Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

OanaALex la multi ani! Nastere usoara!
Deea Multumesc! David s-a simtit excelent! Felicitari pentru noile achizitii ale lui bebe!
RamonaIani fain goblenul! Vad ca inca mai ai rabdare! La sarcina trecuta nu am fost in stare sa citesc nici o carte, nu aveam rabdare sa vad un film...
Maria Bunica multumesc! Incerc sa-mi i-au gandul de la faptul ca mi-i greu, ca abia ma misc! AMR putin, putin...

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 36+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Am incarcat pozele pt cine vrea sa le vada!!Am pus si cateva cu procesiunea catolica de anul acesta..sunt facute de la fereastra..ca treceau exact pe la noi pe strada!!

34+ Darius Nicholas
AMR 6 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

OANAALEX, LA MULTI ANI!! sanatate tie, lui bb, tati si tuturor celor dragi tie!

Dragelor: Laura_Oana, Nicuratze, anda-magda, Oana_MVT, Carla, RamonaP, blue, MARIA, philip, ely ..sun teti asa dragute!! Va multumim pentru grija pe care ne-o purtati!
suntem mai bine..eu am cam terminat cu mincarimile..multumesc lui DD, iar bb a redevenit activ in burtica..muta toate cele pe acolo..cred ca si coastele mi le-a deplasat nitelus..este sus de toooottt..si cind intinde piciorusele simt ca imi ies ochii din cap si respiratie mi se taie instant

fetelor, e prima zi la birou dupa mai bine de o saptamina..si acum am vazut ce glezne cit casa am!nu am avut never asa glezne umflate..mai ca nu se mai vede incheietura si osul..dreptul e mai rau decit stingul...verigheta e deja pe degetul mic
off..mai e inca putin si vine si bursucel..atunci sa ma vad..pe unde mai scot camasa..multa lume m-a amenintat ca o sa il vreau inapoi in burtica..
va pup...

ana-maria 34 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Maria am vazut si eu pozele!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 36+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Buni, cred ca Darius al tau si Maria mea vor avea o cariera in box......... Felicitari pt greutatea lui BB Darius si sa stea cumintel la mami in burtica pana la termen.
Foarte tare la procesiunea catolica. E prima oara cand vad poze de la un astfel de eveniment.
Ce burtica frumoasa ai, parca ar fi a mea ca marime- numai ca eu am abia 30 sapt.......Si pijamalele sunt de exceptie - ador pijamalutele cu animalute sau personaje din desene animate.

Anamaria, bine ca ti-ai mai revenit. Iti tin pumnii sa nu se mai intoarca mancarimile alea urate

Pupici tuturor fetelor!!!

30 + Maria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Hristos a inviat!

Ce faceti dragutelor, patru zile absentez si eu de pe forum si imi veniti cu surprize asa mari?

Ioana felicitari pentru bebe Sara, e splendida, sunteti o familie minunata!!

Sarmisa pentru bebe Aaron, sper ca totul e bine si asteptam cu drag poze cu familia marita!

Dragele mele (inca) burticutze, va pup pe toate si sper ca ati petrecut bine!

OanaAlex la multi ani, sa fii fericita si sanatoasa si cu bebe frumusel si grasunel!

Noi am avut o mini-vacanta excelenta la tara, cu odihna si papa bun si cu toata familia in jur, a fost chiar minunat, exact cum mi-am dorit! Am venit astazi acasa, Matei e la birou si se anunta program prelungit, iar de maine e plecat din nou in delegatie asa ca iar imi fac program singurica...

Azi m-am enervat cu ecografia ca iarasi s-a anulat programarea (macar de data asta n-a trebuit sa mergem pana acolo si sa asteptam ca fraierii, ca sa iau partea buna a lucrurilor ). Se pare ca dra a avut un deces in familie, deci nici n-am pe cine sa dau vina - poate pe centralistele de la Medlife care m-au sunat foarte senine sa ma intrebe daca programarea "ramane valabila" ca sa-mi spuna ca de fapt nu se poate - am eu o problema la cap sau e usor ilogic sa ma intrebe daca programarea ramane valabila in conditiile in care ele ma suna ca sa o anuleze?! Ma rog, mai trist e ca mi-au oferit urmatoarea programare la Dr Ples pe 5 mai - moment in care m-am enervat de tot, le-am zis ca in conditiile in care este a doua programare la ei care se anuleaza de catre doctor mi s-ar parea normal sa se dea peste cap sa imi gaseasca o programare care nu e la 3 saptamani distanta de cea initiala (m-am trezit si eu cu cine sa fac lectii de customer care, asta e daca sunt naiva ) si o sa vad cum ma descurc, in cel mai rau caz imi fac o programare cat de repede la un dr necunoscut, ca aparatele sunt tot alea, iar intre timp incerc sa vad daca ma poate "strecura" Radulescu-Botica saptamana asta...noroc ca bebe e activ si da din picioare cu nadejde, asa ca nu ma stresez prea tare, dar as vea sa fac totusi ecografia asta o data...Va tin la curent cu aceasta saga nesfarsita...

Alex 30+ ... [Marc?] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

VA INVIT CU DRAG SA INAUGURAM CAPITOLUL68

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

HRISTOS A INVIAT!AM INTELES CE TREBUIE SA FAC SA AJUNG IN LISTUTA.AM VAZUT CA MAI SUNT CATEVA MAMICUTE CARE TREBUIE SA NASCA PE 10 MAI.NU AVETI EMOTII?EU NUMAI CAT MA GANDESC...CUM ATI DECIS SA NASTETI?EU AS VREA SA AM O NASTERE NORMALA DAR SA VEDEM.AM APROAPE 38 DE SAPTAMANI SI MULTUMESC LUI DUMNEZEU AM AVUT O SARCINA FOARTE USOARA IAR PUFULETUL MEU CARE SE VA NASTE PESTE APROAPE 2 SAPT ALEXANDRU GEORGE NU M-A DERANJAT DELOC.A FOST FOARTE CUMINTE.SA SPUNEM CUMINTE PTR CA M-A MIRAT FOARTE MULT FAPTUL CA A MISCAT FOARTE MULT PE TOT PARCURSUL SARCINII.L-AM SIMTIT DE LA 15 SAPTAMANI.SPER SA FIE TOT ASA DE VIOI SI SANATOS SI DUPA NASTERE.VA PUPIC SI NASTERE USOARA TUTUROR BURTICILOR!!!

gravida intre 37 si 38 de saptamani

Mergi la inceput