Sezatoarea canadiana (140) Paste fericit!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

mimitete, hai ca m-a bufnit rasul cu scoala de reeducare Dar stii care e culmea culmilor???? Ca, atunci cand a fost Sinzi mica...aveam 20 si ceva de ani si am putut aplica cu mare succes toate metodele. Acum, la zgaiba de Thea, taaaaaaaare greu imi e sa o pedespsesc, fie sa o trimit si la colt .O pun pe seama ca Thea e berbeaca (adica capoasa...ca mine ), ca sa nu zic,ca de vina e de fapt varsta mea...fir-ar sa fie . Dar sper sa o scot la capat si cu ea...
Mi-am adus aminte ca, atunci cand era Sinzi mica, baietelul nasilor era de aceasi varsta cu ea (3 zile mai mic). Si nu manca...era o adevarata tragedie cand se aseza la masa. Si intr-o zi l-au lasat la mine, ca aveau o treaba. Si ne-am asezat la masa. Si el imi zice : Anca, tu stii ca eu nu mananc "zarzavate", de ce nu mi-ai strecurat ciorbita? Si eu il intreb: Dar de ce nu mananci? Iar el: Pai...mi se aseaza pe omusor toate "zarzavatele" si nu mai pot inghitii . Si eu l-am luat asa: uite, astea sunt niste "zarzavate" speciale care se numesc vitamine si pe care eu le-am crescut in ghiveci - vezi ghiveciul ala de pe terasa? ( era o planta ornamentala). El face ochii mari la mine si zice: Daaaaaaaa??? Eu: da Si pentru ca sunt speciale se dizolva automat in gurita ta si...nu mai ajung pe omusor. Hai vrei sa incerci? El: nuuuuuuu, ca vomiiiiiit. Eu: uite incearca numai o vitamina, numai una ca sa vezi ca nu te mint ( si ii pun o bucatica de morcov in lingura). S-a strambat el putin, dar a inghitit-o. Pe urma am inceput :pai mai ia si o vitamina verde si una galbena si iar una rosie ...si tot asa. Cand au venit parintii sa-l ia, el i-a intampinat la usa: Am mancat "ditamai" farfuria cu ciorba cu "vatamine" din alea speciale cum numai Anca are...crescute in ghiveci Acuma e mare, mare ( na, 18 ani jumate) si cand vine pe la mine ( sta in Montreal) ma intreaba: Anca, dar ciorba cu "vatamine" ai sa-mi dai?
Maru probleme nu-mi fac pentru mine ci pentru Thea. Ca eu, deja vad in fata ochilor numai: Banana Mama, Bahama mama, Pina Colada si alte cele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanelu spune:

Toronto police search for missing 13-year-old girl
680News staff | Friday, April 24th, 2009 11:43 am Toronto police are seeking the public's assistance in their search for a missing 13-year-old girl.

Diana Alexandra Sandulescu was last seen just before 8 p.m. Thursday night in the Cassandra Boulevard and Victoria Park Avenue area.

She is described as white, four-feet eleven-inches tall, 79 pounds, with brown, straight hair and pierced ears.

She was last seen wearing a brown sweater, a white, hooded zippered sweat top, blue jeans, a red, nylon, hooded jacket and brown boots.

Police are concerned for her safety.

Anyone with information has been asked to contact police at 416-808-3300, Crime Stoppers anonymously at 416-222-TIPS (8477), online at http://www.222tips.com, or text TOR and your message to CRIMES (274637).

sursa:

http://www.680news.com/news/headlines/more.jsp?content=20090424_114206_8324

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut dragelor.

Va pup si va imbratisez pe toate. Va multumesc de cuvinte, de ganduri, de idei. Ce norocoasa pot fi sa va am.

Dupa a doua zi de plans continuu si mancat la fiecare ora m-am dus azi la lactation clinic. Concluzia, fata plange de buiaca si de dureri de burticutza. Cica tot ce fac fac perfect. Nu a luat in greutate prea mult dar cica e normal sa nu ia cat unul pe formula. Acum om vedea ca nici obeza nu o vreau. Doar ca iar o sa aiba o cadere la grafic (f-tui mama lui de grafic)si iar ma streseaza. Cum imi explica doiamna am un copchil perfect sanatos si care are ritmul ei de crestere. Va las ca a adormit in car seat si acu plange.

Mona merci.

Nelia poti sa-mi trimiti wrap-ul? Incerc s-o pun in baby carrier si vad ce iese, totusi parca wrap-ul ar fi mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanelu

Toronto police search for missing 13-year-old girl
Diana Alexandra Sandulescu was last seen just before 8 p.m. Thursday night in the Cassandra Boulevard and Victoria Park Avenue area.

