Vitamine romanesti in Germania (18) Ne distram

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

noi acum am venit de la plimbare.merg sa culc puiul mic si dupa amiaza mergem pe la prieteni sa ciocnim.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Ma plictisesc . Am fost in gradina, m-am jucat cu Andreas si cu catzelul, am pipalit cu soacra . La tv nu este nimic....abia astept sa ajunga Clau acasa.

Miha-Osna, sa va fie plimbarea de bine.
Ceska, gata mancarica?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Noiembrie, Osna,
galustile mele au fost un fiasco. Pufoase dar s-au dezmembrat la fiert rau de tot. A papat insa gaza "galuste" cu morcovii din supa si carnita tocata.
Mikiriki,
sotului nu i-am prezentat supa doar felul doi: pulpe de pui la cuptor cu Makaroni-Gemuse Auflauf. Desert: quark-obst. A papat si el tot. Asteptam sa se trezeasca gaza si mergem in vizita.

Azi era vreme de intalnire,nu?!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Mikiriki,
da cum ati reusit ieri sa pierdeti trenul? Sau a fost o gluma de-a sotului Claudiei74?

Angiuta,
sper sa iti reuseasca tie galustele. Nu e nimeni asa catastrofa ca mine in bucatarie. Noroc ca sotul nu face mofturi, ba chiar a zis ca mancaruri pe care le-am facut si eu si mama mi-au iesit mie mai bine. Dupa gustul lui.....

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ziua buna fete frumoase.

Am vazut si eu pozele, imi pare rau ca nu am ajuns si eu, dar or sa mai fie ocazii, nu?

Miki,Biserica e in Mülheim mai exact.Frumusica slujba, dar pacat ca romanul vine la biserica mai mul ca sa dea din gura nu ca sa o si asculte.Destul de obositor(si cred ca si pt preot) sa auzi un zumzuit in continuu al unei mese de oameni.

Va invit la o felie de cozonac(home made) si un ou sa ciocanim.www.flickr.com/photos/12137579@N03/3454978403/" target="_blank">Hristos a Inviat!

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Mikiriki,
da cum ati reusit ieri sa pierdeti trenul? Sau a fost o gluma de-a sotului Claudiei?

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Nu a fost gluma. Trenul era in gara, pana a parcat Clau masina, pana am cautat bilet....trenul plecase ( mai repede cu cateva minute cred). In momentul in care ``decola`` trenul,biletul era pe conducta si nu am reusit sa-l prindem. Asta e. Bine ca am ajuns la intalnire.
Ce barbat de treaba ai, a papat tot.Inseamna ca ai gatit excelent. Poate vin la masa

Miki

Mergi la inceput

Ioano, ce -mi faci? Tu vrei sa termin tava cu tiramisu?. ADEVARAT A INVIAT!Stiam de biserica aia, mai mergea o colega de munca acolo, ti-am zis unde mai mergeam eu. Astept impresiile Claudiei de la biserica din Baden-Baden. Normal ca o sa mai fie intalnire. Abia o astept Trebuie sa ne organizam pt. Bodensee

Miki

Mergi la inceput

tumpi am vazut cozonacul,mama ce pufos a iesit!!!
dar sandalele sunt mortale,de unde,cum???
eu caut unele comode si faine pentru mers in romania

Mergi la inceput

m-am uitat si la pozele de la intilnire,faine si ele faine si voi.poate data viitoare venim si noi daca e mai prin zona noastranordica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Miki, da numai locatii din astea indepartate alegeti.
Eu daca mai ajung la Bodensee vreau sa trag o fuga pana la caderea Rhinului in Elvetia ca data trecuta cand am fost mi-am uitat pass-ul in camera si nu ne-am mai intors.

La cozonac te invit cand te intorci de la Claudia.

Osna, a iesit pufos si bun.Anul asta am zis sa incerc reteta de cozonaci babani a lui Gabi Cara de pe Culi.De fel o faceam pe cea a Adrianei.Si au iesit intr-adevar babani.
Imi pare rau ca mi s-a desfacut crucea de la pasca ca am pus-o intr-o tava de silicon si cand am pus-o in cuptor s-a indoit si a plesnit.

Sandalutele le-am luat din magazin
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput