Vitamine romanesti in Germania (18) Ne distram

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Miki,ai doua posibilitati: iei soacra lui Clau si o faci pierduta pe drum sau o duci cadou la soacra ta ca sa nu mergi cu mana goala.
Mie imi place sa comentez de soacre...ca eu o vad pe a mea de doua ori pe an,si atuci e doar lapte,miere si prajituri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Claudia74,
tu parca spuneai ca mergi cu Andi la o Mutter-Kind-Kur? Cum se procedeaza? Cine e bolnavul, tu sau Andi? Oare imi da si daca sunt privatversichert? Eu sunt doar ffffffffff obosita, asta mic nu are nimic. Poate imi trece oboseala dupa concediu in Romania?

is io stiti voi cine,nu mai schimbam logarea ,hai sa-ti spun Franceska,s-a cam nasolit treaba,inainte - acu cativa ani- puteai sa beantragen ptr diferite störungen ptr Mitter kind Kur,dar acuma numai merge,uite eu nu am primit,nici ptr mine ,nici ptr Andi,ca nu acuzam boli acute,adica iti trebuie cel putin 6 luni de arzt besucht ca sa poti cere Kur,deci numai merge asa usor,dar poti incerca daca are Benji sau tu ceva probleme,deci ptr erholung nu se da cum se dadea acu cativa ani-repet,a fost super fain am fost in schwarzwald acu 4 ani,insa uite ca acu nu s-a mai aprobat chiar daca am zis ca am multe probleme in special cu capul-ca toti ausländerii de aici- .

Miki&Claudia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Miki,ai doua posibilitati: iei soacra lui Clau si o faci pierduta pe drum sau o duci cadou la soacra ta ca sa nu mergi cu mana goala.
Mie imi place sa comentez de soacre...ca eu o vad pe a mea de doua ori pe an,si atuci e doar lapte,miere si prajituri.

Best ideea ..........de unde iti vin mai ideile astea cool

Miki&Claudia

Mergi la inceput

Miha-ha -asa ai zis sa itim spunem da! ,ma conformez,uite www.bucataria-romaneasca.ro/" target="_blank">aci bucataria romaneasca poate gasesti niste aperitive faine,si da-le clasa ma,da-i pe spate cu delicatesele noastre.

Miki&Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

miki liebe danke schön asa am zis sa-mi spuneti dar ceva pt copii la micul dejun.
gasesc eu ceva no problem.ai putea tu sa te prezint ca bucatar sef personal adus special din Romania.ce zici poate pica ceva?

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Wieder Ich (oare cine) Codruta what's up mit dir,esti oke,cum de nu ai intrat azi? a plecat zana la lucru?
Ptr voi fetele,Ich liebe es :

Miki&Claudia

Mergi la inceput

Miha-ha Ich war mit die küche

Miki&Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

wo warst du mit die küche?

www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_specht

wo warst du mit die küche?

Dennis-puiu

HIER AUF FORUM UND ÜBERALL ai inteles ceva?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

C'est finni la comedi,Ich war bis jetzt auch.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput