Nou stil de viata (267)
Raspunsuri - Pagina 18
Gabrielama spune:
Tzuni, tinem pumnii pentru Meri! Draga de ea, scumpa mica!! Ce zice ca incepe gradinita?
Din experienta - o sa fie OK si vesela in primele zile, o sa fie trista cam dupa o saptamana. Tristetea o sa tina vreo doua saptamani... oricum, intre timp, asteapta-te sa raceasca.
Cheie de succes: ii spui ca ala e serviciul ei si foarte important - ii spui in continuu ca sta acolo putin si apoi o iei acasa si aveti programul XYZ impreuna. La varsta aceasta, cea mai mare teama a copiilor este de separare/ ca ii lasi acolo. Asa ca trebuie sa-i repeti ca o iei acasa dupa ce doarme/ mananca gustarea de dupa-amiaza.
Tinem pumnii!!
Doamnelor, am fost la Mall... si mi-am luat doua costume de baie; unul albastru cu vernil, cu girafe multe si colorate, o nebunie, slip obisnuit, sutien in "triunghiuri" captusite, unul negru cu roz, slip gen mini-sort ("tankinies") si sutien la fel ca la celalat. Si m-am imbracat cu ele acum, in camera si sunt odioasa. Oribila, grasa. Am soldurile late, n-am sani deloc... m-a apucat depresia, de-a dreptul o depresiunea cand m-am vazut in oglinda. N-am prea stat eu in costum de baie nici pana acum prea mult, dar cred ca anul asta stau in rochie lunga la plaja!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
vikinga spune:
Oooh Tzuni felicitari! O sa ai mai multe emotii tu, te asigur
Gabi nu-mi zi de costum de baie..nici mie nu-mi prea place ce vad in oglinda daca imbrac un costum de baie din 2 bucati. Pt inceput o sa-mi iau unul intreg negru cu decolteu mai generos, ceva push-up ca sa fie in alta parte "centrul de greutate"
. Asta ne constructia ce sa-i faci. Doar s afie ff slaba poate atunci ar fi abdomenul lipit dar atunci as avea niste picioare prea slabanoage cu genunchii mari ca o iapa bleaga asa:) Totusi de la sportul concentrat si pe picioare nu numai pe abdomene parca odata cu cresterea masei musculare si la picioare s-ar vedea un echilibru, nu mai pare bazinul prea lat. Muschii de la abdomen sunt super, la palpare is ca piatra, doar ca-s ascunsi sub un strat de grasime
. Cind scot carbohidratii si ma axez doar pe carne/peste si salate/ legume si retrage si burta imediat. Concluzia: is o lenoasa dar sper sa-mi revin. Stiu ca pot. 4 kg in minus cu dieta de mai sus si as fi ok pt vara asta. Trebuie sa-mi pun in cap targeuri rezonabile ca o luasem razna in ultima vreme cu idei de 62-64 kg. Zuzi lasa pastilele alea, eu am ajuns in spital de la unele, luate de la farmacie, recomandate bla bla bla..Urit episod.Noi astea mincacioase daca avem vreo problema aia e apetitul. Pofta
. Si mai ales lipsa de bun simt in privinta cantitatii. Asta e. fara sa ne organizam si fara sa ne rezolvam problema asta pe termen lung, nici o pastile nu ajuta in mod real, doar imbatari cu apa chioara.Anda am citit de problemele tale. Multa sanatate! Eu beau de vreo 5 ani numai Kaffe Hag un sortiment fara cofeina dar procedeul de decofeinizare e unul natural, merge asa de dimineata. O forma buna dimineata ti-ar mai da o alergare de 15 min afara la aer curat, pe urma un dus, la urma cu apa mai rece, e posibil sa functioneze si la tine.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
hcclara spune:
Salut fetelor, ce faceti?
eu sunt obosita, il duc pe Luca sa-l pregatesc de culcare si ma duc si eu sa ma cuibaresc langa al meu, insa Luca a dormit de la 5.30 la 7.30 seara, ca a fost la bunici si l-au lasat sa-si faca somnul
!
mi-am luat si eu rochie pt nunta in sfarsit , e neagra si sunt sigura ca toti imi vor zice ca parca as merge la o inmormantare, dar e dragutza si imi sta bine...mi-a placut si o poseta tare mult si imi pare rau ca nu mi-am luat-o, eh acuma e prea tarziu...ce e drept era cam scumpa!
Marilena,Ruxandra bine ati revenit acasa!
Anda cum iti merge?
Tzuni ce fain ca merge Meri la gradi, asteptam sa ne povestesti noutatile!
Gabi tu esti frumoasa oricum, asa ca sa stapanesti sanatoasa costumele de baie!
eu am facut aseara un tiramisu bun-bun, slava d-lui ca l-am terminat, fiindca de maine am o luna timp sa slabesc 2-3 kg!
va
pe toate, sa aveti o seara placuta!
Gabrielama spune:
Vik, macar tu ai unde sa muti "centrul de greutate"! La mine, partea de sus e moartea pasiunii... Glumesc spunand ca e bine ca macar nu sunt lasate, problema e ca nu prea are ce sa se lase...
O sa caut si eu un costum de baie din ala care strange, sa ma mai sugrume si pe mine putin, sa-mi dea o idee de talie.
Picioarele mi-s OK, poci sa le arat oriunde, oricum... dar numai picioarele. Of of of...
Pe 22 mai, cum v-am spus, am intalnirea de 22 de ani de la terminarea liceului. Intai la scoala si pe seara, "masa si dans" la carciuma. Trebuie sa-mi spuneti ce rochie sa port - din alea pe care le am, ca nu-mi iau nimic nou. O sa pun zilele astea cateva poze - pe care le stiti deja - adunate intr-un folder, cu fiecare dintre rochii, sa-mi spuneti pe care mi-o recomandati.
Gabi
Delidana spune:
Salutare,
Vikingo, tu vrei sa mor pe tocurile alea, zau.
Am mai stat cu ele prin casa dar o sa ma "omoare" sigur o noapte intreaga asa ca eu imi iau si papucii la pachet. ![]()
Gabi, slipul gen mini-sort nu ne avantajeaza pe noi cele cu solduri late. Stiu, ca si eu am unul (dar nu de baie) asa si imi scoate in evidenta coapsele si bazinul, adica exact ce vreau sa mai ascund.
Slipul mai subtire pe lateral sau chiar cu snur se vede mult mai frumos.
Tzuni, ce frumos, merge Meri la gradinita, ai fata mare de acum!
Tinem pumnii sa fie totul bine si sa-i placa in colectivitate dar nu cred ca va avea probleme la capitolul asta. 
Pup gasca.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Gabrielama spune:
Claudia, esti tu draguta.... Multumesc mult de cuvinte asa frumoase, dar fundul meu este to funduloi...
Delia, am incercat toate felurile de slip - ingust, lat, normal, in "ate" - nimic nu ma avantajeaza. Decat daca il acopar pe tot - adica pe funduloi.
Ati inteles, eu sunt la hotel, ar trebui sa lucrez si bat campii de net. Si am mancat si o bucatica de ciocolata... asta in timp ce ma vaitam de dimensiunea fundului. Of of of.
Gabi
Tzuni spune:
Nudism ati incercat, mai fetelor? ![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA 
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU 
Delidana spune:
Gabi, esti prea dura cu tine insati. Sa zicem ca nu te avantajeaza nemaipomenit nici unul din slipurile pe care le-ai probat insa probabil ca unele vin mai bine decit altele. Cum nu ne putem schimba forma corpului peste noapte, alegem varianta care ne avantajeaza cel mai bine. Sa nu-mi zici ca nimic nu-ti sta bine ca nu te cred. Te-am vazut asa ca n-ai sa ma convingi. ![]()
Tzuni, tu ai incercat? ![]()
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
violeta70 spune:
Buna seara!
Gusta bine ai revenit! printre noi si in tara de adoptie!
EftimieC din nefericire nu am slabit in postul asta pentru ca nu prea m-am retinut. Pot spune ca am stagnat. De bebe nu-ti pot spune mare lucru, din pacate. Chiar azi mi-au venit "rusii". Am si niste probleme la servici (schimbare de conducere, sefi noi, schimbari) asa ca stresul este mai mare. Iar starea mea nu este nemaipomenita. Ma tot gandesc ca poate Dumnezeu considera ca eu sa nu am copii, asa ca ar trebui sa ma resemnez si sa las in voia sortii. La control, dupa tratamentul de 1 luna cu hormoni, nu am ajuns, probabil voi merge dupa ce-mi trec rusii. Oricum iti multumesc ca te-ai gandit la mine.
Eu totusi dau raportul, chiar daca mi-au venit azi "rusii", asa ca din nefericire: 67 kg Sper sa fie ceva si de la "rusi", nu numai de la alimentatie.
Mai fetelor, azi am mers , pentru prima data, pe scooter-ul sotului. Pot sa va zic ca am cam incremenit, mi-a fost cam teama. Dar am ajuns cu bine acasa, si pot spune ca mi-a placut, asa ca voi mai merge.
Joi plecam la Brasov, de acest 1 Mai. Am inteles ca va ploua, dar macar imi aerisesc creierul.
Va las acum ca imi este somn, dar revin maine.
Pup toata gasca!
Zuzilici spune:
Violeta cel mai bine e sa nu te mai gandesti la proiectul bb ca la ceva de rezolvat, si-ai sa vezi ca minunea se va intampla. Eu iti urez mult succes si sper ca intr-o buna zi sa ne dai vestea cea mare.
Anda iti dai seama ca am prescriptia de o luna de zile si inca n-am cumparat-o. Inca ma mai debat si pun in balanta toate argumentele pro si contra si tot nu ma pot hotara. Sper sa reusesc si fara ele cu toate ca mi-am cam pierdut speranta... Cum mai esti tu? Cum merge cu tratamentul, te simti mai bine?
Tzuni va urez succes si cum se spune pe-aici acest eveniment e un milestone din viata vostra, merita celebrat. 
Claudia felicitari pentru achizitionarea rochitei. Ceva poze cu ea?
Delidana cand incepi sesiunea? Dupa nunta?
Gabi spor la treaba ... si cumparaturi.
Cum se simte Mara? I-a trecut urticaria?
Louisea unde-ai disparut????? 
Marilena asteptam cu nerabdare pozele si povestile cand ai chef.
Mik sper ca sunteti bine in pofida gripei care bantuie.
CarmenE sa stii ca ti-am admirat pozele de la gratar. Ce mare ti-a crescut baiatul ! 
Noapte buna!
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)