Nou stil de viata (267)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata fete dragi.

Tzuni si eu ca si tine sarbatoresc a doua zi de Pasti prin munca.

Sicer as vrea sa am mai mult chef si spor in ceea ce fac dar nu stiu de ce parca nu prea mai realizez nimic in ultima vreme. Ori imi propun eu prea multe si de-aici dezamagirea atunci cand intervin lucruri neprogramate si nu mai reusesc sa termin ce mi-am propus, ori am obosit....

In orice caz va urez tuturor o zi plina cu soare si voie buna si spor la tot ce v-ati propus.

Doina esti bine?

Hopes inca in campurile muncii da?

Mik sper sa treci mai des pe la noi.

Vik voi cum ati sarbatorit anul acesta?

Pe noi Bella ne-a trezit in ziua de Pasti la 5:15 ca sa ne spuna ca a venit iepurasul cu "boboane" si dulciuri la ea. Inca sunt obosita chiar daca m-am culcat aseara la 9:30.

Va pe toate si-o saptamana excelenta va doresc.

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Hristos a inviat!

Nu am mai putut intra deloc de vineri pana azi, n-am avut net.

Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Asevarat a inviat Ruxi!
Cum a ramas cu intalnirea? s-ar putea 90% sa fiu vineri in Bucuresti :)95 % de fapt
Pupam fetele, si eu am cam exagerat cu cozonacul...si azi am avut migrena.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!!!

Dupa cum v-a spus sor'mea...am reusit sa fac cozonac si mi-a iesit ceva asemanator cu cel al bunicii...dar nu identic. Dar pe viitor ma voi perfectiona. Mai ales ca am vazut ca nu e asa de greu de facut pe cum ma asteptam.

Am mancat astea 2 zile destul de mult, dar fara foarte multa paine...dar tot ma simt cat un balon ce sunt! Nu va mai zic ca m-am hotarat sa merg la sala ca....de fiecare data cand va zic intervine ceva si nu mai reusesc...deci probabil ca atunci cand voi merge va voi spune ca am fost la sala....

In rest sunt bine, dar am ceva dureri puternice de cap (mai bine zis de ceafa) cand ma aplec si ceva imi zice ca nu e ok. Sper sa imi fac timp sa ajung la sala!

Acum va poop si va doresc o saptamana usoara!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzi, eu pe aici bintui. Si eu am facut cu minutele mele cozonac si pasca, o nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Hristos a inviat!

Am ajuns ieri dupa-amiaza la Bucuresti, evident ca's rupta de oboseala. Si am atat de mult de lucru, incat, sincer de tot, imi vine sa plang.

Va doresc o saptamana buna si usoara!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Hristos a Inviat!!

La multi ani Isabella!!!!

Zuzi sa-ti traisca printesa frumoasa, sa aiba o viata lunga si fericita si voi sa va bucurati de ea
Petrecere frumoasa!!

La multi ani Tudor si Ileana (cu intarziere)

Asteptam poze cu toti sarbatoritii

Noi ne-am intors aseara.
Azi la munci.
va doresc o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Dragele mele,

Din nou dupa o lunga perioada...desi imi tot promit ca o sa intru zilnic.
Va zic si io Christos A Inviat.

Va multumesc ca v-ati gandit la noi si in numele Ilenei multumesc in special pentru felicitari Delia, Claudia, Meph, Yubi, Andre-ea Tzuni, Roxa, Violeta, Carina, Sabina, Gabi, Dordia, Zuzi, Hopes si sper ca nu am uitat pe nimeni.

Am avut o saptamana crunta inainte de Pasti caci a mea mama m-a abandonat si a plecat la Cluj la Serbanica si a trebuit sa stau acasa cu bestia care mi-a consumat tot timpul zilei iar noaptea profitam sa smotruiesc casa. Evident saptamana a culminat cu petrecerea Pastelor la Comarnic...despre care nu vreau sa vorbesc.

Vineri voi pleca la Cluj sa imi revad colegii de facultate...dupa 10 ani. Cred ca imi mai amintesc de vre-o 7 din ei asa ca abia astept sa vad care ce a mai facut intre timp.

Profit sa spun lui Tudor pui de Dordia, cu scuzele de rigoare pentru intarziere si de asemenea
Isabela Maria pui de Zuzi drag si scump.
Va doresc sa cresteti mari si frumosi si sa va dea Dumnezeu sanatate si noroc.

Va pup pe toate si ne revedem ... curand ... pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata dragelor, ce faceti?
eu am de lucru, am intrat numai umpicutz sa o felicit pe Zuzi pt printesa ei, sa va bucurati de ea in fiecare clipa, Isa la multi ani, sa cresti mare si sa iti dea DD mult noroc si sanatate! petrecere frumoasa si

va pe toate, sa aveti o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

La multi ani Bella

Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput