Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(67)
Raspunsuri - Pagina 19
cris_82 spune:
la cabinet la dr. mea e inchis si azi

.Si eu fraiera nu m-a dus capul sa o intreb cand am fost la ea inainte de Paste cum o sa aiba programul
.Bine ca soata mea e azi in oras si l-am sunat si i-am zis sa dea o fuga pana acolo sa vada cand pot sa merg.Nici sa pice cerul si nu ma duc la urgenta la spital.Am fost acolo doar cand am luat concediul(de 2 ori)cand eram in perioada aceea fffff naspa in care dadeam la rate non-stop,si am ramas socata de metodele lor de "lucru" care le aplicau pacientelor si mizerie

33+
MIRUNA-ALEXANDRA
anda_magda spune:
cris dar ce ai te simti rau? cum iti mai sunt mainile si picioarele?
Vine bebica ....
+37
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
Deea_24 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui oana_du![]() LA MULTI ANI OANAALEX!![]() Sa ai un bebel nascut la termen, sanatos si necolicios!Bine ca tiana este bine! Bafta azi la control! Ne-ai cam dat emotii! Nicuratze, ma bucur ca piticutul tau se simte mai bine. Si noi avem probleme cu numele. Cred ca o sa ne limitam la Dan Alexandru (Mircea il punem doar la botez), pentru ca pisoiul sa nu aiba probleme la scoala cand va trebui sa scrie ditamai numele. Deea, Catalina_b, Anda cum va simtiti? Este cazul sa scoatem majoretele? Pana in seara asta, o sa recuperez paginile lipsa. Din pacate, am probleme cu tata si a trebuit sa il duc practic pe sus sa isi faca analize, iar lunea viitoare se interneaza in spital... Si asa trebuie sa ma rog de el.... E suparat pentru ca vrea sa fie acasa cand i se naste nepotelul. Vestea buna este ca am schimbat si noi semnatura si mai avem 3 saptamani! ![]() Oana D. Minunea lui mami si a lui tati 37+ cu Dan Mircea AlexandruAMR 3 saptamani http://community.webshots.com/user/oana_du |
Oana noi deocamdata suntem ok, bebe nu da semne ca s-ar grabi... Maine merg la medic si va anunt dupa ce revin. Insanatosire grabnica tatalui tau.

Din cate stiu eu Catalina trebuie sa nasca maine, nu?
Catalina_b tinem pumnii!!!! sa ne ti la curent!

Deea,
38+ cu
bebel mic Darian RafaelDeea,
39+ (dupa echo) cu
bebel mic Darian RafaelVine bebelul

Cel mai frumos dar! http://bd.lilypie.com/KlIap2.png
cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24
cris_82 spune:
mi s-au umflat un pic mainile si ceva mai mult picioarele.Dar intepaturile care le simt jos mai ales ca asta mica numai acolo sub burta ma loveste.......sunt criminale

.Nici metoda aia cu statul in pat nu da rezultate...parca mai rau e
.Sper pana maine sa rezist cand o sa trebuiasaca sa ma primesca
33+
MIRUNA-ALEXANDRA
maria_bunica spune:
Buna fetele mele dragi!!
Ancy_2405..bine ai venit,o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!!Ca sa apari pe listuta trebuie sa lasi data ta de nastere,UM(ultima menstruatie)si DPN(data probabila de nastere a lui bebe)!
Cristinamaria..am trimis Pm!!
Eu cred ca anestezia se manifesta diferit in functie de fiecare organism..
Ramonaiani..felicitari pt goblen..e tare frumos..exact o surioara si un fratior..

Clodyac..bine ati revenit cu bine acasa!!Sa te odihnesti!!
si multumesc pt felicitari!!
Blue..ma bucur ca si-a revenit Marc!!
Andreea..poate durerea apare pt ca apasa bebelina cu vreo manuta sau piciorus acolo..
Mai ales ca zici ca apare mai ales cand stai pe scaun..probabil sta ea mai inghesuita..
Alynta..ce burtica mare ai..
cred ca si grea de-acum..![]()
Se vede ca ati petrecut frumos,masa bogata cu bunatati..la iarba verde la fel..super!!![]()
Serialbastre..felicitari pt achizitionarea primelor hainute,sa le poarte bebelina sanatoasa!!
Nicuratze..ma bucur ca piticul este mai bine..
Picky...multumesc!!
Tu cum mai esti?Am uitat sa iti zic ca am vazut poza de pe contul comun,incantata de cunostinta si esti foarte draguta!!![]()
Oana_du..felicitari pt noua semnatura,vezi cum te apropii de termen?Stiu ca mereu erai ingrijorata de asta..Multa sanatate tatalui tau si sa iasa bine rezultatul la analize!!
Anda_Magda..tin pumnii sa fie totul bine maine la medic!!
Cris..nu s-au mai ameliorat contractiile?Incearca sa te linistesti un pic si ai grija de tine!!
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Oanaalex..

,multa sanatate,fericire,impliniri si tot binele din lume alaturi de familia ta!!

34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
LauraOana spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Picky...multumesc!! Tu cum mai esti?Am uitat sa iti zic ca am vazut poza de pe contul comun,incantata de cunostinta si esti foarte draguta!! |
..ori sunt oarba ori nu stiu ce e cu mine dar eu nu reusesc sa gasesc poza
..pe contul comun sunt 31 de poze, dar eu nu am vazut nici una cu picky..
36+GUGU

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui nicuratze ALYNTA,super pozele,ce bine ca a avut cine sa le faca! |
Multumesc frumos!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui anda_magda Fetelor eu ma confrunt cu un fenomen nemainantalnit pana acum: areolele au inceput sa isi piarda conturul iar sanul a inceput sa se pigmenteze mai ciudat, asa cu pete maronii si mai departe de areole. E normal??? |
N-am prea inteles eu ce descrii tu acolo, dar e normal ca sa se modifice forma sanului, se pregateste organismul ca bebe sa suga
.Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
30+
maria_bunica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LauraOana
..ori sunt oarba ori nu stiu ce e cu mine dar eu nu reusesc sa gasesc poza ..pe contul comun sunt 31 de poze, dar eu nu am vazut nici una cu picky..![]() 36+GUGU ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula |
Scuze..am scris eu gresit..poza este pe mailul comun..

34+
Darius NicholasAMR 6 saptamani

Buburuza noastra