Tulcence ? (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Multumesc, Gabi! Te invidiez, ai avut o vacanta superba.

Eu ma simt bine, in continuare ma lupt cu oboseala, dar asta e, merita. De la o zi la alta parca ma simt tot mai incantata de venirea acestui pui pe lume si simt ca-l iubesc deja. Acum cateva zile l-am vazut la eco, activ, frumos dezvoltat si m-am topit.
Gabi, tu pe cand nr 2?

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna seara fetele mele dragi

Gabi ce frumos concediu , bravo voua ca v-ati distrat .

Arissa wow , ce veste !!!!
Sa fie intr-un ceas bun .Iti doresc din suflet sarcina usoara , un bebe/bebelusa sanatos/sanatoasa si sa fiti sanatosi cu totii .Ma bucur enorm pt aceasta veste , sincer

Pup si restul fetelor.

Noi suntem bine sanatosi cu totii .

Andrei merge la gradinita , e bine .
Maria a crescut mare , are deja 2 anisori .
Noi insa nu suntem prea bine , ne luptam cu problemele vietii din pacate eu am iesit de pe indemnizatie, nu pot beneficia de somaj fiindca nu am vechimea necesara iar sotul meu are doar salariul de la biserica si de la scoala pana-n 200 ron .Servici nu am gasit deloc pana acum desi am incercat toate institutiile la rand si nimic .Nu stiu ce ne vom face fiindca chiria este mare 500 ron/luna , intretinerea si ea la fel plus cheltuielile catre stat ....
Nu mai avem bani cu sa platim chiria , am incercat la primar, prefect , toti ridica din umeri si parca-s frati , raspund la fel : Nu avem cum sa va ajutam ! ( pe noi , nu au cum , numai pe cei cu bani si pile pot sa-i ajute )

Disparitia mea de pe forum a fost datorata din cauza a doua motive :- din cauza starii mele nu prea placute , nu am mai stat pe forum .
- din luna decembrie fac voluntariat in cadrul primariei la un centru pt persoane fara adapost din cartierul Dallas , poate se va elibera candva un post de asistent social si voi reusi sa ma angajez , asta numai Dumenzeu poate face minuni .
Va doresc la toate un weekend minunat si va astept pe forum cand ve-ti putea intra .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

arissa ma bucur mult pentru tine si-mi inchipui cum e sa-ti iubesti puiul din burtica. Tu stii ca as fi vrut si eu bb2 chiar mai curand, cand inca tu spuneai ca nici nu te poti gandi la asa ceva. Din pacate nu se lipeste asa usor si ....poate chiar nu va fi deloc. Eu sunt impacata cu ambele variante...cine stie?!
Te pup si o pup si pe Maya care e o scumpa ( am vazut-o vineri pe la 3, iesise la aer cu grupa ei de pitici, plecau undeva, nu stiu unde.
danybv imi pare rau sa aud ca nu sunteti ok, poate iese totusi soarele si pe strada voastra. La multi ani Mariei pentru cei 2 anisori, sa creasca mare si sa va iubeasca! Frumoasa oricum e de pica!

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna seara

Multumesc din suflet pentru urari Gabi am incredere si ma rog lui Dumnezeu ca nu ne va lasa , asta imi da forta sa trec peste orice desi recuosc ca sunt cu psihicul la pamant am noroc ca ma sustin cei dragi .Multumim pentru complimentul trimis Mariei nici Albert nu-i mai prejos .

Va pup pe toate

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Salutare!

Gabi, stiu ca-ti doresti inca unul si sa speram ca va veni asa cum a venit si Albert, cand a vrut el.
La mine ambele sarcini au venit cumva neplanificate, a doua cel putin din pura neglijenta. Dar sunt bineveniti. Sotul meu, cel putin, a reactionat mai bine si decat mine de data asta, e fericit.

Dany, traim vremuri grele. Imi pare rau ca aveti probleme, imi inchipui cat de greu trebuiesa va fie. Si noi stam cu chirie si stiu. Iti cauti un job anume sau orice?

Vine doi! 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare fetele mele dragi!

arisa, cu tine incep ca trebuie sa te felicit ptr globuletul zglobiu din burtica. sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina fara probleme si un bb sanatos si norocos
era posibil sa va dau si eu vestea asta dar inca nu. am avut un mic accident dar am facut chiar acu cateva zile un test negativ. crina nu are nici un an si tot nu m/as speria prea tare...va fi greu dar fericirea pe care ti/o va aduce bb va compensa cu siguranta.
eu nu sunt pregatita fizic prea bine, inca alaptez, am slabit f mult...dar daca era sa fie ne descurcam cu siguranta.

gabi, asa concediu mai zic si eu, un adevarat rasfat. spor la decorat camera pustiului. cu dani m/am intalnit si i/am restituit hainutele. poate ne intalnim si noi. tel cred ca nu mai e bun ca te/am sunat si de ziua ta si de sarbatori dar nu ai raspuns...

dani, imi pare asa rau ptr situatia dificila in care va aflati. oricum chiria e acceptabila, fratele meu plateste ptr o garsoniera amarata pe garii 550 ron/luna. e bine si sa ii ajuti pe altii dar voluntariatul nu tine de cald, foame...nu stiu ce sa zic. ma gandesc la voi si sper sa gasiti o solutie. pup piticii

mirela, pup si pe teo nazdravan

defapt va pupam pe toate.
de
spre noi alta data ca s/a trezit printesa si nu mai pot scrie...

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

neata fetelor,
silvi, am acelasi nr. de telefon dar e posibil ca tu sa ma fi sunat de pe alt numar, nu de pe cel pe care-l am eu salvat in agenda telefonului si probabil din cauza asta nu am raspuns ( nu prea raspund la numere necunoscute)
dany imi pare rau pentru situatia grea, acum te inteleg mai bine pt ca si sora mea e in aceeasi situatie-e groaznic de greu!
arrisa, sarcina usoara si bb sanatos

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Vroiam sa va rog ceva. Daca stiti sau ati auzit de apartament cu 3 camere de inchiriat, dati de veste.
Pupici!

Vine doi! 18+

Mergi la inceput

buna, stiu eu de un apartament de 3 camere, mobilat, dar cred ca pretul e cam mare-300 euro parca, negociabil. Daca totusi esti interesata da-mi un telefon. Eu am incercat sa te sun dar telefonul tau pe orange nu era deschis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

la multi ani dragutele mele!
o primavara insorita cu multe bucurii...
va trimit drept martisor un gand bun si o imbratisare!

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!

Povestea CRINEI

Mergi la inceput