*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (248)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, ce haios cu ciorba de miel!
Da, si noi am petrecut bine, am stat la masa vreo 3 ore,a papat si Rebecca ca i-am luat papica la pachet ( spanac), am spart absolut toate ouale cu Razvan, pe la 14 am venit acasa sa doarma si mandra si dupa somnicul ei de vreo 2 ore am iesit in parc si am stat pana ne-a prins ploaia , pe la 19... si apoi am mai stat putin in ploaie ca era asa placut si nu ploua rau...si copiii se bucurau , le-am pus ceva pe caput si cate-un hanoracel si a fost super!
Iar noaptea trecuta, Rebecca a dormit foarte, foarte bine, a avut doar 2 treziri scurte cat sa pape lapticul si atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau am avut si eu la pachet un borcanel Nestle cu curcan, dovlecel si orez..nu i-a placut prea mult, cam un sfert a mancat si nu am insistat ptr ca facuse clar o fixatie pe paine!!! Efectiv alerga in jurul mesei, pana gasea o felie la care sa ajunga si apoi indesa repede in gurita..restul de borcanel, l-as mai adapta azi, cu un sos de rosii, morcov, sa-i mai schimb gustul, ca nu am niciun chef sa-i decongelez si sa-i gatesc azi...sper sa tina figura!
Si pe noi ne-a prins ploaia in parc, si tare placut era, ne-am mai invartit in zona cu caruciorul...aaaa, sa descarc un filmulet de ieri, noua senzatie tare testata de Mufa
Felicitari, Rebe, ptr somnic...la noi, e cam nasol iar...se trezeste de vreo 2-3 ori, si vrea cu noi in pat, nu pot sa-l pun la el..abia dupa vreo 2 ore ma trezesc si il mut..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Aseara am vazut pozele cu Zozelicu' mic si blond si cu inca un blondanet de Rami , amandoi niste scumpici

Clau, Luny, Nico, ma bucur ca v-ati simtit bine! sper sa mai am si eu azi musafiri si sa fie frumos!

Cris, La multi ani randunoiului! Ce frumos a ales nora-mea de pe tava

Noi vom lua motul sambata sau duminica si nu stiu ce-o sa fac, nu ma mai simt in stare sa pregatesc nimic . Cred ca o rog pe mama sa faca ce poate, comandam un tort si gata...

Aa, si sper ca de saptamana asta sa vina o fata la curatenie si calcat

Afara vad ca e innorat si ploaie si iar stam in casa...tati e la servici de azi...eu iau no-spa si tin regim dar vad ca azi sunt mai bine...dar astia mici sunt amandoi cu mucii in gura
Chiar nu mai stiu ce sa zic, am o stare de nu pot sa va spun...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

offf, ma Bubule...dar de la ce ti-a fost asa rau?..ti-a picat greu ceva?..tocmai de sarbatori acum, asa rau imi pare ca nu ai savurat cum trebuie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

CHristos a inviat!
Ma bucur ca v-ati distrat, v-ati odihnit si v-a priit! Si noua la fel desi eu sunt cam obosita dar ma simt cu misiunea indeplinita si satisfactia acopera oboseala As putea zice ca-s chiar fericita (ce sentiment minunat ) pentru ca iepurele mi-a ne-a adus o excrusie la Barcelona de 4 zile la inceputul lui iulie A fost ceva total neasteptat, spontan si minunat
Bubu f frumos tortulet...imi pare rau ca te chinui asa, ofof...incearca anghirol si metoclopramid !
Ma alatur si eu celor ai caror copii s-au indopat cu paine si nimic altceva ...aaaa, si Vladutz a spart toate ouale intre ele, de masa , oricum numai poc sa se auda
Am vazut sufletelul blond si urez si eu La multi ani cu sanatate randunoilui de Criss! ...era sa uit , Mihu sa pui neaparat pe Bucatars reteta de pasca cu smantana, ca eu n-am mancat in viata mea ceva atat de bun dar nu stiu reteta Nota 100 pt primii cozonaci
Va pup!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Mda, e uratel afara...O sa iesim putin macar pe aici pe langa bloc, vad ca acum nu mai ploua. Daca apuca o jumatate de ora de plimbare tot ar fi ceva...nu mai are stare in casa deloc. Sta numai agatata de mine in casa, iar afara nu suporta sa o tin de manuta! Afara vrea numai ea sa faca totul!

Mergi la inceput

Oauuuu Mimo, super iepurasul vostru, mamaaaa excursie la Barcelona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Hristos a Inviat!
Ce faceti?
Eu acuma am trimis-o pe Diana afara cu buni ca e soare si cald, sa mai profitam de vremea buna ca am auzit ca se strica iar
Asteptati udatori?
Eu sincer tare as vrea sa nu vina nimeni ca is intr-o stare in care n-am chef de musafiri si nici sa plec de-acasa nu vreau

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+

Mergi la inceput

Mimoooo, ce iepuras darnic, felicitaaaari!!
Pe Prina este BUENA VISTA in concert!...sor-mea a spus ca spre final, au chemat din public pe scena sa danseze si s-a dus si ea cu noul boyfriend si s-au dansat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mie iepurasul mi-a adus un bb
Se pune ca si super cadou de Paste?

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+

Mergi la inceput