Vitamine romanesti in Germania (18) Ne distram
Raspunsuri - Pagina 8
osna spune:
neatza!!!!
stranut intr-una de azi dimineata si am nasul in pioneze.sper sa nu racesc chiar acum.
ma duc sa-mi iau o cafea si o felie de cozonac si revin.
mamica fluturasului Matei
trischa spune:
Slaba activitate la voi...sa inteleg ca Miki doarme inca?????
Eu am dus copila la gradi,avea o mutra lunga si bombanea ca nu vrea sa mearga,i-am promis ca merg repede si o iau.de azi incepe alt curs de inot-cica de avansati-si m-am uitat la chilotii ei de baie ca sunt cam mici,asa ca as face bine sa-mi misc fizicul sa-i cumpar copilei ceva.
Azi e sarbatoare inca asa ca treaba multa nu fac.
O zi frumoasa va doresc si soare mult!
claudia74 spune:
Hi s-a trezit si Miki,a fost cu Balu pe afara, eu am facut putina curatenie,am pus de mancare,mai am felul 2 spätzle su rindbraten in sosse,am niste plante de pus dar ........da stiu ca e sarbatoare ca altfel asi fi aspirat si spalat de mult.
Osna si pe mine ma incearca ceva,ma ustura gatul si ma cam dor ochii,nasolo rau,dupa massa la lucru iar si nu stiu ce fsc cu unghiile .
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Dumna Trischa, misca-ti fizicul mai repede si cumpara-i chiloti printesei
Mihaela-Osna, multa sanatate.
Semneaza MIKI.
Fug sa-.mi pregatesc bagajul de plecare
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
trischa spune:
Ce bagaj Miki??daca impachetezi catelul si pe soacra Claudiei poti pleca linistita.
Drum bun!!
mihaela_specht spune:
buna dimineata
tumpi.miki si eu vreau sa va cunosc pe voi dar shoping cu copil dupa tine nu e prea placut .
,la gradinita au acum program international na si m-a bagat si pe mine la Romania.tre sa merg acolo sa pregatim un mic dejun specific romanesc(aici ii baiu )o idee ceva?habar nu am ce ,muzica romaneasca ....usw.-
prea complicat
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
ceska777 spune:
Claudia74,
tu parca spuneai ca mergi cu Andi la o Mutter-Kind-Kur? Cum se procedeaza? Cine e bolnavul, tu sau Andi? Oare imi da si daca sunt privatversichert? Eu sunt doar ffffffffff obosita, asta mic nu are nimic. Poate imi trece oboseala dupa concediu in Romania?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
mikiriki spune:
Catelul vine cu mine, soacra ramane aici. A mea (soacra) ma asteapta pe 1 Mai la kaffee und kuchen . Daca o impachetez si pe asta de aici, ce pana mea o sa fac cu 2 pe capul meu ? Fiecare cu soacra ei. Asa e cel mai bine, nu?
Miha-ha, nu poate sta Sven(sper ca nu l-am botezat) cu flacaul? Cateva ore ai relax. Eu oricum merg sapt. asta in Köln, iar daca ai chef poti veni cu noi. Daca nu , va astept la mine. Specific romanesc? mamaliga cu tocana A facut Clau o mamaliga buna si am ramas cuplata. Spor la gasit idei.
Miki
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trischa Ce bagaj Miki??daca impachetezi catelul si pe soacra Claudiei poti pleca linistita. Drum bun!! |
Catelu il poate lasa dar soacra
Semnez Claudia74
Miki
mihaela_specht spune:
nu nu l-ai botezat :))ai retinut bine ,din pacate el lucra de dimineata pana seara .
mamaliga zici ,nu cred ca ar fi incantanti,mai ales ca mie nu imi place de nici o culoare si nici sa o fac nu stiu m-as face de kk.
cred ca numai luna viitoare la dusseldorf o pot lua si pe tumpi si o aduc cu mine.numai fetelor vedeti ca io-s cam timida la inceput pana
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei