Sezatoarea canadiana (140) Paste fericit!
Raspunsuri - Pagina 5
Donia spune:
Asa maru, ajuta-ma
Laura, crede-ma ca de cel putin 10 ori m-am gandit sa te sun, da' ba se intampla una, ba alta, mi-a zis maru si de comuniune si ma gandeam ca esti prinsa pana peste cap... iertare! Eu am vrut, da' cred ca astrele ne-au fost impotriva
Citat: |
citat din mesajul lui josefine Nelia si Simi - v-ati luat bilete AC/DC pentru concertul din Romania? S-a dovedit ca a fost o mare pacaleala http://www.bestfest.ro/editia2009/romana/blog/mesaj/50/index.html |
Vai, ce magarie! Noroc ca au fost opriti la timp. Dar pana si ziarele au scris despre concert, or fi citit si ziaristii afisele de pe stalpi si s-au aruncat la publicat...
Na, asta trebuie neaparat s-o trimit la rude, ca nepotu' e mare rocker, macar sa invete sa fie cu ochii in paispe.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
nelia spune:
Biscu, si eu as fi interesata de site-urile despre lapte. Eu am observat ca ceva nu e in regula cu el acum citiva ani, cind l-am pus la prins si... nu s-a prins. Din ala crud din Romania, chiar din magazin, iesea un lapte prins nemaipomenit.
Carmen, eu am baut toata viata lapte direct de la sursa, in Bucuresti aveam taranca mea care imi aducea lapte si brinzica de vaci proaspata, si asta chiar si inainte de a o avea pe Agata. Iar acum cind am fost, am baut si mincat lactate numai din astea, luate de la tarani cunoscuti. Eu laptele asta nu-l pot bea crud, este singurul care imi face rau si, cind alaptez, si la copii. Daca il maninc cu ceva (cereale, gris, in cafea) nu, dar asa simplu sa-l beau nu pot ca ma doare burta si eu sint tare la asa ceva, nu prea am probleme indiferent ce as minca si cum le-as combina. Lapte crud aici eu nu am gasit sau poate nu am cautat suficient, dar am gasit iaurt, zefir si lapte batut, in Marché Atwater. E facut dupa o metoda veche, e organic, scump (6 dolari borcanul de un kilogram), dar tare mai seamna cu ce stiam eu pe vremuri despre aceste produse. De atunci, cumparam cite trei borcane de un kilogram pe saptamina si mincam toti din ele. Daca as gasi si lapte...
Donia, Maru, frumos ati petrecut, bravo voua! Donia, pai puteam eu sa refuz sansa oferita de ele ca sa-mi rezolv problema de exprimare!?! Bineinteles ca am fost, am stat doua ore. Nu de alta, dar cit puteam sa rezist sa le vad cu figurile alea de copii abuzati si nedreptatiti pe hol in fata bucatariei... unde, dupa alte vorbe de duh ale Agatei, doar imi faceam de lucru, ca sa nu le duc la piscina. Si cit am fost noi la piscina, baietii au aruncat cu pietre in canalul Lachine... spre incintarea celui mic, care n-a mai facut pina acum asa ceva.
Laura, si voi la fel, ma bucur ca v-ati simtit bine. Sa stii ca m-am gindit si eu la asta, ca practic o mare parte din timp o petrec in discutii cu fetele mele, argumentind si contraargumentind... Mai ales cu Agata, dar vad ca, timid, incepe si Tudora. Ce bine era cind erau mai micute, eu spuneam, eu faceam, mai o crizuta acolo, dar cam atit...
Simi, da! Cind primesc biletele, iti spun unde avem locuri, ca sa ne recuperam, eu nu stiu sala, am inteles ca a luat din cele de 69, nu de 99, ca nu a mai prins. Ieftine, la Fleetwood Mac am avut bilete de 146... Dar mai e atit de mult pina pe 8 august! Dar mai avem pina atunci, cel putin luna mai e plina de iesiri de genul asta, si singura, si impreuna cu Octav. Avem la Tudor Gheorghe, la un recital al unui pianist, la un teatru, la opera... si parca inca la ceva. Abia asteptam luna aceasta, dar acum mi-au mai taiat cheful astia cu greva lui, probabil luni vor da drumul la scoala si voi fi superstresata... Ne-am hotarit sa urmarim tot ce vine in Montreal si nu numai, si sa luam bilete la ceea ce ne place...
Simi, eu de asta nu m-am dus la Rieu, din cauza salii, asa m-am suparat la Fleetwood Mac. Fata se W.P., care are o acustica foarte buna, Centre Bell te intristeaza de-a dreptul. Daca as fi un artist consacrat, as fi atit de mindra incit nu as cinta in sali ca Centre Bell, sincer! N-oi fi tu tinerica in acte, dar la felul cum arati, daca pentru mine arati tinerica rau, iti dai seama cum aratai pentru mosulica! Sa nu-mi spui ca era si singura, ca atunci il inteleg perfect pe mos...
