Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(67)
Raspunsuri - Pagina 16
kiralina spune:
Multumesc fetelor pt incurajari :)
nicuratze nu imi e clar nici mie cat de accurate sunt masuratorile astea ale colului. In ultimele 2 luni masuratorile mi le-a facut acelasi medic, cu aceeasi metoda (eco vaginala). Macar in felul asta am mai eliminat o parte din variabile.
Multa sanatate puiului tau.
blue77 multa sanatate pt Marc.
Eu sper sa trecem cu mult de 35 de saptamani. Sa ajungem la 38 si ceva.
Si la mine unul din motivele pt care nu vreau sa nasc prematur e ca vreau sa nasc la privat si abia din saptamana 37 ma primesc. Sunt chiar speriata de spitalele de stat din Bucuresti, si oricum nici nu am medic acolo. Medicul meu e doar la privat.
cris_82 bafta la doctor azi. Sunt convinsa ca e o sa primesti si tu vesti bune.
pupici.
31 saptamani cu
Ada Ruxandra [love]
clodyac spune:
BURTICI VA SPUN SI EU "HRISTOS A INVIAT!!!!" si va 

Mi-a fost dor sa va citesc
si Doamne mi-au dat lacrimile cand am citit noile vesti 

Bebe Beca sa va traiasca printesa sa aiba noroc in viata si sa va bucurati de amandoua comorile si tie iti urez multa sanatate sunteti toti superbi si o familie implinita ESTI O MAMICA FOARTE FRUMOASA 
inca o data multa sanatate sa te odihnesti si sa ai grija de tine 
Sarmisa sa iti traiasca puiul sa fie sanatos sa aiba noroc si sa te bucuri de el impreuna cu toata familia

Laura , Carla , Happymum va multumesc pt urarile pt sot si va pupacesc sa dea Dumnezeu sa ne traiasca la toate si sa fim fericiti pana la adanci batraneti

Carla imi pare rau ca te-ai simtit rau si nu ai dormit cum a fost la munte? (sper ca am retinut bine
) Sper ca acum te simti mai bine
Ely te pupicesc si sper ca ai petrecut bine de sarbatori 
Maria felicitari pt meniul de sarbatori ai foat foarte harnicuta
Blue sper ca testul sa fi iesit bine si pe moase ar trebui sa le paruiesti un pic ca sunt asa paranoice![]()
Despre mine : am fost la tara dupa cum v-am spus dar pe drum am zis ca ma urc pe pereti de durere de burtica si spate

am facut 80 de km in 3 ore si cu opriri o caruta doamne am spus ca nu mai ajung prima zi a fost de recuperare a doua a fost mai bine ; noroc ca la intoarcere sotul a venit cu ideea sa punem perne sub fund si la spate si a fost foarte bine am ajuns intr-o ora jumate aacasa fara dureri numai cu copil agitat ca l-am leganat prea mult uffff bine ca am ajuns cu bine acasa![]()
Cam atat azi nu stiu daca reusesc sa va mai scriu dar maine sigur recuperez pupici la toate si INCA O DATA FELICITARI NOILOR MAMICI 

32 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
34 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Flobaby spune:
O sa revin si cu o rugamainte mai veche.. poate-mi da si mie cineva parola de la mailul comun!
Numai bine!
Cristina mami lui Rares &
30+
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
[/quote]
Ai parola pe PM.

30 +
Maria Ioana
Flobaby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancy_2405 Buna seara burtici.Ce trebuie sa fac sa apar si eu in listuta?Data nasterii e pe 10 mai si as fi vrut sa ma inscriu si eu sa mai povestim.Va pupic si multa sananatate. gravida intre 37 si 38 de saptamani |
Bine ai venit.
Scrie repede 10 mesaje - asa vei scapa de moderare si mesajele tale vor aparea in timp real.
Scrie in al 11 lea mesaj data nasterii tale, data ultimei menstruatii, data probabila a nasterii, sexul copilului , numele lui ( daca v-ati hotarat) , spitalul unde vei naste si cu cine iar fetele care se ocupa de listuta vor fi vigilente si vor adauga datele tale alaturi de ale noastre.
Pupici, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!!!!!!!!!

30 +
Maria Ioana
Flobaby spune:
Neatza!!!!!!!!!!!
Fetelor, sunt singura la schimbul 1? O
, poate nu va-ti trezit inca?

???
Pupici si o zi buna la toate ( nu stiu cat mai pot sa stau pe DC...)

30 +
Maria Ioana
cris_82 spune:
ce mai faceti fetelor?
eu am sunat acuma la cabinet la dr.mea si nu raspunde nimeni
.De fapt nici nu mai stiu la cat incepe programul...la 10 fix sau la si jumate
.
33+
MIRUNA-ALEXANDRA
blue77 spune:
suntem si noi pe aici
Nicuratze,Maria, Ely, Kiralina

Marc nu a mai facut febra, la 12 noaptea i am dat iar medicamentele si azi dimineata e in forma o asteapta pe bunica...
Bebe Becami am adus si eu aminte de Marc cand uita sa respire, noua nu ni s a spus sa i suflam incet in fata ....in dreptul nasuculuji si isi revenea.....![]()
Azi iar e frumos am scos masa si scaunele si parasolul ....ce bine face la moral soarele asta
NOI
Cristina
34 +
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 6
andreea1608 spune:
Oanaalex, 

. Sa ai parte de un bebe la termen nascut, sanatos si mancacios.
30+
Maria Alexandra
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#
blue77 spune:
OanaalexLa multi ani!!!!
un an minunat si bb mancacios si fara colici![]()

NOI
Cristina
34 +
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 6
iubita_tiana spune:
CHRISTOS A INVIAT!!!
Si buna fetelor...
stiu ca nu am mai intrat de mult, dar eu muncesc si...e greu sa tin pasul cu toate....
ma bucur pt primele albinutze, ma cuprinde emotia cand ma gandesc ca unele dintre noi isi tin deja puiutii in brate si abia astept sa urmam si noi celelalte.....
noi suntem bine, azi am implinit 33 sapt....si asteptam marele eveniment...
la eco nu am mai fost de 5 sapt, mergem azi, si abia asteptam sa vedem cat de mare am crescut......
va trimitem pupici si promitem sa revenim cu vesti de la eco
30+
AMR 10 saptamani
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/