Vitamine romanesti in Germania (18) Ne distram

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

HRISTOS A INVIAT

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Ce faci Miha-ha?

Eu am adormit pe balcon. Merg sa pipalesc cu soacra .

Miki

Mergi la inceput

miki

sunt bine !hai ca vin sa pipalesc si eu una cu voi.ii de treaba macar mama soacra?:)

www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

hai. mie mi se pare cool mama soacra Sper sa sara Claudia peste postarea asta..

Poate ajung miercuri sau joi in Köln. Te bagi la un shopping?

Miki

Mergi la inceput

tu m-as baga numai ca in timpul saptamanii nu pre am vreme.
odata la un sf. de saptamana cu mare placere merem la esprit?:P mai ti minte?

mai vb noi oricum in cel mai rau caz trag io o fuga pana la dusseldorf ca nu e departe.ultima oara am fost pe fuga dar promit sa ne intalnim curand.

Dennis-puiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

HRISTOS A INVIAT!

Ceao fetelor sper ca va petrecuratz' frumos si inca petreceti...

Claudelu' ce specialitati mai facusi de Paste? Sper ca sunteti bine cu totii...io am avut o durere de cap si inca o am... de cand ma trezi azi uite nici pana la ora asta nu o trecut si am luat la medicamente

Sunteti toate niste dragutze si am observat ca sunteti si tare unite...va pup si va doresc distractie placuta in continuare.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Miki , esti adevarata , fato , ti-am mai spus!
Ceska , imi pare rau pentru nereusita de astazi , dar nu-i nimic , data viitoare vor iesi mai bine!Poate mai trebuia putin gris , mai incearca . Si mie imi ieseau niste gloante , si culmea mie imi placeau asa , nu pusoase . Acum si daca vreau nu imi mai ies asa . Am mai capatat experienta ! Daca sotul nu-i mofturos , te-ai scos!
La mine in casa sint doi mofturosi !..valeu ...si valeleu!
Am taiat si pasca pe care am facut-o anul asta dupa o reteta noua (a lui Nico , de pe culinar ), dupa mine , mai mergea ceva zahar , dar e buna si asa . Este un experiment , ceva mai altfel decit fac de obicei , dar buna .
Cozonacul este extraordinar de pufos , e--mmmm...mmm minunat . asa cum il fac mereu(mi-au murit laudatorii in postul lui Sfintul Petru , cu fundul pe gheata!). Reteta este cea pe care o face mama , de cind ma stiu!(aluat oparit)Si rezultatul este acelasi de fiecare data . Chiar foarte bun .
Moonik , care-i viata ta ?ce faci?
Astept impresii de la Clau , de pe teren!

Mergi la inceput

Codruta, te bagi la un shopping? ce face Matei?ii este dor de Patri?
Miha-ha, acum nu mai am treaba cu esprit. m-am bagat pe neckermann, otto si alte porcarii. poate ajungi la shopping, daca nu ne vedem la mine.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Seara buna

Ui Codruta acuma am intrat de pe terasa si am mancat un pic . In rest azi am facut mancare , am stat pe terasa , am citit , am invatat un pic ca maine incep si eu scoala si cam atat , iar acuma ma pun sa mai citesc cateceva pe net .
Burtica creste cat mai mult , dar si popoul .
Am vazut pozele ,daca mai zici ca esti baba si urata , sau in general fetelor , sunteti toti .
Tie Miki iti sta bine cu caruciorul,poti veni la mine peste cateva luni sa-l/o plimbi si pe bebe al meu.

Monik 27+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Monik, s-a facut . exersez pana fac bb meu, dar sa-ti iei carucior nedirijabil. m-am chinuit ieri un pic, nu stiam ca trebuie sa schimb directiile caruciorului singura. credeam ca merge el, fara ajutorul meu.

Miki

Mergi la inceput