Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(116)
Raspunsuri - Pagina 6
PetraTudor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Cine are chef sa imi vada puisorul...sa intre aici: http://picasaweb.google.com/luciapirlog Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) |
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Cine are chef sa imi vada puisorul...sa intre aici: http://picasaweb.google.com/luciapirlog Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) Lucia, ai un Pitonas de toata frumusetea!!!!!! Este absolut adorabil! Am vazut ca are hainute de la Fox Baby, si noi avem! |
PetraTudor spune:
am postat aiurea....chiar de dou a ori la rand
...noi am avut o noapte cu mai multe treziri decat eram obisnuiti, asa ca mami e data peste cap
Florinela, ma bucur ca ai un tonus mai bun!
lysbeth spune:
Neatza fetele
Deci:
Pt copii haplea (al meu e disperant, manaca ca spartul si o ora si) Ca sa nu mai dea afara opriti-l din supt dupa maxim jumatate de ora si puneti-l pe umar. Se bate bine puiu pana da aerul afara...Din cauza ca-s lacomi innghit si aer pe langa laptic si trebuiesc ajutati. Apoi se schimba la celalalt san si in maxim jumatate de ora se cafteste din nou puiu sanatos pe spate.
Legat de protectii de silicon: cele mai bune sunt cele de la advent. Sunt doua marimi: mari sau mici.Acu depinde de mameloane. Eu avandu-le mai mici , mici mi-am luat. Dar sunt bune raaauuu. Pai ma mancase de vie nehalititul meu. Se intarca singur la carnita de nu-mi luam:-s
Legat de scaun: poate face de la 10 ori pe zi pana la 1 scaun la doua zile. In principiu e bine sa fie schimbat inainte de subt si pus la dormit dupa chiar daca face in timpul subtului. Scaunul bbeului e lichid deobicei si absorbit de scutec. In plus nu le-ar pasa nici dak ar fi in kk pan la gat(exprimare doctorita in maternitate) Daca ii dati cu o crema protectoare chiar dupa ce ii curatati la fundulet (de preferat cu zinc) chiar nu sunt probleme.
Gata termin de scris ca se trezeste bestiocul> dak nu ma conformez rapid sa-i dau titi ma mananca de vie
Mami de Damian Codrut Andrei
pisigri spune:
Hristos a inviat !
Noi sintem binisor, doar foarte ragusita... Incercam sa ii facem toate mofturile ca sa nu mai plinga, dar si asa tot imi trage macar 2-3 reprize de cite 10 minute de urlat in fiecare zi. Si cum naiba sa ii treaca raguseala daca tipa in halul asta? Azi am incercat sa sun pediatrul, ca de ieri parca e si mai ragusita - sau mai exact de ieri e ragusita de-a binelea - si are telefonul inchis. Cred ca trebuie sa caut altul, ma deranjeaa stilul asta de "nu ma cautati ca oricum nu ma gasiti"...
Florinela,
noi facem caca o data pe zi sau o data la doua zile...am facut si o data la 3 zile... dar nu ii pun supozitor decit daca ajunge la 72 ore fara caca. Altfel, ti-am mai spus, mi se pare pre agresiv pt ea. Dar...imi cer scuze daca am ratat "explicatiile"...de ce ii limitezi portia de laptic la 60 ml, si restul ii dai formula? Ca am inteles ca lapte ai destul. Eu i-am facut proba suptului cind avea 2 saptamini, si atunci minca 60 ml lapte la mesele de zi, 40 la cele de noaptea. Acum e mai mare si maninca mai mult... Ii completezi cu formula doar ca sa creasca in greutate mai repede? Si aici iti spun sincer, daca pina la o luna a crescut constant aprox 40g/zi, dup-aia a stagnat 2 saptamini...si apoi a luat 200 g in 3 zile..
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
denisamada spune:
citat din mesajul lui lysbeth Legat de protectii de silicon: cele mai bune sunt cele de la advent. Sunt doua marimi: mari sau mici.Acu depinde de mameloane. Eu avandu-le mai mici , mici mi-am luat. Dar sunt bune raaauuu. Pai ma mancase de vie nehalititul meu. Se intarca singur la carnita de nu-mi luam:-s |
Avent vreau si eu sa imi iau, dar nu mi-e prea clar daca "mici" sau "standard". Adik... am vazut si mameloane mai mici, dar si muuuuuuuuuuult mai mari ca ale mele. Cred ca imi iau "standard" pana la urma...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul ne-a adus cel mai pretios cadou
bubulina1 spune:
Hristos a inviat!
Noi suntem acasa de marti, incercam sa ne adaptam la noul stil de viata. Mi-a fost foarte greu la inceput, incercam sa intram intr-un ritm normal de viata.
Am pus cateva poze pe picasa. Sper sa intru mai des mai ales daca programul lui de somn se va normaliza.
Bubulina mamica fericita de Radu Stefan
poohy spune:
merci mult de raspunsuri
Am gasit si eu (pe net) ca ar avea vigantol la cateva farmacii, a facut un tur sotul (vineri), dar se pare ca nu sunt actualizate informatiile de pe net... Plus ca le-am dat si telefon, au zis ca au, l-am trimis iar, s-a dus, a zis imediat, si s-a intors cu un zambet - nu mai sunt...
Maine incep iar cu telefoane...
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
bebe_shtrumf spune:
HRISTOS A INVIAT!
SALUTARI mamicilor si burticilor, ca putine ati ramas sa mai livrati niste bebeluci.
Suntem mari, deja mami faci muski la manute cat de grea este Ariana, ce sa mai trebuie totul pregatit imediat ca foamea e mare mare.
Ieri ne-am plimbat cu masinutza si am adormit bine bine.
Apropo de vigantol , eu am dat din a 14-a zi, si mi-l da dr de familie de la circa, nu-l cumpar...deci nu vad de ce treb sa alergi dupa el.
Sambata e ziua cea mare, botezul, deci o sa ne facem de cap...deja mami are emotii mai mari decat shtrumfitza.
Galushka noastra e tare cuminte, deja colicile sunt poveste la noi, au trecut, mai dam Debridat in laptik dar e ok, si nici nu mai plangem cand facem kakutza.
Nashpa ca s-a schimbat vremea, azi c hiar era zi de plimbare in parculetz...
Ne asteapta mamaie 2 la masa deci ne grabim. Mami cu tati sunt gata, insa bebelina nu se mai trezeste, e de belea.
Suntem numai cute cute la picioruse, falcute cat cuprinde...e de belea.
Ariana-Maria 7 saptamani....olekutza pana la Baitza cea mai importanta!!!
http://www.flickr.com/photos/37464404@N08/
bebe_shtrumf spune:
Ariana-Maria
http://www.flickr.com/photos/37464404@N08/?delete=3458473327&magic_cookie=fbb0d22fc0d5c98618d34ccd6ab69289