Tulcence ? (11)
Raspunsuri - Pagina 16
silvi8 spune:
salutare!
azi e ziua mea am sarbatorit doar eu si crina ...tati e in cursa, speram sa ajunga macar pana la craciun
nu am timp de nimic in nici un caz de net.
dani, frumoase poze;le voastre!
nu stiu daca mai am timp alta data asa ca va zic de acum sa aveti sarbatori luminoase frumoase, alaturi de familiile voastre!
va pupam pe toate!
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!
Povestea CRINEI
danybv spune:
Silvia iti ureaz cu intarziere un sincer si calduros "La multi ani "
Bucuriile praznicului Craciunului sa se reverse în casele voastre si sa aveti voie buna spre slava Celui ce „în pestera s-a nascut si în iesle s-a culcat pentru a noastra mântuire”.
Va doresc din suflet tuturor sa aveti parte de un Craciun fericit !
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
silvi8 spune:
fetelor, va multumesc de urari! sa fiti si voi sanatoase si fericite!
daca nu mai reusesc sa intru va urez La multi ani si un 2010 mai bun.
sper ca mosu v/a adus tot ce v/ati dorit. al nostru a fost f bogat. nici nu stia crina la ce sa se uite mai intai.
va imbratisam pe toate
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!
Povestea CRINEI
danybv spune:
Buna seara dragele mele prietene
Am intrat sa va urez un an nou mai bun , plin de sanatate , fericire si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca .La multi ani 2010 !!!!
danybv
danybv spune:
Buna ziua in 2010 !!
Sa fie un an mai bun
Celor care poarta numele Sfantului Vasile , le urez un sincer si calduros LA MULTI ANI !! petrecere frumoasa in continuare .
danybv
silvi8 spune:
bun gasit in 2010! sa fie un an mai bun si noi tot impreuna!
va pupam pe toate!
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!
Povestea CRINEI
Mirell@ spune:
BUna ziua si in 2010..... La multi ani!
Sa aveti parte de un an mai bun si plin cu feicire si impliniri!
Noi suntem bine. Imi pare rau ca timpul nu imi permite sa intru pe forum.... acum sunt putin mai libera si va scriu acest mesaj.
Teo e super incantat de gradinita. Invata tot felul de lucruri frumoase... si interesant este ca le practica in vorbirea lui. Imita pe doamna educatoare prin casa. S-a facut baiat mare ca ma cert cu el de la mouse. Stie literele mari de tipar ale alfabetului, cifrele pana la 20. Chiar isi scrie numele TEO. Sunt mandra de el ca e istet. Sper sa ramana asa si cand o sa mearga la scoala. Eu lucrez... mai avem o saptamana si intram in recapitulare semestriala si teste de evaluare.
Va doresc multa sanatate si sper din toata inima sa intru mai des. Va pup pe toate!
Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca)
............................................................................
Mirell@ mami lui Teo 2 ani si 7 luni 02.03.2007
arissa spune:
Buna fetelor!
Am cam abandonat subiectul cu toatele. Va scriu in primul rand sa anunt ca astept un al doilea bebe (a se vedea la semnatura). Am fost speriata la inceput, stiu ca nu va fi usor, dar ma incalzeste mult gandul ca Maya nu va fi singura.
Am depasit faza de greturi care de data asta nu m-au ocolit, ma lupt insa cu insomniile.
Mirell@, felicitari pentru puiul istet!
Silvi, mirelaionut, gabi, laura, aurora, danybv, voi ce planuri aveti pe anul asta?
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 14+
gabiu spune:
Ooooooo! Asta da veste arissa! Felicitari! Sa fi sanatoasa si sa ai o sarcina usoara.
LA MULTI ANI tuturor pe 2010!
Noi am fost plecati dupa revelion pentru 12 zile in Austria la schi, a fost excelent dar si greu pentru ca l-am lasat pe Albert acasa si ne-a fost tare dor de el! Totusi ne-am distrat, am schiat si am facut si shoping la Munchen, deci a fost un concediu total! Acum ne pregatim sufleteste sa-i mobilam camera lui Albert si...ce-o mai fi...om mai vedea!
Va pup pe toate si ...arissa mai spune-ne cum te simti
gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007