Doamne, ce s-o fi intamplat cu saraca fetita?

Ii cunoaste cineva parintii?

Multumim tanelu

Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Olga, da, da adresa pe PM, ca nu cred ca o mai am. Miine ti-l pun la posta... in primele luni e mult mai bun decit orice, pentru ca il tine strins de corpul lui mami... Cam trei luni dureaza, asa ca, odihneste-te cit poti si rabdare... Unii copii asa sint.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tanelu, of, abia ma linistesem sa mai caut stiri despre Victoria, acum a disparut alt copil... sper ca nu-i cunosti parintii, ca nu-ti sint prieteni. Eu sufar pentru fiecare copilas disparut, ma intreb unde o fi, daca traieste, daca are cineva grija de el, dar sa-i mai cunosc si parintii... cel putin la ai mei mi se blocheaza creierul, nici nu pot sa ma gindesc la asa ceva.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

revin, nauca sunt, cine mama naibii isi mai ia liber ca mine sa pateasca, parca au rasturnat astia un camion de rahat de treaba peste biroul meu si inboxul meu! Uff ce naiba suna, da sunt atat de ...incat nu deletez nimic

si am intrat sa ii spun Danei P ca au baut o bere aseara in sanatatea ei, ca m-am bucurat tare mult ca analizele sunt bune!

mi se face rau cand ma gandesc la fetita disparuta, si la bietii parinti!

noi l-am avut in vizita pe printul Andrew, fostul lui Fergie, si chairul nostru a fost la masa pe care au dat-o pentru el. Cica astia i-au servit la pranz peste, si lamaia au inveliot-o in muslim, ca sa nu cada samburii. Ei, chelneru nu a pus farfuria cu lamaia sideway, si asta s-a uitat cat s-a uitat la lamaie, si apoi a apucat-o (salata a mancat-o cu furculitza si cutzitul) cu mana si a intrebat: ce e asta? I s-a explicat, iar chairul nostru zicea, bine ca a intrebat ca nici eu nu stiam ce e aia, dar nu aveam curaj sa intreb Ma si vedeam mancand lamaia aia cu textila cu tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Tocmai citeam in "the sun" ca are antecedente de plecat, ultima data a fugit de-acasa acum 4 ani. Pe alt site sunt mesaje de la ea in care isi pune dorinta de a deveni actrita la hollywood... Sper ca e bine... e de varsta copilei mele, pe care inca o vad un bebe mare... si locuia in zona in care am stat si noi vreo 2 ani...

Sper sa fie doar o pasarica la cerebel si ca e de fapt pe la vreo prietena/prieten.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

10:00 este ok si pentru mine. Intrebare: veniti insotite?

De adus, noi o sa aducem si o patura de stat pe jos, parca sunt mese de lemn pe acolo, este loc de alergat, de leagane, cu nisip... varietate mare de actvitati pentru copii. Au unde sa alerge!

Simo ai PM.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Eu vin insotita .. de doua bucati prunci, una bucata sot si una bucata soacra ...

Cat despre activitati in parcul Centennial, eu zic ca se pot face multe si cam pt toate varstele .. adica au perete de climbing (ma rog, e un fel de plasa pe care te catari, dar care e hit la copii mai mari de 5 ani), au nisip, leagane, iarba, mese, gratare, si o padure si un lac superbe ... deci pentru toata lumea se gaseste ceva de facut. Si pentru mine 10 e super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

INTALNIRE MONTREAL

Hai sa mai postez inca o data lista ca dupa aia nu o mai gasim.

Locatie: Centennial Park, DDO (este o parcare la intersectia Rue Lake cu Rue Manuel) si cu un loc de joaca chiar langa parcare.

Directii: Daca veniti pe Aut 40 dinspre Mtl, iesiti pe Bould des Sources Nord si mai mergeti cam 3 intersectii si la intersectia cu Rue Hyman faceti stanga si in capat se intersecteaza cu Rue Lake pe care faceti dreapta si tineti pe ea (inconjoara un pic parcul) pana la Rue Manuel (parcarea este pe partea stanga). Puteti sa cautati pe maps.google.ca Parc du Centenaire si daca-i dati aerial view se vede parcarea de care vorbesc. Harta este pe adresa comuna.

Data: duminica, 26 aprilie

Ora: 10:00

Participante:
AnaStroe
Andy08
Carmen77
cge
Diana2007
mikiion
monicutza_bb
nelia
oanagabriela