Mona, imi pare bine ca ai scris si ca totul e bine la voi. Ai pus poze cu el, ca nu am apucat sa ma uit. Imi pare rau de jachetica, vezi daca iti cumperi lucruri frumoase si te mai duci si la spital cu ele?!
Oana, am vazut pozele din vacanta voastra! Cit de frumos e locul ala unde ati fost, cu plaja aia mai salbatica asa... Iar Antonia este atit de exotica incit decorul paleste pe linga ea, e absolut superba fetita ta!
Ritah, sanatate multa! Ma bucur ca ii este bine lui Danut la gradinita, sper sa fie in regula si cu mincarea, sa nu fie alergic la ceva. Eu nu am lasat copiii sa manince de la gradinita pina dupa doi ani si jumatate, la inceput le-am dat mincare facuta acasa, chiar daca nu aveau probleme si mincarea la gradinita era buna, am zis ca e mai sigur asa. Are timp sa pape si mincarea de acolo, nu e nici o graba...
Lorelai, imi pare rau ca nu esti tocmai in apele tale, sper sa nu fie nimic grav si sa apara soarele si pe strada ta cit mai curind.
Mai e cineva iubitor de munte ca noi? A gasit sotul meu un club, noi vrem sa ne inscriem, e si pentru familie, se fac tot felul de expeditii, excursii, cu familia in munti, si aici si in muntii apropiati din State, poate ne mobilizeaza si pe noi. Cer detalii si va pun si voua site-ul, ca am uitat sa-l salvez in Bookmarks si nu-l mai stiu.
Ce vreme e afara! Eu sint cu toti trei acasa, si ieri si astazi, Agata are doua zile libere. Ieri am facut o gramada, am fost in parc, cu bicicleta, trotineta si tricicleta), apoi la gimnastica si patinaj, cit a stat Agata la patinaj, eu am stat cu piticii din nou in parc... A fost superb, desi a batut vintul. Astazi trebuia sa ne intilnim cu baietelul nasilor si ne propusesem activitati, dar cind am vazut vremea, ne-a disparut si mie si prietenei mele orice chef de a mai iesi din casa. Asa ca, astazi avem zi de facut... nimic!
I-am zis sotului ca vreau in Punta Cana in noiembrie, caci asa sper eu ca voi trece peste griul de afara mai usor, mai ales daca vom avea o vara ca anul trecut, ploioasa si gri!
Va si ma duc sa ma joc cu maimutoii, ca trag de mine de vreun sfert de ora.
monicutza_bb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Mai e cineva iubitor de munte ca noi? A gasit sotul meu un club, noi vrem sa ne inscriem, e si pentru familie, se fac tot felul de expeditii, excursii, cu familia in munti, si aici si in muntii apropiati din State, poate ne mobilizeaza si pe noi. Cer detalii si va pun si voua site-ul, ca am uitat sa-l salvez in Bookmarks si nu-l mai stiu |
DA, DA, baga aici ca pe al meu barbat asta il supara tare la Qc ca nu isi gaseste Bucegii lui de suflet pe care se cocota toata vara
Vrem si noi, hai ca poate ne "cuplam" Dar este oare ok si pt pici asa mici ca ai mei si ca Lisandru?
Alexu meu are otita si conjunctivita am stat pana la 9:30 aseara la clinica de urgenta si am plecat acasa cu antibiotic pe gurita pt otita si picaturi pt ochisori. Dar ce vroiam sa va zic mai important este ca baiatul meu s-a schimbat mult. M-am inteles cu el extraordinar de bine. M-a ascultat, a inteles unde erau pericole, ce era de joaca si ce nu, a fost extraordinar. Poate pt ca se apropie de 3 anisori si intelege mai multe si se exprima mai bine. Si ce mi-a mai placut, cu mine vorbea numai in romaneste ("nu voiture, mami, masina") iar cu batraneii din sala de asteptare numai in franceza, imi venea sa il pap tot
In rest toate bune si frumoase. Am vesti bune si de acasa. Gata, mama este cu un picior in avion. Mai ramane sa ia viza si beletul si "La bulivar, birjar" .
