Sezatoarea canadiana (140) Paste fericit!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Daiopri, multumesc de urari! chiar ma intrebam cand mai scrii.
Iti doresc multa bafta la analize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

LA MULTI ANI CRISTINA , nastere usoara, sanatate si tot ce iti doresti tu!

Nelia, eu am vazut familii cu copii de 2-3 luni in sud, copiii se simt foarte foarte bine; crema de soare sa ai cu kg , ceva jucarii de apa si nisip si nu le auzi gurita; am vazut copii mici care se jucau de ex.cu valuri cu orele (fugeau inainte si inapoi cind venea valul); se balacesc, maninca, dorm bine- e o cura de sanatate pentru ei; cind cresc mai mari apar mofturile: nu plaja ca piscina, nu masa a la carte ca discoteca junior, si alte cornite

Oana, mi se pare super misto resortul in care ati fost voi; de poze, de Antonia nu mai spun, dupa o fata, da< a trecut vremea :((

Daiopri, sanatate! iti tin pumnii strinsi (si tie si mie:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, mersi, ti-o dau io pe a mare o saptamina asa? Eu zic ca te lecuiesti de pofte... Ce crezi tu, ca toate fetele sint printese ca Antonia? Daca da, te inseli amarnic... si tu nu stii ce ai fi avut, Antonii sau Agate...

Eu intrasem sa va spun ca nu-mi vine sa cred! Dupa ce am reusit sa-i culc pe toti la prinz pentru o ora si ceva, acum la nici 9, dorm toti! Inca o data, sper sa nu coaca ceva, vreun virus de primavara, ca prea au fost cuminti astazi!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Oana, deci nu e in Punta Cana, am zis eu, ca arata altfel. Chiar voiam sa te intreb unde e, pentru ca mi-a placut mult de tot plaja, exact pe gustul nostru, cel putin din poze. Ai mai multe detalii, coordonate, de unde ai luat biletele si pentru incepatori ca noi? In noiembrie se poate merge, oare este cald? Inteleg ca atunci am ateriza linga hotel... Exista vreun incovenient pentru familii cu mai multi copii si mai mici, cum e Lisandru?

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Hotelul este http://www.dreamsresorts.com/drelr/index.html
si grositul a fost Sunwing: http://www.sunwing.ca/
De obicei ma uit pe http://www.voyagesarabais.com/index.asp,
aleg ce imi convine ca loc, data, pret, zbor etc si pe urma biletele le iau printr-o agentie (Inter Pallas). In noiembrie nu stiu cum este vremea, ce pot sa-ti spun este ca ziua este mai scurta si deci se intuneca devreme, ceea ce mie mi se pare un mare inconvenient. Eu am auzit de persoane care au fost in decembrie si a fost cam racoare...Pe urma 3 copii nu prea sint numarul standard (care este in general 2), deci s-ar putea sa fie un pic mai complicat. Trebuie sa vorbesti cu un agent de voaiaj. In rest in statiune nu este nici o problema, erau bebelusi multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Daiopri, Ana, Dana pentru fiecare si un gind bun . Multa sanatate si sa dea Domnul sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Oana, multumesc, salvat. Da, stim cu trei copii, de cite ori am incercat sa gasim ceva convenabil, totul era in regula pina cind bagai si al treilea copil... intra in bilbiala site-ul, se vede treaba ca majoritatea au doi sau poate patru, si iau doua camere... Da, nu m-am gindit la faptul ca in noiembrie se intuneca mai devreme, si mie mi se pare un mare incovenient. Cred ca tot martie-aprilie ar fi mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

La multi ani, Cristina!(mqqm) Sa ai parte numai de primaveri frumoase iar Pepit sa te imbogateasca sufleteste

Mergi la inceput

Oana, m-am uitat acum si nu pot sa bag trei copii. Dar am gasit intr-un loc ca doi copii stau gratuit daca platim pentru doi adulti... intrebarea mea pentru tine sau alte fete care stiu, daca platesc pentru doi adulti si pentru Agata, cei doi pitici pot intra in acest forfait? Sau e musai sa fie doi adulti cu doar doi copii!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nelia, o iau pe Agata de tot daca o dai; o returnez partial la 20 de ani ; si noi am fost odata in decembrie in Dominicana, si cum spune si Oana, desi peste zi era cald si frumos, apa calda, la cinci era totusi intuneric; serile erau lungi, si cum nu serveam discoteca urmaream desene animate in spaniola la TV, o placere

Mergi la inceput

Aoleu, ce mi-ati facut, acum stau cu ochii beliti pe plaje... sper sa se incalzeasca si aici, ca poate-mi trece. Trebuie sa o intreb pe prietena noastra de la agentie cum se procedeaza frate daca ai trei... voi nu stiti, ca n-are nimeni pe aici, noi sintem cei mai bogati... in copii. Oricum, pentru mine e ceata totala pe acolo, e prima data cind intru. Octav a tot intrat si a luat preturi, dar scorurile sint cam mari pentru veniturile noastre. Dar daca mai ploua mult, pe datorie ma duc si tot ma duc...

Ana, ei, chiar de tot nu o dau, ca se goleste casa cind nu e, rasuna peretii a gol, atit de liniste e cu restul familiei si fara ea... umple locul cum se spune. M-am convins cu noiembrie-decembrie, ma uit in martie-mai acum...

Mergi la inceput