Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(116)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Am zis ca o sa continui sa ii dau cu Galactogil pana cand o sa imi curga sanii ca la robinet.

Nu glumi, ca nici asa nu-i bine. Iti spun eu. Acum parca s-a mai potolit, dar de vreo 10 zile skimb bluzele mai des decat tampoanele.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul ne-a adus cel mai pretios cadou

Te cred, dar prefer sa fac asta decat sa ii dau formula puisorului meu...

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Cine are chef sa imi vada puisorul...sa intre aici:

http://picasaweb.google.com/luciapirlog

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

GigelicaEste foooaaarte scump Victoras

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Gigelica, vai cat e de scump Victoras.
Mamico, incearca cu galofor, eu am luat in spital vreo 2 zile si mi-a venit laptele la 48 de ore de la cezariana iar acum am cat pt 2 copii. Incearca cu multe lichide, noua din spital ne spuneau ca daca avem mult lapte si se intareas sanii sa nu mai bem deloc apa sau altceva doar sa umezim buzele.
Cat despre cat sa-i dai nu avea grija ca daca nu mai vrea o sa refuze el singura cand nu mai poate, si chiar daca mai regurgiteaza cu laptica nu e o problema ca mai iese si din aerul inghitit, totul e sa nu vomite si asta prea des.
Pup !!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Tare scump Victorash!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul ne-a adus cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Hristos a inviat! sa aveti zile frumoase si linistite!

Noi papam, ne plimbam, dar cu kk avem o problema...ne scremem pana ne rosim si tipam...deci supozitorul cu glicerina e sfant dimineata la 6.30 un sfert si dupamiaza pe la 14 iarasi aceeiasi problema (trebuie stimulat kk, altfel nu iese.....si cand iese iese nu gluma).
Nu iltine in fundulet sa se topeasca il bag....si basti afara cu kk cu tot, am incercart cu vf. la termometru...nu are efect, ce-i drept il bag mai cu teama.

De 2 zile se odihneste bine si nici nu mai plange cum facea inainte, am zis sa incerc si sfatul la pediatru si pe langa laptele meu sa dau completare....intradevar de la 30 ml NAN pe langa cei 60 ml de la san...copilul doarme bine nu se mai trezeste si nu mai tipa (cred ca-l satura mai bine).
Am adaugat ceva poze recente pe picasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui poohy

Paste fericit alaturi de cei dragi!

Felicitar noilor mamici

Eu nu prea am timp sa scriu, dar pe 9.04.2009 la ora 12:55 a venit pe lume Mihnea, 3.730kg si 53 cm, apgar 10
Seamana cu sorusa :) Deci tot cu tata :D (deocamdata)

Sarbatori fericite si numai bine!

edit: mi-am adus aminte ca am si eu o intrebare
Voi ati gasit vigantol / inlocuitor in Bucuresti? Daca da, unde, si cum se administreaza (daca nu e vigantol)
Mie mi-au zis (la multe farmacii) ca nu au mai primit de 3 luni D3 sub forma de solutie si nu se mai gaseste... Am gasit numai o sticluta de D3 de la biofarm - dar nu stiu daca sa ii dau o picatura sau 2 (doctorita mi-a zis sa ii dau cum scrie pe prospect (inainte sa cumpar) - dar pe prospect scrie 1 sau 2 picaturi
In plus, voi ati inceput administrarea la o saptamana (asa mi-a zis neonatologul in spital) sau 14 zile (cum mi-a zis pediatra ei)?

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Felicitari POOHY! Bine ai venit bebe Mihnea!

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

GIGELICA, Victor este un scump! Sa va bucurati de el si sa fie sanatos!

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

FLORINELA mi se pare mie sau ai inceput sa te mai linistesti si sa va acomodati unul cu altul? Oricum bebe este un scump. Si daca nu ma insel eu, seamana foarte mult cu tine!

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

GIGELICA, de morcov-oul de Paste!
Pupam Pitonul (a trecut prima zi de Paste asa ca pot sa-l fac din nou piton, nu-i asa?)

SASHA, as-ti traiasca baietii ca tare frumusei sunt!

As mai fi scris cate ceva dar ma cheama datoria ...
Deh, daca am vrut alaptare la cerere ... Uite ca a venit cererea ...

Pupam pe toata lumea si pentru Pisigri o

Raluca mamica de Lena

Mergi la inceput