Sezatoarea canadiana (140) Paste fericit!
Raspunsuri - Pagina 20
mimitete spune:
Inacanada, stii tu cum e, la teorie sintem toti buni, tu macar ai fost si la practica.
Mona_B, esti tu o draguta dar tu precis ma confuzi si nu ma da modestia afara. La primul copil m-am incapatinat sa nu cer ajutorul mamei si acum cind ai spus tu mi-am adus aminte cum faceam dus seara cind sosea sotul de la servici...ca pina atunci stateam cu comoara la sin sau in brate.
He, he, am avut si eu o experienta cu lamiia din povestea lui maru, dar acum vreo 17 ani intr-un restaurant super luxos din Paris unde ne invitasera niste clienti si eu am asteptat sa vad ce fac ceilalti cu ea .
mQQm, cum te simti, ti-a trecut virusul/bacteria respectiva?
CriPOD spune:
maru, I wouldn't want to impose... Cine stie, poate se face un "1 iunie" cu mic cu mare la un bbq in parc la G Ross si ma prezint atunci negresit...
mimitete, mersi de intrebare, cred ca mi-a trecut, acum cu stirile astea stau si ma socot cat pana se anunta si primele cazuri din dominicana, nu de alta, dar ce-am avut eu a fost odd si weird pt o virusata clasica. Cum merge cu fitul si cardio?
Olga, ieri si alaltaieri am "discutat" cu niste tipe pe kijiji si pe craigslist care isi vindeau wrapurile. Daca e vroba de baby wrap de-ala dreptunghiular si lung, gasesti si pe-acolo, astea erau 35 si 40 mai putin decat jumate pretul unul nou si nu cu mult mai mult ca un parcel din montreal, plus ca nu astepti sa ajunga daca e urgenta. Pe mine nu ma coafau ca erau stretchy si eu de-ala am ca mi-am facut by myself, dar erau f faine, din bumbac organic, de la peapodcreations.com . Eu caut din cel care nu-i elastic, pt cand va fi mai mare, dar alea se gasesc tare greu. O idee...
Simonna spune:
Ina, am vazut si eu un reportaj aseara la CTV Toronto si noaptea pe National CTV despre virusul asta, ziceau ca s-a trimis singe din MExic la anaize in Canada, astazi urma sa apara rezultatul, sa decida daca e un mutant al virusului de gripa de anul asta care s-a format in Mexic sau e un virus necunoscut. In orice caz, tipa de la Agetia Nationala de Sanatate a zis "if I'd go in MExico today? Yos, I would." In Cancun n-am vazut pe nimeni cu masca, nici din autocar si nici in aeroport, cu atit mai putin in resort. Playa del Carmen e la cam 20 de minute in masina de unde am fost noi, au si ceva strada de shopping, de-i zic 5th Avenue (evident! :)) asta daca iesi din hotel. Pe mine nu m-a tentat, ca sa-ti spun drept.
Re: intilnire: 99% noi venim numai in 2, il lasam pe tati la computer sa impuste talibani.
Rox, please, please, please, confirma ca vine Seba, altfel ma mai fac cu un impuscator de talibani!!!
mQQm, sa stii ca m-am benoclat la reportajul cu febra mare si simptome clasice de flu, ca in prima faza nu l-am prins de la inceput, vedeam numai marea... as fi putut sa jur ca e vorba de Dominicana, asa de bine concideau simptomele... Bine ca esti bine!
Bon, ma du sa inventez ceva de mincare, ca toate ziua m-am plimbat intre computer si tv!
PS: sa ma scuzati, dar la pozele cui ma uit pe contul comun trimise de Coco si nu mai tin minte... niste doamne, banui ca sint la 25 30 de ani dar arata ca iesite din liceu ieri! Lamuriti-ma, sa stiu pe cine invidiez!
Simonna