Nou stil de viata (267)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Hehe, nu prea-i mai arde nimanui de diete, asa-i?

Tzuni, de ce-ai fost la cumparaturi daca nu-ti place? Te-a obligat mitza?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Yubi sanatate multa si multumesc pentru urarile adresate Bellei.

Tzuni sa de-a Dumnezeu sa fie asa. Pana in prezent nu prea pare, dar mai e pana la sfarsit.

Eu azi am fost la si se pare ca am slabit 1 kg de la ultima vizita. De asemeni dupa citirea analizelor de sange sunt sanatoasa tun. Nema colesterol, nema zahar in sange, nema probleme cu tiroida, doar nesimtire (care nu s-a vazut la analize dar se deduce) cat cuprinde care m-au facut sa devin o www.rawmilktruth.com/images/cow.jpg" target="_blank">Muu (cum ii mai zice Bella) veritabila. Mi-a mai recomandat o data pastilele de care va vorbeam Meridia si mi-a urat succes.

Ei astea fiind zise ma bucur ca-s sanatoasa si in rest sper sa gasesc cat mai repede puterea in mine si calea de-a slabi.

Pe maine.

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Intru doar pe fuga sa ii spun cateva vorbei Zuzulicei. Nu vreau sa te conving de nimic, dar: http://www.drugs.com/meridia.html
"Meridia has been reported to cause increased blood pressure"
"Use caution when driving, operating machinery, or performing other hazardous activities. Meridia may cause dizziness, difficulty concentrating, or restlessness. If you experience these effects, avoid hazardous activities."
Te pup si iti doresc spor in tot ceea ce iti doresti.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Vreau sa urez cu intarziere la multi ani lui Ileana sa cresti mare si sa ii aduci lui mami numai bucurii.Dupa lui Tudor sa ii umpli lui mami casa de fete si lui Isabella sa cresti mari si sa ai parte numai de lucruri bune.Si imi cer scuze ca nu am intrat cand a trebui dar nu am avut cum.

Tzuni poze am si am sa pun (ca sa vezi cat pot manca) povestiri am multe da ma abtin pentru ca nu s-a schimbat nimic in ro ,iar in privinta cum conduc romani si de sosele stau calma ca nu e normal.Ce ma marcat e ca la nemti din cauza unui roman era sa avem accident si numai comentez.

Mai revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

neata!

Carmen bine ai prins laptopu` si ai revenit!...Ceai verde for evribodi in the house!

Raport 60,2 kg...si mai am de facut o treaba mai mare...deci zic eu sunt sub 60 un pic.

Deli distractie placuta...tinem pumnii sa nu ploua!

Gusta bine ai revenit!

Zuzi ma bucur ca ti-au iesit bine analizele...Eu mi-am luat elancyl ptr burtoi...ma tot dau cu el zilnic...doar doar! La mine pb e ca nu pot sa beau 1,5 l de apa pe zi...nu reusesc! Plus ca bag ca prostu in mine...Am avut pofta de prajicu branza si nu m-am multumit cu o bucata.

Va pup si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata dragelor,

eu am dormit vreo 9 ore si mi-am mai revenit putin. Ieri am fost obosita toata ziua.

Tzuni, ce ti-ai cumparat?

Delia, vreau neaparat poze de la nunta .

Sabina . Te inteleg perfect, insa nu stiu ce s-ar putea face in sensul asta.

Zuzi, eu zic sa nu iei pastilele alea. Din ce vad, sunt ceva amfetamine...

Carmen .

Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna dimineata !Tzuni, Zuzilici Raport - 57.8 kg. Nu stiu cat o sa ma mentin la greutatea asta pt. ca nu am slabit sanatos. Am slabit pt. ca nu am putut manca ,asa ca ma astept le pun la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Raport : stagnare

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Raportez si eu: 65.7 kg (+400g).

Zuzi, nici eu nu sint pentru acele pastile de slabit, de fapt pentru nici un fel de pastile de slabit. Atita timp cit esti sanatoasa inseamna ca poti slabi, trebuie doar sa vrei asta foarte mult. Felicitari pentru kg in minus.

Pup toata gasca.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

'neata, pupam si noi toata gasca.
Eu am 67.4, plus 800. E bine, aveam plus 1.200 vineri

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput