Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(116)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Multumim din suflet.

O sa pun pozne. cu siguranta.

Bafta la desfundat canale...eu n-am putut sa trec de partea asta, d-aia cred ca si am pierdut laptikul, am ajuns al formula.

Nu mai plange....lasa, bebe sa fie sanatoasa, ca daca nu s-a putut cu titi macar ca exista varianta formula.......Oricum la ce pulpite are.....nu ai de ce te plange...

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

GIGELICA, de morcov-oul de Paste!
Pupam Pitonul (a trecut prima zi de Paste asa ca pot sa-l fac din nou piton, nu-i asa?)

SASHA, as-ti traiasca baietii ca tare frumusei sunt!

As mai fi scris cate ceva dar ma cheama datoria ...
Deh, daca am vrut alaptare la cerere ... Uite ca a venit cererea ...

Pupam pe toata lumea si pentru Pisigri o

Raluca mamica de Lena

Da, Ralu, e din nou Piton. Si nu unul oarecare ci unul FOMIST.
Stiti ca toata sarcina mi-am dorit ca si copilul sa semene cu mine la apetit, caci tati cand era mic nu manca mai nimic, de erau disperati ai lui. Iar eu toata copilaria am avut-o dominata de o singura problema: "Mi-e foame", asta ziceam cel mai des. Ai mei nu isi faceau probleme sa-mi dea sa mananc mai greu era ca eu si pofteam la diverse. Pe cand sotul meu era necajit pe cei care inventasera mancarea si vroia sa fie ca in filmele SF: o pastilutza si gata, burta e satula.

Ei bine, tot ce mi-am dorit s-a implinit. Am un copilash fomist...si somnoros. Daca il trezesc inainte sa o faca el de buna voie...aoleu, ce urlete si ciufutenie pe el.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

am postat aiurea....chiar de dou a ori la rand

...noi am avut o noapte cu mai multe treziri decat eram obisnuiti, asa ca mami e data peste cap

Florinela, ma bucur ca ai un tonus mai bun!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Esti o dragutza.

Noi avem de 1 saptamana un oarecare program. Adica dupa baitza cade lovit rau si doarme pana pe la 3 dimineata. Apoi papa si doarme pana pe la 7-8 dimineata.. Deci nu pot sa ma plang, caci prind si eu 5-6 ore de somn pe noapte, plus ca mai dorm si ziua, cadn doarme si el.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetele si Hristos a inviat!

Felicitari proaspetelor mamici si celor venite acasa cu puii, adaptare usoara!

Florinela, revin la faza cu luatul in greutate cu exemplul nostru: in prima luna +410 gr, iar in a doua +1450 gr. Azi facem 2 luni si avem 4310, in conditiile in care ne-am nascut cu 2450. Asa ca nu te ingrijora. Aceeasi problema cu kk o avem si noi, nu iese decat cu supozitor, nu imi convine cand ii pun, dar nici sa o las sa se chinuie. Incerc insa sa ii bag numai la 48, daca nu e prea chiraita

Avem si noi poze recente

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/1604#

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/1804#

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/Paste2009#

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/2Luni20042009

Pupici

Mami de Ana Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Neatza fetele
Deci:
Pt copii haplea (al meu e disperant, manaca ca spartul si o ora si) Ca sa nu mai dea afara opriti-l din supt dupa maxim jumatate de ora si puneti-l pe umar. Se bate bine puiu pana da aerul afara...Din cauza ca-s lacomi innghit si aer pe langa laptic si trebuiesc ajutati. Apoi se schimba la celalalt san si in maxim jumatate de ora se cafteste din nou puiu sanatos pe spate.

Legat de scaun: poate face de la 10 ori pe zi pana la 1 scaun la doua zile. In principiu e bine sa fie schimbat inainte de subt si pus la dormit dupa chiar daca face in timpul subtului. Scaunul bbeului e lichid deobicei si absorbit de scutec. In plus nu le-ar pasa nici dak ar fi in kk pan la gat(exprimare doctorita in maternitate) Daca ii dati cu o crema protectoare chiar dupa ce ii curatati la fundulet (de preferat cu zinc) chiar nu sunt probleme.

Gata termin de scris ca se trezeste bestiocul> dak nu ma conformez rapid sa-i dau titi ma mananca de vie

Mami de Damian Codrut Andrei

Lysbeth, dar e ok sa il tin 1 ora la san? Ca eu il tin doar 15 min la un san 15 min la celalalt si...gata. Hai maxim 20 min la fiecare, nu mai mult. Dar el saracul ar mai vrea, insa asa mi s-a zis, ca sa nu il tin mai mult de 30-40 min.

