il iubesc la nebunie), la servici e ok, incepem prelevari de probe din Delta, etc imi place ce fac...deci suntem ok, multumesc lui Dzeu.O sa vedem mai apoi, din dec. cand face asta mica 2 ani si nu mai ia indemnizatie, incotro apuca mai e, poate trece si criza asta ...
Mara merge de la 1 an, e draguta foc, e carliontata la spate, cumintica, din sept vreau sa incerc sa o acomodez la camin aici pe Concordiei aproape de serv. meu, daca stiti vreo pila, v-as fi recunoscatoare(eu cerere am facut deja din oct).
Arissa, felicitari esti o curajoasa!!! Sa fiti sanatosi toti 4 si sarcina usoara iti doresc!! Ce iti doresti, baietel?
Gabi, super concediu, bravo la voi!si noi suntem amatori de ski, asa ca...te invidiem
Dany, ai gasit ceva de munca??iti tinem pumnii, cica deschid Kaufland poate acolo sa gasesti ceva...
Silvia, ce faci, mai poti?Ce face Crina, merge in picioare?Mara a noastra merge de vineri pana duminica la socrii aici in Tulcea, ne mai eliberam si noi, e f incantata ii iubeste mult pe bunici, o rasfata si ei...
Mirela, cum merge serviciul? Teo ce mai face?
Pup toate fetele!!si piticii lor...

Mergi la inceput

Buna ziua fetele

Azi fac cinste la toate fetele mele dragi . Motivul ????

Ieri am avut examenul pentru angajare si l-am luat . Am fost 4 tipe pe un post .

Nu pot sta pe forum acum dar incerc sa revin cand voi avea putin timp sa va dau mai multe detali.
Va pupacesc pe toate si va doresc numai bine .

danybv

Mergi la inceput

Buna!

Mirela, ma bucur ca ai mai trecut pe aici, toate se aranjeaza pana la urma. De regula tatii sunt mai relaxati, si tati al nostru a stat cu ea un an si-l vedeam muuult mai putin stresat ca mine. Bine, tot eu faceam mancare, curat, iar seara cand veneam de la job copilul era al meu.

Dany, ce veste buna, bravooo!

Vine doi! 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!

dani, ma bucur nespus! felicitari!!! asteptam detalii.

arrisa, cu intarziere La multi ani fetitei tale, sa creasca mare! si bineinteles sa aiba o surioara frumoasa...sau un fratior

mireluta, bine ca totul e bine la final. si eu pe crina tot pe concordiei am inscris/o la cresa. se pare ca vor fi colege din toamna.

gabi, ce inseamna fast track tots ?
ma bucur ca s/a acomodat la noua gradi.

mirela, tu esti bine? ce face teo?

crina e bine, merge, drept urmare cade...si/a spart sambata buza in parc, face nebunii, acum ma striga de zor> mamamama. duminica e ziua ei de nume apoi de paste ii luam motul...am inscris/o la o agentie de modele si in rest toate cum le stiti...ne plimbam, ne jucam crestem...
va pupacim.

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

buna ziua fetelor

Cu ocazia sfintei sarbatori a Floriilor, va urez tuturor celor care purtati nume de floare “La Multi Ani” si implinirea tuturor viselor.

danybv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!
ieri l/am sarbatorit pe tati florin si pe printesa crina.
de paste nu mai vine nana asa ca nu mai luam motul.
azi am facut vaccinul de 1 an si sper cand se trezeste crina sa nu mai planga sa uite adica.
va pup pe toate

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Buna fetele!

Silvi, multumesc! Sa-ti traiasca fetita si sotul!
Dany, cum merge la noul loc de munca?

Ce planuri aveti de Paste? Noi vrem sa mergem la Piatra Neamt, la soacra-mea, sa petrecem sarbatorile acolo. Vine so o verisoara draga cu sotul asa ca ma astept sa ne simtim foarte bine.
Va pup!

Vine doi! 24+

Mergi la inceput