Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Baby boy, eu cat am luat spirulina m-am enervat mult mai greu. E f. bogata in minerale si cred ca si proteine (fiind bazata pe alge). Mi s-au parut bune unele care aveau capsule mai mari si puteau a alge la greu, ma gandesc ca erau mai "naturale". Am uitat proucatorul ar sunt ieftine, la Plafar le-am gasit. Insaaaa.... dupa prima sarja de 10 zile trebuie sa mai iei. Macar o luna. Cand am dat sa le intrerup mi-e rusine sa povestesc ce-am patit :) Eu prefer solutia asta ca inghit mai multe prostii nu doar Mg si vitamina B6.

Anca dar fetita ta mananca tare bine si nu cred ca veti aveaprobleme cu mancarea granulata, numai ca nu este ea pregatita momentan pentru asemenea schimbare. Incearca sa te bucuri deevolutia ei si pentru moment lasa texturile noi - mai ales ca unii recomana ca acestea sa fie introduse de la vreo 10 luni,c and copilul mai poate "gusta" din diverse alimente mancate de cei din jurul sau. Cu restrictiile de rigoare desigur.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Danadumitru sa-ti traiasca Eu stiu mamici care au incercat cu putin mar sau banana , in functie de ce ii place mai mult puiului , amestecat in piureul de legume. Suna cah , dar pt bebei e o pacaleala buna ca sa ii faci sa pape legumele.

Roxi cioco e buna in orice combinatie

nikolici abea astept sa vad poze de la intalnirea de gradul III Sa traiasca Poze , poze , poze !!!!!!

Nerantula bine ai venit acasa !!! Imi pare rau ca iar nu papati Dar ma bucur de laptic , e bine sa revina in forta !!

Miruna poze , ceva ?

Anca ce bine papati , tot asa mamicule !!!!! Bravo Carla

Alina pai eu zic sa se face clipul ala Deci trimiteti poze ca ma apuc de el . Sa vad si ce montaje sunt pt paste si ii dam drumul !!!!!!!!!!!

Adresa mea de mail este roxanatache@yahoo.com o voi pune o perioada si pe prima pagina ca sa o vada toata mamicile.

Lumi huni sunt mofturosi ? Imi pare rau....poate e de la dintisori si le trece repede

sabinel bine ati venit si voi ,ma bucur ca v-ati petrecut frumos si Amalia a fost cuminte

Tzitziri eu i-am pus doar ou , am scos carnita in ziua cu ou. Pupici lui David si tie

Oana ti-l fur pe Alex o tura sa ii arate si lui David cum sta treaba cu dintzocii

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Urari cu intarziere:

La multe lunite

Mikul de Roxana

Petru si Pavel de Nally

Falkone de Felicia

Izabela de Lidia

Sergiu de Lucutta

Si

La multi ani sarbatoritilor de astazi: danucu si kllemi!! sa fiti sanatoase, fericite si iubite!!!

De asemenea,

La multe lunite

Vlad de Freshanana

Vladut Alexandru de Ankussa

Vladimir Andrei de Amik

Eric Alexandru de Mambship

[b]Daria Maria
de [b]Lenyi79

[b]Elena
de [b]Iepurila

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si voiosi!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Daca il faci sa manance ti-l dau si doua ture

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Oana... mofturosi inseamna ca nu mai vrem decat vreo 150gr de fructe dimineata.... alaltaieri au vomat in timpul mesei de legume , ieri am sarit de tot peste ele si lapte au papat ieri doar cate 50-60 ml/masa... chiar nu le sta in obicei...
Cum mai papa David?

Boo, sper sa iesiti si voi din club repede.

Irina, Babytza, e buna ideea cu clipul. cate o poza de fiecare, corect?

Preety, Gogo e superba, ca de obicei. va pupam!

Claudinna, vazut poze de Razvanel, si mie mi se pare ca seamana cu tati!

Feli, ma bucur ca Falkone e bine, singur s-a dat jos, si eu cred asta, e baiat mare mami, nu stiai?

Felicitari boboceilior cu dintzoci! Sper sa ne laudam si noi cu asta curand, macar sa nu ii mai chinuie...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Mai sper sa am timp sa dau in urma sa gasesc ;linkuri la poze ca sunt taaare curioasa sa le vad pe cele din ultimele zile :)

CD, eu nu am fostin Valcea pastele asta ci undeva intre Braila si Slobozia. La camp deci. Ma bucur ca a fost totusi bine in plimbari... si mai ales ca ati mancat. Noi suntem inca la cantitati liliputane: 20-25 de ml, ma gandesc ca poate-am gasit eu textura perfecta dar cred ca nu are vreo legatura; cand vrea mananca oricum.

I-am dat sa soarba niste ciorba de pui - i-a placut prima data apoi n-a mai vrut. Mancarea nu e mancare in ochii ei, cred ca inca exploreaza si o las in pace. Azi va explora morcov crud blenduit. Am mancat: banana, para, mar si ce-o mai fi ingurgitat pe la spatele meu cat am fost la soacra. Ieri i-a dat sa suga un mar ionatan. Bine ca nu i-am dat eu altceva (era cam racoare si la cat se mozoleste mi-e greu s-o curat chiar asa); oricum o doare burtica, poate de la bucatica de banana pe care a mancat-o duminica zdrobita cu furculita... sau poate pur si simplu asa s-a intamplat.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

A propos de obiceiuri culinare, sa stiti ca sunt persoane la tara care incep diversificarea la sase luni spre nedumerirea celor mai in varsta desigur, insa si acestia accepta relativ usor ca lucrurile se schimba si, mai ales cand vad ce bine cresc copiii si asa, nu mai u mare lucru de comentat. Am ramas surprinsa.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, sunt sigura ca e o pasa trecatoare.O fi de la dintoi.
David mananca in jur de 70-80 de ml la masa de legume.Fructe nu ajunge nici la 50, dar mie mi se pare ca macar evolueaza cu legumele ceea ce ma bucura.Nici nu mai am pretentii asa mari

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Claudinna, Nicole, Danadumitru, felicitari pentru iepurasi!

Nicole, cred ca micuta a dormit bine in masina ca sa recupereze perioada asta grea de eruptie dentara :) Iar acasa era mult prea fericita sa revada plaiurile natale si trebuia sa-ti povesteasca. Unde-s pozele alea?

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Uuuu, avem sarbatorite!

La multi ani, Danucu!!
La multi ani, Kllemi!!

cele bune sa se-adune! Va urez o zi asa cum v-o doriti :) si cadouri frumoase, bebei cuminti... stiti voi :)

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput