Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare mamici si burtici!!!

Lysbeth foarte de folos explicatiile tale Si al meu e cam haplea si eram f derutata cu schimbatul scutecului...daca sa-l schimb inainte sau dupa ce mananca...caci nu-i place deloc sa fie schimbat si il trezesc. O sa incerc sa fac cum zici tu.

Saby cum adica nu ai voie sa bei apa daca ti se intaresc sanii? De ce? Ai mei s-au intarit f tare. Mi-a facut mama un masaj super de dimineata si mi-a desfundat toate canalele, caci aveam cativa noduli. Acum sunt la loc....O mai pun sa mai mulga o data, caci se pricepe tare bine Cu pompa nu reusesc sa scot nimic. Este un secret anume cum trebuie manevrata?

bebe_shtrumf felicitari pt bebe grasunel cu pliuri. Abia asteptam sa facem si noi Distractie maxima sambata la botez

bubulina acomodare rapida

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Fetelor, ma suspectez de depresie postnatala. Is nervoasa pe toata lumea, sunt stresata, nu ma pot linisti, adorm greu, bebita plange aproape tot timpul...

Pisigri, ne gandim la bunicul tau, sa isi revina cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Multumim din suflet.

O sa pun pozne. cu siguranta.

Bafta la desfundat canale...eu n-am putut sa trec de partea asta, d-aia cred ca si am pierdut laptikul, am ajuns al formula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am vazut pozici cu bebei Toti scumpici!!!!

Eu ma uitam la pozele din prima zi si mi-am dat seama ca iepurasul meu a slabit tare mult. Dar sunt sigura ca vom recupera rapid.

Diseara mergem la dr pediatru si facem un control.

David doarme f bine ziua, in reprize lungi, iar nopatea in reprize f scurte...Cred ca l-am obisnuit prost inca din burtica, cand colindam noptile pe internet Shasa la tine cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

GigelicaEste foooaaarte scump Victoras

Saru mana.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubulina1

Hristos a inviat!

Noi suntem acasa de marti, incercam sa ne adaptam la noul stil de viata. Mi-a fost foarte greu la inceput, incercam sa intram intr-un ritm normal de viata.

Am pus cateva poze pe picasa. Sper sa intru mai des mai ales daca programul lui de somn se va normaliza.

Bubulina mamica fericita de Radu Stefan

BUBULINA ce faci mami? Cum merge cu pufusorul blondut?

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Gigelica, vai cat e de scump Victoras.
Mamico, incearca cu galofor, eu am luat in spital vreo 2 zile si mi-a venit laptele la 48 de ore de la cezariana iar acum am cat pt 2 copii. Incearca cu multe lichide, noua din spital ne spuneau ca daca avem mult lapte si se intareas sanii sa nu mai bem deloc apa sau altceva doar sa umezim buzele.
Cat despre cat sa-i dai nu avea grija ca daca nu mai vrea o sa refuze el singura cand nu mai poate, si chiar daca mai regurgiteaza cu laptica nu e o problema ca mai iese si din aerul inghitit, totul e sa nu vomite si asta prea des.
Pup !!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Saru mana.
Ideea e ca incerc sa beau cat mai multe likide pe zi. Nu stiu daca reusesc, dar incerc. Mai nou au inceput sa imi curga sanii de ma fac ca porcul pe bluza. Si totusi Victoras baga si supliment.
De exemplu acum: l-am alaptat la 11, cand a papat laptic de la tzitzi si a bagat si 50 ml de supliment muls tot de la mine. Apoi a facut nani pana pe la 2, cand i-am dat iar sa pape. Eram pe bluza uda in dreptul ambilor sani, cum nu am mai fost pana acum. L-am pus 5 min la un san, 5 min la celalalt, iar 10 min la un san si 10 min la celalalt (a nu se intelege ca am 4 tzatze). Si...a mai bagat 50 ml de supliment formula. Imediat m-am muls si am scos doar 40 ml.
O sa incerc sa iau si galofor, dar de maine cred ca incerc din nou si ceaiul acela de stimulare a lactatie. Daca vad ca ma deranjez iar la burta nu il mai beau, dar daca merge...o sa bag la greu.

Ideea e ca acum, inainte de 2 ma dureau pur si simplu sanii. Mi se pareau asa plini.

Tre sa beau mai multe likide.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Tare scump Victorash!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul ne-a adus cel mai pretios cadou

Saru mana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

GIGELICA, Victor este un scump! Sa va bucurati de el si sa fie sanatos!

FlorinTheodorPetru

Multumim frumos. Si voi de cei 3 muschetari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am vazut pozici cu bebei Toti scumpici!!!!

Eu ma uitam la pozele din prima zi si mi-am dat seama ca iepurasul meu a slabit tare mult. Dar sunt sigura ca vom recupera rapid.

Diseara mergem la dr pediatru si facem un control.

David doarme f bine ziua, in reprize lungi, iar nopatea in reprize f scurte...Cred ca l-am obisnuit prost inca din burtica, cand colindam noptile pe internet Shasa la tine cum e?

OLISHKA deocamdata este bine noaptea, pot spune ca doarme chiar binisor.......dar inca astept sa prinda mai multa vlaga si vom vedea atunci ce are de spus...........spr sa nu isi faca alt program....oricum deocamdata m-am dat eu pe programul lui si pt. o vreme mi-e mai greu sa intru noaptea.......

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput