Nou stil de viata (267)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Isabella Maria, la multi ani!
Sa fii fericita, sa fii iubita si norocoasa in viata si sa ai parte de o mami vesela si din ce in ce mai slaba! Cand o sa fii de 18 ani, mami tau va fi de 56 de kilograme, gata sa se inscrie la concursul Miss Toronto. Sa nu va certati atunci din motive de competitie! Tu sa stii ca ea a depus maaaaari eforturi ca sa slabeasca, sa ai si tu o mami BESTIALA

Revin mai tarziu. Nu-mi vad capul de trebi!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ce bine ca nu se da raport azi...nici nu m-am urcat pe cantar!

Isabella Maria! Sa cresti mare!

Dordia nu esti singura care face asa cu sala...si eu tot asa patesc Felicitari ptr cozonac! Eu am luat de la Auchan si nu a fost grozav deloc.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Isabella, multa fericire si noroc!

Ruxi, cum ramine cu intilnirea? Iti trimit un pm.

Tzuni, Gabi, spor la munca.
Ma duc sa muncesc si eu la niste teme, ca doar de-aia am vacanta.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

La multi ani Bella scumpa si dulce! La multi ani mami de Bella!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani Isabella! Zuzi sa-ti traiasca frumusetea de fata si sa va aduca numai bucurii!Paste fericit cu intirziere si de la mine!Noi l-am sarbatorit numai pe cel catolic, am avut niste prieteni in vizita cu copii, am avut iar casa plina de sarbatori:) Copiii au cautat in gradina ouale si micile cadouri aduse de iepuras, asa cum se face pe aici, nu am gatit nimic traditional de Paste ci doar chestii mai deosebite dar mai usurele care sa se potriveasca cu vremea asta superba. Antipasti, gratarele, peste, chestii din astea.Raportul meu:stagnare, de fapt is la 71,5kg. Acum ma uit dupa bilete de avion pt ai mei, cind or s afie aici sper sa ma pot organiza mai bine si cu dieta si mai ales cu sportul.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata dragelor si din partea Bellei va ofer cate un de champagne si ce doriti voi. Cine-si permite poate servi si-o felie de www.magicketchup.com/blog_pic/rement_cake_on_parade_2.jpg" target="_blank">tort, pe alese.

Tzuni ce bine mai citit, dar macar m-ai am o sansa, nu?

O zi frumoasa tuturor si inca o data multumesc de urarile adresate Isabellei.

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hristos a inviat!
Am intrat pe fuga de la servici (obosita si fara chef, dar cu ochii pe ceas) pentru a ura sarbatoritei zilei:
Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa, Bela si sa ai parte numai de bucurii
Zuzilici, sa va traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

[purple]Cu scuzele de rigoare:
lui Tudor cavaler de Dordia si Ileana printesa de Rolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Isabella !

Zuzi, ce repede trece timpul ! imi amintesc cum iti doreai tu bebe si continuai sa ne frecventezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

No.. de doua ori azi. Am frecat menta intr-un mare stil azi si maine o sa plang pentru asta. Nu am putut sa ma concentrez la nimic azi. Asa ca am decis sa vin acasa sa ma joc cu bestia si... surpriza.. DOARME. nu stiu ce i-s facut taica-so, sper ca nu i-a dat vre-un somnifer, ca nu ii sta in caracter sa doarma mai mult de o ora.
Cand se trezeste vreau sa ma duc la ikea sa imi iau cava accesorii de bucatarie si sa o duc putin la locul de joaca de acolo.
Carmen E si de la noi pentru tine.
Va las ca ma duc sa caut zboruri low cost de la cj la bucuresti

Mergi la inceput