Si Pitonul e sensibil, dupa ce face kk, daca e inca treaz si nu a adormit, tre sa il schimb caci altfel maraie.

Mergi la inceput

Vai, ce papusica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

CHATONEL pe unde umbli mamico? Ca tu erai nelipsita pana la ora asta bagai macar un comentariu????

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Buna fetele si Hristos a inviat!

Felicitari proaspetelor mamici si celor venite acasa cu puii, adaptare usoara!

Florinela, revin la faza cu luatul in greutate cu exemplul nostru: in prima luna +410 gr, iar in a doua +1450 gr. Azi facem 2 luni si avem 4310, in conditiile in care ne-am nascut cu 2450. Asa ca nu te ingrijora. Aceeasi problema cu kk o avem si noi, nu iese decat cu supozitor, nu imi convine cand ii pun, dar nici sa o las sa se chinuie. Incerc insa sa ii bag numai la 48, daca nu e prea chiraita

Avem si noi poze recente

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/1604#

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/1804#

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/Paste2009#

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/2Luni20042009

Pupici

Mami de Ana Bianca

Pisik pentru printesa ta. Ce fain ca ati fost la curte de Paste! Noi ne-am plimbat cu caruciorul printre blocuri, gandindu-ne la parintii nostri care erau tot la curte, la tzara, la bunici, dar...la 200 km distanta.

Ce supozitoare bagati voi la bebelici? Ce sa cer la farmacie?
Nu prea avem noi probleme, ba uneori facem de 4 ori pe zi, din care 1 pana la ceafa, alteori bagam termometru...si se rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

CHATONEL pe unde umbli mamico? Ca tu erai nelipsita pana la ora asta bagai macar un comentariu????

FlorinTheodorPetru

'neata la amiaza

de ieri am tot umblat la laptop, l-am stricat si l-am facut la loc, dar pe linux (adica l-a facut motanul, io fusei in plimbari la auchan). De-asta nu prea ma vazurati.
De dimi fuseram la ecografia de sold, dragoana este perfecta. Tot de dimi a cintarit tati dragoana pe cintarul familial, la el in brate,si apoi s-a cintarit el, am facut delta si au ramas 5 kile DEci dragoana sa zicem ca are un kil in plus fata de la nastere, azi implineste 4 saptamini... am vazut ca de fapt cam asta e trendu

Ce-am mai facut: clatite !!! Creca-s 10 ani de cind la mine in casa n-a mirosit a clatite... uite ca s-a intimplat si minunea asta... si vor mai fi, ca iar s-a pus ploaia si vintul pe-aci, fir-ar sa fie de timp

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Fetele am o mare rugaminte la voi..era cineva pe forum medic si inca cineva care avea o sora pediatru.Sunt asa de aiurita acum ca nu mai tin minte cine.
Am fost sambata cu Darius la neurolog si ne-a pus niste diagnostice de imi vine sa mor....am cautat pe net dar ce am gasit nu ma lamurit foarte tare si nici nu prea am timp sa stau sa caut din cauza la bb.
Mi-ar fi de folos daca mi-ar da cineva niste explicatii suplimentare.
Plange sufletul in mine si sunt disperata..
Diagnostic:
SINDROM HIC, PREDISPUS LA CRANIOSTENOZA, LEZIUNI CEREBRALE MINORE,INTOLERANTA LA LAPTELE DE MAMA.ULTIMA NU AR FI ASA O PROBLEMA.
Trebuie sa facem eco la caput si nu stiu cate analize si gimnastica,in plus luam Glicerol de 3 ori pe zi cate 1.5 ml.
Medicul a zis sa nu ma sperii pana nu facem eco si analize dar nu va doresc la nici una sa fiti in piela mea.Copilul e foaret agitat plage mereu si eu cu el,si chiar daca dareme eu nu ot de ganduri.
Neurologul a zis ca la ce sarcina am avut sa ma bucur ca copilul e asa cum e ca se putea mai rau .
Sper ca Doamne Doamne sa ne ajute sa trecem cu bine ,m-ar ajuta daca ati spune o rugaciune pt noi.
Astept raspunsuri daca stiti ceva in legatura cu aceste diagnostice.

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

Mergi la inceput