Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 6
Boo spune:
Christos a inviat !!
Am intrat sa ciocnesc un ou virtual cu voi.
Noi aseara ne-am adunat de pe drumuri, am plecat vineri dupa-masa. A fost tare frumos, mai ales cu vremea asta superba (nu putea sa mai tina si azi macar ????? uffffff)
La raport, tot greva foamei. Ieri a sarit cu totul peste legume ca a dormit 2 ore si ceva dupa-masa. Special oare ?? Asa ca nu l-am mai chinuit si i-am dat direct cerealele. Mie mi se pare ca e sparta gingia sus si ca i-ar mai iesi un dinte acolo. Macar sa fie asta problema si explicatia pentru nemancat .. Oricum zilele astea vreau neaparat sa-l duc la doctor la control.
Aaaaaaa si mai nou a inceput cu TATA si evident ca a cam uitat-o pe MAMA
Mimihoo spune:
Buna dimineata!
Felicitari pentru dintisorii noi aparuti
Boo, bun si tata - mai ales ca a trecut si pe la mama
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida
claudinna spune:
neata!
Boo, felicitari pt TA-TA!!
al meu e la ABU, BA-BA...
babytza, seamana Davidutzu bine cu tine, asha imi pare si mie:)
si...........Razvi are 2 dintisori!!! in dimineata asta am vazut ca i-au iesit amandoi incisivii centrali de jos
anamona, ma bucur ca esti mai bine! si da, a scapat de chin! comportamentul lui nu s-a schimbat delok, n-a facut febra, nimic! au iesit frumos, fara sa-l chinuie. speram sa fie asha la toti:)
laureta, poate scapa Bianca:)
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
Boo, ADEVARAT A INVIAT!!
si multumim de cafeluta:)
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andy_galro spune:
Neatza!
claudina felicitari pentru dintisori
laureta bine ca trec bubitele alea odta...poate totusi scapa aia mica
roxana sunteti foarte frumosi toti
nocom...offf ati dat de altceva acum...mie dr mi-a zis ca pot sa-i dau bromhexim pt copii pt tuse...multa sanatate
boo felicitari pentru ta-ta
anamona cum mai esti?
Eu nu mai intru azi...ma duc la socrii la gratare in aer liber...sa aveti o zi frumoasa1
de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
babytza spune:
Adevarat a inviat ! Boo , mi-ai spart oul
Multumim de cafeluta , dau si eu azi fara cofeina pt mamicile care inca mai alapteaza , sa bea si ele Fetele care inca alaptati toata stima si respectul
Boo iar greva legumelor ? Uf...sper sa fie de la dintisor Felicitari pentru TA-TA !!!! Vorba lui Mimihoo, e bine ca a trecut si pe la MA-MA fericitul tatic ce spune ?
Noi ne-am trezit iar la 6 sabem niste laptic....toata lumea imi spune sa incerc sa il pacalesc cu ceai, ca asa poate nu se mai trezeste...dar nu imi vine, ca si-asa bea doar dimineata si mai isi ia o portie de laptic seara cu cereale....deci momentan il las asa cu o masa dis de dimineata. Mai ales ca totul dureaza 5 minute , papa repede si adoarme instant
Ce urat e afara
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
musettepink spune:
Christos a inviat!
Babytza multam de cafea fara cofeina!
Noi am petrecut f bine,am avut un copil tare cuminte iar sambata nu a vrut sa se culce pana nu a venit sotul cu lumina....abia dupa ce vazut lumina s-a culcat linistit!
Anamona poti lua panadol baby si eu iau cand ma doare capul sau ceva si chiar ajuta.Imi pare rau de chin,sper sa=ti treaca repede.
Nocom noi pt tuse luam tantum verde spray,la noi are efect f repede dar daca te vei uita pe prospect vei vedea ca nu e indicat copiilor sub 3 ani insa noua dr ne-a spus sa-l luam.Sanatate!
Boo cred ca tati e in delir nu?
de Luca
lala77 spune:
Neata mamici si Paste Fericit!
Preety, ti-am vazut gogosarul. multi de la noi. Deja stati cu fata la directia de mers.Cred ca ne mutam si noi curand. Am iesit din scoica dar stam tot cu spatele si mi se pare case misca mult scaunul; imi pare mult mai stabil orientat in fata.
PS : ce batic aveti!!!!!!
Anamona, sper sa-ti fi trecut durerea pana acum. Poti incercaniste gel pt bebelusi si ceva Nurofen.
O intrebare totusi: cati ani ai de-ti ies maselele de minte acum? Mama, ce tineri sun unii si cebaba sunt eu!
Claudinna, felicitari pt dintisor! Ah, sa nu uit : semanati cu tati.
Boo, bravo pt "tata".
Noi mancam decateva zile si branzica Fagaras cu fructe. E absolut inebunita; pot decreta ca asta ii place cel mai mult. Si cred ca-i tine si de foame mai mult timp pt ca ii dadeam dimineata pe la 9 branza iar la 13 ii dadeam legume cu carne si nu le manca aproape deloc. Am crezut intai ca nu-i plac insale mananca f bine daca i le dau la 15.
In rest, toate bune. Am stat zilele astea numai la iarba verde, desi noi stam la casa si avem o curte maaareee si suntem satui de iarba verde; insa distractia a facut toti banii, cum se spune. Ne-am jucat cu alti copii si ne-am bronzat mai tare; pacat ca tot avem urme de suzeta si aratam putin haios.
Nu-mi merge bine tasta de spatiu ca a varsat Alice ceai cu galactogil pe tastatura. M-am straduit, insa daca mi-a scapat ceva, nu ma injurati! Fug la spalat vase ca nu mai avem nici din ce manca.
babytza spune:
La multe lunite Izabela de Lidia , Sergiu de Lucutta !!!
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David