Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 14
Boo spune:
Muuh banuiesc ca in cateva zile si-ar reveni productia, dar ma gandeam in sensul in care as vrea asa pur si simplu intr-o zi sa inlocuiesc o masa nu stiu daca i-ar ajunge. Sau poate da, la ce pofta de mancare are ..
Intrebare: voi v-ati gandit pana cand o sa alaptati ? cat aveti sau pana la 1 an sau cat ?
Am inceput sa ma gandesc la asta si inca nu stiu ce o sa fac.
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Boo Nerantula in pauza de cateva zile ce i-ai dat, san ? Eu cred ca daca as mai vrea acum nu as mai putea, a scazut dramatic productia, evident de fapt. Doar seara si dimineata mai alaptez. |
Boo, cum Gruia nu 'manca' mai mult de 100ml de altceva adunat pe parcursul unei zile bune, productia mea nu a prea fost influentata. Plus ca zilele astea am mancat si eu bine si nici n-am mai fost la sala, in plus m-am si odihnit, de Gruia avand grija bunicile si matusile o bucata de vreme in zi.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
amik spune:
multumim pt urari!
eu am tras o soperietura zilele ce au trecut pt ca a facut vladimir scaun cu mucus si putine firicele de sange. e adevarat ca bausem cu o zi inainte lapte - eu, care nu prea consum lactate de obicei, lui ii dadusem pt prima oara un desert humana care e pe baza de iaurt...a mai iesit un dintisor...
acum vad ca mai are scaune moi din cand in cand, alternand cu cele normale, dar sange nu.
doamne ajuta!
Boo spune:
pentru mamicile stresate (mai ales din clubul grevistilor) as recomanda un masaj de genul asta : http://www.220.ro/m0lLs60Mn8/Ooo-Da
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Boo Intrebare: voi v-ati gandit pana cand o sa alaptati ? cat aveti sau pana la 1 an sau cat ? Am inceput sa ma gandesc la asta si inca nu stiu ce o sa fac. |
eu sunt hotarata sa alaptez pana spre 2 ani! nu stiu daca o fac mai mult pentru mine sau pentru thea. e un sentiment minunat
preety spune:
In primul rand ptr sarbatoritii zilei:
Vlad de Freshanana
Vladut Alexandru de Ankussa
Vladimir Andrei de Amik
Daria Maria de Lenyi79
Eric Alexandru de Mambship
Elena de Iepurila
si nu in ultimul rand pentru Danucu
Tzitziri noua ne-a zis ca atunci cand dam galbenus nu dam carne si invers. Incepem de la un sfert de galbenus pana ajungem la doua galbenusuri pe saptamana. Acum parerile sunt impartite, unii dau doar de 2 ori pe saptamana galbenus si in rest carne, altii dau alternativ o zi da una ba galbenus, respectiv carne. Presupun ca atata timp cat nu depasesti 2 galbenusuri pe saptamana oricum ai da e ok, dar fara a da si carne in aceeasi zi.
Luminita mamica si gemenei scumpi. Sigur e de la dintzoci, asa a facut si Sorina pana i-a iesit dintzocul... acum se vede dungulita alba sub gingie si la dintzocul vecin
Ieri am facut mamaliguta, mai moale cum imi place mie, ca s-o pap cu unt, branza si smantana ... i-am dat si Sorinei pe buze si se lingea de mama focului... abia astept sa incep sa-i dau si iaurt ca sa pape si fata mamaliguta. Dar... de la ce varsta e indicat s-o introducem???
Maine facem 6 lunite si mergem la vaccin. Sper sa fie bine ca de fiecare data
Voiam sa va intreb, la papa nicolau la concluzii mi-a iesit frotiu de tip inflamator; se recomanda repetarea dupa tratament antiinflamator. Stiti cumva la ce se refera chestia asta? Trebuie sa iau antibiotic?
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
luminita2008 spune:
Oana, asa mancam si noi la inceput, 70-80ml/masa. Cam 3 saptamani, apoi am sarit direct la 150ml si dupa inca vreo 2 saptamani, la mai mult. Dar stii si tu ca nu e regula, fiecare papa cat ii trebuie. Va pup si abia astept 5 mai.
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
tzitziri spune:
Babytza,poza tematica de Paste n-am.Iti trimit alta daca nu e cu suparare?
Preety, eu nu stiu nimic de maxim de 2 galbenusuri pe sapt....si cand ajungem la un galbenus dam doar doua zile?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
luminita2008 spune:
Preety. Eu stiu ca iaurtul se introduce de la 7 luni, iar mamalicuta de la 8 luni. Dar iar, si aici, parerile sunt impartite....
Din ce inteleg eu la rezultat pap, trebuie sa iei ceva medicamente, da, antiinflamatorii, mergi la doctor sa-ti recomanda el. Sanatate!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
babytza spune:
La multe lunite Vlad de freshnana , Vlad de Ankussa , Vladimir de Amik , Daria de Lenyi , Erik de mambship , Elena de Iepurila !!!!!!!
La multi ani Danucu , Kllemi !!!! Sa fiti iubite si fericite si sa va bucurati alaturi de puii vostri si de familie !!!!!!!!
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David