Abia astept sa vina, sa vedeti voi atunci cozonaci si bunatati (mama este super-experta in cozonaci, nu stiu ce le face dar ies extraordinari )
Am si eu o reclamatie de facut: poi cine zise ca se face cald mai draga, ca la mine in ograda ploua
Va pupacesc
Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
maru spune:
la noi se anunta de joi temp peste 20, nici nu indraznesc sa scriu 24 cum zisera astia
monicutza, sanatate la bebel
monicutza_bb spune:
Maru mercic
Mda, si la noi dimineata asta erau 4 grade da' se simteau -1 , noh... noroc ca sunt eu mai nesimtita asa (auziti, de cand am facut 31 de primaveri ma simt asa tare glumeata, aseara asa am glumit cu al meu ca mi-a si zis "daca nu te-as cunoaste, as zice ca faci misto de mine", eh... ziceti si voi, nu mai poate omu' sa glumeasca cu jumatatea lui, pai nu era si la bine, dar mai ales la greu?)
Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
carmen77 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: pentru cine a iesit din Canada cu copiii dar fara sot ... v-a trebuit vreo imputernicire? Adica la iesire ma refer ... sau la destinatie la intrare v-a cerut cineva ceva? Ca nu stiu daca sa mai fac la consulat si procura respectiva sau nu ...
Denisam spune:
Monicutza-sanatate lui Alex
Adaf-sanatate soacrei sau mamei cum ii zici tu
Carmen- da, eu zic sa iti imputernicire,nu d ela consulat,de la orice notar- e vreo 20cad- mie mi-au cerut cand am plecat inapoi din RO, spre canada- pina atunci nimic si am mai auzit cazuri(decat sa stai sa le explici si sa te enervezi,mai bine sa o ai cu tine ca cu vamesii romani nu e bine sa te "pui").
ONTARIO- deci ce facem cu 2 MAi- ne vedem ori ba?
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
nelia spune:
Monicutza, ii cer din nou site-ul sotului si il pun aici. Da, acolo scria cu familia, catel si purcel, dar nu stim inca ce e de fapt, cert este ar costa 70 de dolari pe an de familie. Trebuie studiat si incercat... daca zici ca sotul e iubitor de munte, noi planuim cindva in vara, o expeditie cu tot cu copii, in niste munti din State, pe care a fost Octav acum doua veri, cind eram noi in Romania. Expeditie in toata regula, cu cort, ar fi prima ca familie de cind avem copiii... Octav a mai fost cu un prieten de vreo trei ori, cu Agata in vara trecuta, dar toti nu am indraznit deocamdata. Dar inainte de asta, avem alta, probabil de o zi pe Mont Tremblant, pe care nu am fost pina acum (noi toti, ca Octav a fost). Poate ne potrivim ca program si ne cuplam, ce zici? Si cine mai vrea, nu mai sint iubitori de urcat pe munte (ma rog, asta de aici e deal, dar in lipsa de altceva, il putem numi si munte). Oricum, e placut, am fost pe citeva delusoare inainte de Mont Tremblant si mi-a placut mult de tot... dar trebuie sa fie vara, sa nu ploua si sa fie cald, dar nu canicula... Asta pentru ca sintem cu copiii, altfel, noi mergeam in Romania pe orice vreme, nu mai tineam cont, nici acum nu am uitat ploaia cind te prinde pe munte... Mai ales daca esti sus, pe creasta si se lasa cu tunete si fulgere... sa vezi ce viteza ai la vale. Dar ce dor imi este!!!
Carmen, eu am iesit cu doi copii din tara (si unul la purtator) acum doi ani si da, am avut imputernicire. O foaie prin care sotul imi dadea voie sa ies cu ei din tara, de la... pina la... Mie mi le-a cerut parca si aici si la destinatie... Oricum, stiu sigur ca atunci cind am plecat din Romania mi-a cerut sigur foile si era o bunica suparata, ca nu o avea pentru nepotelul ei, nimeni nu-i spusese ca are nevoie si astepta sa vina parintii, nu mai stiu daca au prins avionul pina la urma... Eu am pastrat foaia respectiva (sper ca o si gasesc la nevoie!), vrei sa o caut ca sa o ai ca model?
carmen77 spune:
Nelia, da, daca o mai ai .. ar fi buna de model. Tu unde ai facut-o, la ce notar? Eu intrebam daca la intrarea in Romania ti-o cere careva sau la iesirea din Canada ... ca la iesirea din Ro ar fi sotul cu mine .. deci e vorba doar de dus ...
nelia spune:
Carmen, o caut si o scanez, sper sa o gasesc repede, sa nu ma fi laudat degeaba. Da-mi pe PM adresa de email, ca nu mai stiu daca o am, desi ar trebui sa fie in agenda, pe yahoo... Mie mi le-a facut prietena noastra, care lucreaza la o agentie si care ne-a luat si biletele Seful ei are drept de legalizare, deci le-a facut ea si le-a parafat si semnat patronul. Daca nu gasesti alta solutie, as putea sa-ti dau coordonatele ei sa rezolvati acolo problema, parca au fost 10 dolari si nu cred ca ti le face numai daca iei biletele de la ei... Oricum, daca vrei, o intreb...