Vitamine romanesti in Germania (18) Ne distram
Raspunsuri - Pagina 4
osna spune:
noi acum am venit de la plimbare.merg sa culc puiul mic si dupa amiaza mergem pe la prieteni sa ciocnim.
mamica fluturasului Matei
mikiriki spune:
Ma plictisesc . Am fost in gradina, m-am jucat cu Andreas si cu catzelul, am pipalit cu soacra . La tv nu este nimic....abia astept sa ajunga Clau acasa.
Miha-Osna, sa va fie plimbarea de bine.
Ceska, gata mancarica?
Miki
ceska777 spune:
Noiembrie, Osna,
galustile mele au fost un fiasco. Pufoase dar s-au dezmembrat la fiert rau de tot. A papat insa gaza "galuste" cu morcovii din supa si carnita tocata.
Mikiriki,
sotului nu i-am prezentat supa doar felul doi: pulpe de pui la cuptor cu Makaroni-Gemuse Auflauf. Desert: quark-obst. A papat si el tot. Asteptam sa se trezeasca gaza si mergem in vizita.
Azi era vreme de intalnire,nu?!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Mikiriki,
da cum ati reusit ieri sa pierdeti trenul? Sau a fost o gluma de-a sotului Claudiei74?
Angiuta,
sper sa iti reuseasca tie galustele. Nu e nimeni asa catastrofa ca mine in bucatarie. Noroc ca sotul nu face mofturi, ba chiar a zis ca mancaruri pe care le-am facut si eu si mama mi-au iesit mie mai bine. Dupa gustul lui.....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
tumpi spune:
Ziua buna fete frumoase.
Am vazut si eu pozele, imi pare rau ca nu am ajuns si eu, dar or sa mai fie ocazii, nu?
Miki,Biserica e in Mülheim mai exact.Frumusica slujba, dar pacat ca romanul vine la biserica mai mul ca sa dea din gura nu ca sa o si asculte.Destul de obositor(si cred ca si pt preot) sa auzi un zumzuit in continuu al unei mese de oameni.
Va invit la o felie de cozonac(home made) si un ou sa ciocanim.www.flickr.com/photos/12137579@N03/3454978403/" target="_blank">Hristos a Inviat!
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ceska777 Mikiriki, da cum ati reusit ieri sa pierdeti trenul? Sau a fost o gluma de-a sotului Claudiei? Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Nu a fost gluma. Trenul era in gara, pana a parcat Clau masina, pana am cautat bilet....trenul plecase ( mai repede cu cateva minute cred). In momentul in care ``decola`` trenul,biletul era pe conducta si nu am reusit sa-l prindem. Asta e. Bine ca am ajuns la intalnire.
Ce barbat de treaba ai, a papat tot.Inseamna ca ai gatit excelent. Poate vin la masa
Miki
mikiriki spune:
Ioano, ce -mi faci? Tu vrei sa termin tava cu tiramisu?. ADEVARAT A INVIAT!Stiam de biserica aia, mai mergea o colega de munca acolo, ti-am zis unde mai mergeam eu. Astept impresiile Claudiei de la biserica din Baden-Baden. Normal ca o sa mai fie intalnire. Abia o astept Trebuie sa ne organizam pt. Bodensee
Miki
osna spune:
tumpi am vazut cozonacul,mama ce pufos a iesit!!!
dar sandalele sunt mortale,de unde,cum???
eu caut unele comode si faine pentru mers in romania
osna spune:
m-am uitat si la pozele de la intilnire,faine si ele faine si voi.poate data viitoare venim si noi daca e mai prin zona noastranordica
tumpi spune:
Miki, da numai locatii din astea indepartate alegeti.
Eu daca mai ajung la Bodensee vreau sa trag o fuga pana la caderea Rhinului in Elvetia ca data trecuta cand am fost mi-am uitat pass-ul in camera si nu ne-am mai intors.
La cozonac te invit cand te intorci de la Claudia.
Osna, a iesit pufos si bun.Anul asta am zis sa incerc reteta de cozonaci babani a lui Gabi Cara de pe Culi.De fel o faceam pe cea a Adrianei.Si au iesit intr-adevar babani.
Imi pare rau ca mi s-a desfacut crucea de la pasca ca am pus-o intr-o tava de silicon si cand am pus-o in cuptor s-a indoit si a plesnit.
Sandalutele le-am luat din magazin
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)