Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(67)
Raspunsuri - Pagina 15
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sarmisa Avem si noi vesti... Medicul a decis cezariana de urgenta. Bebe Aaron a venit pe lume in 18.04.2009 la ora 12.30 cu 2450 grame si 45 cm cu nota 9. |
Bun venit Aaron de Sarmisa! Refacere rapida mamico
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
cris_82 spune:
buna fetele,
Bebe Beca..............iupii..a venit laptele
.
Kiralina...............ce vesti bune.Puiutul tau trebuie sa mai stea la caldurica.Eu de abea maine pot sa fac o programare la dr. mea ca sa vad ce se intampla cu contractiile astea
.
Fetelor am si eu o intrebare...care-i treaba cu moasele astea si scosul copilului din spital?Ca si mama soacra tot ii trage cu moasa,dar cand am intrebat-o ce rol are tanti asta nu stia ce sa imi zica
Multi 

la burtici si mai multi la pitici

33+
MIRUNA-ALEXANDRA
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bebe Beca http://community.webshots.com/album/571209003raLjtJ Primele fotografii... Va pup si va imbratisez! |
Am vazut minunea mica!
Sunteti o familie frumoasa! 
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Hristos a inviat!
Noi am petrecut pe langa casa!
In prima zi am fost la un gratar, la padure, cu prieteni! Azi am mers la tara si ne-am vizitat finii care tocmai s-au mutat! David a fost foarte incantat de aerul curat si s-a distrat bine!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
baby-first spune:
Buna, 

,
Am intrat sa va salut, sper ca ati avut niste zile super...
Noi, in schimb nu ne-am simtit bine deloc...eu am inceput din nou cu acidul si cred ca incep sa retin apa din ce in ce mai mult ca simt ca nu mai pot sa ma misc...
Iar tati are o criza de fiara de e la pat de vreo 3 zile, dureri de cap, stari de voma. tot tacamul de a ajuns azi pe la spital, nu ca l-ar fi ajutat cu ceva...asa ca ne plangem unul altuia de mila 

.
Bine ca am reusit vineri sa ne luam patutul, in sfarsit, dupa ce nasa "ni-l cumpara" de vreo luna si ceva...

si pana la urma m-am dus eu si l-am luat...
Dar sper sa ne fie mai bine, nu ma mai plang...
Plec la patic ca de atata umblat dupa tati azi a inceput sa ma doara burtica.
Am schimbat si semnatura azi, mai avem foarte putin 
Cristina
38+
Alesia Georgiana
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea
nicuratze spune:
RAMONA,asa e, nu suna prea bine ce-am scris
,dar adevarul e ca noi am ales si implicarea nasilor la alegerea numelui,tocmai ca e un fel de-a le multumi pentru ce-au facut pana acum...oricum nasa inca se gandeste la un nume "exotic" pentru fata
BLUE,multa sanatate tie si piticului...
Si al meu e la fel,are infectie in gat, de aseara l-a luat,azi a zacut toata ziua,abia acum dupa 22 a scazut temperatura sub 38 grd.
Va pup.
elena,
s.32 cu Andra Ioana
+Radu (21.10.2005)
http://community.webshots.com/user/nicuratze
maria_bunica spune:
Buna seara!!
Carla..frumos program ati avut azi..drum bun pt maine la Snagov si distractie placuta!!![]()

Philip..ma bucur ca v-ati distrat cu invitatii...e lucru mare sa simti Sarbatorile la atatia km distanta de tara..Am vizionat pozele si nu pot spune decat ca sunt superbe..mi-au placut tare cele cu Philip,ajutorul lui mami la vopsit oua..si haioasa foc cea cu tricoul mare
de Big Brother!!![]()
Pozele cu bebe nu le-am pus inca..probabil maine, cu nebuneala din ultimele zile nu am facut inca poze cu burtica si vreau sa le atasez pe toate in album!!![]()
Blue..multa sanatate tie si piticului..maine te asteptam cu vesti bune..
Raluca_Ioana..multumesc!!
Asa patesc si eu cu papucii cand am picioarele umflate..e cat de cat normal de acum sa ne mai umflam un pic..de la greutate..plus statul in picioare multe ore si oboseala isi spun cuvantul..dar vor trece toate!!
Cristina..multa sanatate sotului ,iar tie multi
ca sa treaca arsurile..ca altfel nu stiu cum sa te ajut...eu nu am experimentat inca astfel de chestii,si auzindu-va pe voi cat va chinuti,ma simt norocoasa!!
Felicitari pt cele 38 de sapt,si sa foloseasca bebelina sanatoasa patutul!!
Nicuratze..multa sanatate piticului..Noua nasii de cununie,cand au aflat ca sunt insarcinata si am inceput sa discutam despre nume ,ne-au sugerat ca sa ne alegem pt bebe si un prenume sau un derivat,din prenumele lor sau al copiilor lor...nu ne-au impus ceva anume,a ramas la latitudinea noastra...iar Nicholas l-am ales de la fiica lor,Nicoleta!!Si il vom pastra si acum,chiar daca nu ne mai boteaza ei copilul..in semn de respect si recunostinta!!
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
ancy_2405 spune:
Buna seara burtici.Ce trebuie sa fac sa apar si eu in listuta?Data nasterii e pe 10 mai si as fi vrut sa ma inscriu si eu sa mai povestim.Va pupic si multa sananatate.![]()
gravida intre 37 si 38 de saptamani
cristinamaria spune:
HRISTOS A INVIAT!
Dragele mele imi cer scuze pt intarziere dar chiar si asa va doresc Sarbatori Fericite in continuare si o primavara minunata!
IOANA SI CRISTINA felicitari pt bebei! Sa va dea Dumnezeu sanatate in primul rand si multa fericire in familie!

BebeBeca al lacrimat si eu la vederea pozelor ... spune-mi cum reusesti cu doi sa fi asa activa pe forum?? Si am si eu o intrebare.. ce anestezie ai avut si cum a fost?
Eu sunt intr-o mare dilema: nu stiu ce tip de anestezie sa aleg! La Rares ,desi anestezistul mi-a recomandat rahi ,eu am insistat pt generala de frica insa acum nu stiu ce sa fac! Daca ma puteti ajuta cu sfaturi din experientele voastre va multumesc!
Despre noi mai nimic.. am fost de sarbatori la tara in zona Valcii; frumos , linistit , Rares a alergat dupa pui
ai am papat mult![]()
O sa revin si cu o rugamainte mai veche.. poate-mi da si mie cineva parola de la mailul comun!
Numai bine!
Cristina mami lui Rares &
30+
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
ramonaiani spune:
Nicuratze te inteleg acum cu nasii
.
Am terminat si eu www.flickr.com/photos/21231089@N02/3461276265/" target="_blank">goblenul - taman la tzank, adica atunci cand au inceput sa apara Bondareii si Albinutzele pe la noi. Poate ma si lasa fata sa fiu mai activa pe forum
...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
30+