Nou stil de viata (267)
Raspunsuri - Pagina 19
Tzuni spune:
Neata, frumoaselor!
Haideti la cafea, ceai, fructe, cereale, iaurturi si...munca! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA 
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU 
Delidana spune:
'Neata,
Zuzi, sesiunea incepe in iunie. Mai e un pic. 
Tzuni, m-ai facut sa zimbesc. ![]()
Vio, esti tinara, nu trebuie sa renunti, bebe va veni cind te astepti mai putin. 
M-am culcat aseara la ora 1 si acum mi-e un sooomn....
Azi cica avem inspectie asa ca tineti-mi pumnii. ![]()
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mihaser spune:
Neata
Care o fi faza cu virusul asta? Ma enerveaza...Vroiam sa mergem in Spania si acum si acolo sunt cazuri...Azi le facem pasapoarte celor mici...sper sa treaca virusii pana plecam in concediu! Sotului ii e teama sa mergem in Ro la mare...ii e teama ca o sa dea si o caruta de bani si o sa ne intoarcem dezamagiti. Eu as fi fost dispusa sa incerc totusi.
Va pup!
carina spune:
Salutare,
Tzuni: bafta la gardinita si pupici pe nasuc lui Meri.
Gabi: cunosc prea bine sentimentele pe care le descrii. Din pacate, e totul in capul nostru si acolo trebuie lucrat. Abia astept votarea rochitelor.
Vik: mersi de sfaturi. Fara cafea am inceput incet incet sa ma obisnuiesc. De alergat inca nu pot din cauza durerilor de stomac, dar abia astept sa treaca odata si sa imi pot relua rutina mea de dimineata. Nu alergam afara ci pe banda cu geamul deschis ![]()
Claudia: o sa ne pui poze cu rochita asa-i? Despre mine nu prea e nimic de zis decat ca astept sa imi treaca odata durerile de stomac si balonarea asta ca nu le mai suport.
Violeta: distractie placuta la Brasov.
Zuzi: am scris mai sus cum ma simt: ca o baba umflata si cocosata. E clar ca tu esti singura care poate lua decizia finala. Dar cum noua ne e drag de tine, am incercat fiecare sa ne dam cu parerea.
Carmen: ce mai faci?
Lou: chiar asa unde ai disparut?
Liris: cum mai esti scumpa?
Ruxi: nu ne spui nici o impresie din Romania?
Marilena: bine ai venit si hai cu povesti.
Yubi: imi pare rau ca ai avut asa probleme. Acum esti mai bine?
Laura: ce mai faci? Nu mai zici nimic?
Tumpi: tu unde ai plecat? Esti bine?
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
CRISCOSTY spune:
Salutare! Nu am apucat sa citesc nimik din urma, sunt prinsa rau zilele astea...am intrat sa dau raport.....74.8 kg
Va pup pe toate
Crys si Dany
donna79 spune:
Ziua buna!
Am si eu raport, ieri m-am chnuit toata ziua sa-l dau dar nu am reusit, de, munca multa. Asa ca - 77.3kg. Cum am mai zis, in rest nu merge prea bine, noroc ca slabitul inca mai merge. Pana acum 10.4kg s-au dus, am inceput din 12 ianuarie.
Zuzi, nu sunt eu buna de exemplu, dar pot sa-ti spun ceva, in ianuarie m-am dus la nutritionist sperand ca o sa faca ce face marea turma a nutritionistilor, voiam sa-mi prescrie ceva, Reductil, Lindaxa sau alta balarie, sa dau si eu jos vreo 5 kg etc. Recunosc, asta speram. N-am banuit nici o clipa ca am sa nimeresc la unul cu bun simt si constiinta care o sa-si bata capul cu mine sa ma invete sa mananc corect si sa-mi caut satisfactii in altceva decat frigider. Si care sa-mi scoata din cap scuza cu mancatul social. Uite ca asa s-a intamplat pana la urma. Iti spun asta pentru ca stiu ca uneori povestea unuia cu experiente similare e mai tare decat 10 studii cu statisticile aferente.
Tzuni, ai fata mare acum, felicitari! Va tin pumnii sa se obisnuiasca cat mai repede la gradinita. Eee...ce trece timpul...
Gabi, esti o doamna frumoasa, fina si eleganta. Si in taior, si in rochie si in mod sigur si in costum de baie. Na, ca mi-am declarat slabiciunea
.
Va pup pe toate!
PS Ma macina de ceva timp o idee si v-as cere un sfat. As vrea sa fac ceva util in putinul meu timp liber. Nu stiu unde sau cum, ceva voluntariat, habar nu am. Stiu doar ca trebuie. Probabil suna aiurea si lipsit de consistenta ceea ce scriu, ma opresc aici deocamdata.
puskin spune:
Buna ziua dragelor,
am trecut doar sa va salut, revin mai tarziu...probleme la job
.
Ruxandra
mihaser spune:
Help...vrau sa fac lasagna...ce parere aveti de reteta www.culinar.ro/forum/continut/Reteta-ta-preferata/20202/Lasagna/" target="_blank">asta? E ok? Sa fac cu sos sau smantana aia? E sanatoasa? Nu am mai folosit-o!
liris spune:
Anda, multam de intrebare . tocmai intram sa va dau un semn.
am nascut pe 26 apr o fetita, Diana Francesca, de 5.520kg. revin cind timpul imi va permite. 
Zuzilici spune:
Buna dimineatza frumoaselor si multumesc de tratatie Tzuni.
Te-am ascultat intru-totul si deja am semnat condica la munca. ![]()
Anda speram sa fie mai bine dupa tratament, dar se pare ca-i prea devreme. Sanatate multa si refacere rapida. 
Mihaser ai mai facut pana acum lasagna? Eu zic sa te gandesti ce ingrediente intra in ea si sa le alegi pe cele care iti plac si-atunci sigur o sa iasa buna. 
Donna am si eu o intrebare: Cum a reusit
sa te dezvetze de mancatul social? Sau sa nu te mai arunci in frigider? Sincer ce faci cand ti-e foame?
Eu de ex?: Vineri cand am stat acasa n-am avut timp sa mananc micul dejun. Mi-am baut cafeaua in timp ce bucataream si uite asa a trecut jumatate din zi. Pe la 12 a inceput sa ma doara capul groaznic si sa-mi faca fite stomacul. Abia atunci am realizat ca nu mancasem nimic pana la ora aceea. Am inghitit eu ceva, dar era prea tarziu. Capul m-a durut oricum toata ziua.
So, zi-mi si mie cum reusesti sa fugi de frigider.
Felicitari pentru cele 10-11 kg pierdute.

Cat despre voluntariat depinde ce-ti place sa faci, dar sincer sunt foarte multi batrani care abia se misca si care probabil ca au zile cand nu pot sa mearga dupa o paine. Sincer cred ca s-ar ruga pentru sanatatea celor care le-ar face piata (cu bani batranilor) sau macar i-ar insotii si i-ar ajuta cu caratul cumparaturilor. De copii nu mai zic, dar tu acum din cate stiu muncesti deci mai mult de o ora, doua nu prea poti sa-ti rupi pe zi.
De asemeni poti merge la un spital apropiat la sectia pediatrie si le citesti copiilor internati cate o poveste , doua.
Poti sa insotesti pe cate un batran la spital daca e singur si nu prea sigur de el atunci cand are programare.
Poti sa incerci sa aduni bani pentru diferite actiuni caritabile. EX: Tzuni care tot vountariat face.
Si-ar mai fi dar sincer nu stiu ce te pasioneaza pe tine...
In Romania nu exista centre de voluntariat?
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)