Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 12
anca81 spune:
Hristos a inviat!
Salutari si multi pupici din partea noastra
Am avut niste sarbatori linistite, ne-am plimbat mult prin parc, a fost tare frumos. Carla - cumintica zilele acestea, mai agitata putin seara din cauza oboselii, nu doarme aproape deloc peste zi. Mai ales daca mergem afara, e non stop in fundulet sa vada tot. Ii plac foarte mult porumbeii si apele curgatoare
Mancarea - merge, chiar nu ma pot plange, fitzele sunt aceleasi - cu jucarii, cutii si alte prostioare, dar mananca destul de bine. Lapte dimineata si seara cate 240 ml, fructe cam 200 g (inclusiv mar crud), legume 150 g, cereale 160 g. Ultima data i-am facut mancare din cartof dulce, cartof alb, o jumatate de ardei gras si o ceapa mica + carne de pui, respectiv ou. A papat mult mai bine decat inainte, am mixat totul impreuna, inclusiv ceapa. Probabil ca-i place mancarea mai aromata. Kile are 8.125, a luat vreo 200 g in 2 saptamani . Sunt curioasa cat o mai tine starea asta zen . Am incercat sa-i dau si bucatele prin mancarea pasata dar face urat de tot, isi face greata, inclusiv de la niste iaurt care s-a inchegat putin de la incalzit a ripostat, deci vom avea mari probleme cu mancarea cu granulatie mai mare. Si trebuie sa-i cumpar niste lingurite din plastic, cred ca ar fi cazul sa trecem la niste "unelte" serioase pentru mancat, deja "silicoanele" sunt depasite.
Claudinna, pastrav file e super OK, chiar mi-a indicat si mie medicul si am vrut sa-i iau insa nu mi-a placut cum arata in supermarket inainte de sarbatori, era cam cenusiu. Pastrav, cod si salau cica e OK. Spune-mi te rog cum ai preparat fasolea verde, era congelata? Si cum ai scapat de ate?
Anamona, imi pare rau ca ai probleme cu maseluta. Well, pe mine ma chinuie amandoua maselele de minte de vreo 2 ani. Asa periodic mi se inflameaza, uneori amandoua odata si ma chinuie de n-am glas. Si n-a iesit inca nimic. frumoasei Thea sa-i treaca mucisorii.
Babytza, am vazut si eu poza cu tine si cu minunile tale, arati bestial . Iar soricelul dupa impartasanie e un scump, imi plac pantofiorii/botoseii si bandana
Hihihi, m-am cantarit si eu acum, am 50.5 kile, am luat 500 g de Sarbatori
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
alexa si mami spune:
neata si de la mine! Clau, multam de cafea. Nikol, Nerantula bine ati revenit! Anca, ma bucur pt mancacioasa mica, s-o tina tot asa.
alexa, cipri si mami
baby_boy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Numeri oi....sau Gusfrabaaaaaaa Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David |
Neata
hai ca la asta nu m-am gandit
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
luminita2008 spune:
Buna dimineata si HRISTOS A INVIAT!
Am petrecut Pastele in noua noastra familie, in 4 adica, si am simtit nevoia sa stau putin departe de calculator, de asta n-am mai fost prezenta.
Am intrat de 2 zile in clubul mofturosilor, nu mai papam bine decat fructele de dimineata, nici laptic nu prea mai vrem si plangem cam mereu... sper sa fie doar de la dinti si sa treaca repede....
In rest toate bune, n-am citit din urma, sper sa reusesc in dimineata asta si sa revin.
Va pup pe toate!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
sabinel spune:
neata si Hristos a inviat!/Adevarat a inviat! dupa caz...
in premiera absoluta amalia mea a adormit sambata si duminica la 10, iar aseara la 8 pana azi dimineata la 6, ea care inainte de 12 nu punea geana pe geana. a rupt-o aerul de tara si plimbarile din ultimele zile. am fost la socri duminica, ieri la nasi, am dus-o in gheraiesti la iarba verde si apa (bistrita), ce mai o plimbareata in devenire fata asta a mea.
va pupam si-o zi excelenta!
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
tzitziri spune:
Adevarat a-nviat!
Lumi, cum sa fiti voi mofturosi?Sau mai bine zis ce inseamna mofturosi la voi?Ca mananca cat manaca David maxim?
Ma bucur ca operatiunea OU-l e un succes la voi ca saptamana asta o sa incepem si noi.Intrebare:cand dati ou mai dati si carnita?Mie mi-a zis dr ca pana ajung la un galbenus intreg pot sa combin si cu carnita...dar mi se pare cam mult totusi.Voi le dati numai galbenus sau si cu carnita la aceeasi masa?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
baby_boy spune:
tzitziri eu ieri i-am dat ou si nu am mai pus carnita..stiu ca in zilele cand dai ou nu se da carnita..alternezi..o zi ou..a doua carne...
Claudinna felicitari pentru
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
Boo spune:
Neata !!
Luminita bine ai venit in clubul nostru drag daca pot sa zic asa. Sper sa nu va tina mult.
Eu tot sper sa fie de la dinti starea asta a lui. Cred ca la noi se pregateste sa iasa nr 5, sus. Cam asa arata iepurasul meu acum
Anca ce bine mananca Carla Woooowwwwwwwww Asa da !! Bine ca ai gasit metoda, la noi nu merge deloc sa ii atrag atentia cu jucarii, cantecele sau alte prostii de genul asta.
Nerantula in pauza de cateva zile ce i-ai dat, san ? Eu cred ca daca as mai vrea acum nu as mai putea, a scazut dramatic productia, evident de fapt. Doar seara si dimineata mai alaptez.
Anamona cum mai e maseaua ?
CD te astept si eu daca ai probleme, si asa suntem singuri pana vineri. Tata iar e pe coclauri.
Muuh spune:
Boo evident ca ai putea. Iti ia cam doua zile sa se reinstaleze lactatia. E dupa cerere si oferta
Nerantula sa zic 100 ml. Parte cu lingurita parte direct din cana.
300 spune:
Buna dimineata! Multumesc de cafelute, sunt bune, aromate si-mi era tare dor de ele. De voi nu, pt ca v-am citit in clipele "libere" de adormit copila insa cu mobilul sotului am niste restrictii de scriere si-mi e greu sa scriu chiar si o propozitie. In sensu;l ca uit ce voiam sa zic si tot asa...
Claudinna da, fu bine de paste. Mancat bine, dormit acceptabil, stat cu sotul la cote acceptabile. Dar asta se va imbunatati ca s-a intamplat ceva care ne-a fortat sa ne aducem aminte cat e mult insemnam unul pt celalalt. Adica, sa nu intelegeti gresit, la pelcare ne-am ciondanit pe o prostie,amaruncat eu ovorba-n vant si am suparat-o pe socrella. Asta am aflat cand am ajuns acasa si am sunat-o sa-i spunem ca am ajuns cu bine. De aici a ajuns fiecar a spuna ce-l doare oooof... greu e sa faci copii in pripa :)
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...