Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

MULTUMESC BABYTZA draguta ca-ntotdeauna

VREAU SI EU SA UREZ SARBATORITILOR DE AZI SA FITI SANATOSI, SA ASCULTATI DE PARINTI SI SA PAPATI TOT DIN FARFURIE

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

Intrebare: voi v-ati gandit pana cand o sa alaptati ? cat aveti sau pana la 1 an sau cat ?
Am inceput sa ma gandesc la asta si inca nu stiu ce o sa fac.

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

eu vreau cat se poate, de fapt cat vrea anda si ma tin pe mine balamalele.

Vitamine in alaptare (se vorbea un pic maid emult): am incercat ba sa le intrerup, ba sa le schimb cu unele "normale" si mi-a cazut parul, mi s-au tocat unghiile, mi-au crapat pielea si buzele in vateva saptamani. Acum iau Centru si sunt mult mai bine. Elevit contine mai mult fier decat centrum si de-asta le-am si lasat. Nu pot spune ca-mi influenteaza f. mult pofta de mancare,d ar si eu sunt de acord cu Neranula ca un oarecare regim poate influenta lactatia. Mi s-a intamplat si mie fara sa vreau sa tin regim - pur si simlu am inceput sa mananc ca de obicei (de doua ri pe zi, destul de putin)...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadumitru spune:

Buna dimineata! mai tarziu asa....
Astazi m-am lafait, am lasat-o pe Rienuca peste noapte la mama si m-am trezit cam tarziu, ce distractie pe mine
Claudinna, 300
Babitzaun buchet mare de si multumim pt sfat.

si daca tot am avut timp, pt ca nu am avut copil am pus cteva poze, sa vedeti ca am mai crescut si noi.

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

I OFICIALLY PRESENT MY BABY

le: pt cine nu stie my baby este EDWIN de DENIS

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Oana pui ce poza vrei tu cu puiul. Daca ai cu un iepuras sau cu ousor ok , daca nu o sa fie el iepurasul Important e sa fie facuta recent. Nu neaparat de paste, doar sa nu fie prea veche

Luminita eu asa zic, cate o poza de bebe. Dar tu cu hunii faci cum vrei. Ori cate o poza cu fiecare , ori amandoi intr-una.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Hristos a inviat!

Ne-am adunat si noi dupa drumuri ieri seara. Am petrecut in familie extinsa, a fost frumos, dar totusi bineee e acasa. Am stat toata dimineata la desfacut bagaje si acum fug la un dus cat ma lasa copchiii. Va pup pe toate fara numar, fara numar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Vai nikole sunt niste superbitati de bebei ... mi s-au scurs ochii!

Simodina bine-ai revenit acasa! Poze?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hristos a Inviat!

Apuc si eu sa intru,sa va multumesc de cafea..bine ca pot scrie ca de vorbit ntz

Alexia nu mai rae muci,dar in schimb tuseste de numa..acuma iar bem siropel de tuse.
Intram si noi in clubul mofturosilor..nu mai vrea nimik,nimik..nici fructe,nici legume...doar lapte si iaurt atat..sper sa-i treaca odat faza asta ca e ingrozitor..se uita in schimb cu interes la ce mancam noi si sunt tentata sa-i dau...poate asa baga si ea ceva in gura

Ramo

Nikolici deci m-am uitat de nush cate ori...sunt minunati

Simodina bine-ati revenit.

Babytza ce bineeee mancati

Lumi vad ca si voi pe la club...mama lui de club..sper sa va treaca si voua cat mai repede

Oana,Claudinna

Dana ce rasfatz pe tineee!!

Preetynoi mancam deja iaurt din acela de la Humana

La Multi Ani Danucu si Kllemi!!

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi!!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Si asa dorm cu iubitul meu.Doar asa ma lasa mami cu tati

Si avem poze noi la semnatura

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetele am si eu o intrebare : ce pot sa ii dau sa faca kk mai tare, ca inceput de vreo 2 zile sa faca mai moale. Nu e stricat la stomac , dar face altfel. Parca mar copt , morcov crud...orez si mai ce ?

Ma bag la vizionat doi pui mici

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput