*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (248)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

asa ne-am petrecut noi...vizionare placuta...

http://family.webshots.com/album/571195748uXzzdt?start=0

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

asta-i curcanul meu...

http://www.bucataras.ro/curcan-umplut/?preview=true&preview_id=7091&preview_nonce=53a69a229a

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ramo, uite am pus eu link-ul cu curcanul
http://www.bucataras.ro/curcan-umplut/comment-page-1/#comment-2362
Suuper arata!

Simo, maine pun poze ca nu am chef..am stat si am pus niste retete...ma oftic rau ca nu mi-a fost bine si nu mi-a ars de nimic...am stat numai in casa
Condoleante pentru unchiul tau! imi pare rau...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Randunici, va pupez pe toate, va multumesc pentru urari si pentru cuvintele frumoase, va doresc s-aveti in continuare un PASTE FERICIT! alaturi de cei dragi si lumina in casa si in suflet!

Si cateva cuvintele: Cuscra, felicitari pentru tortuletul iepuras, arata grozav, imi pare rau ca tocmai azi ai facut o criza de bila si nu ti-a priit , Kya, Mimo, Mihutza, felicitari pentru cozonacii reusiti, eu n-am avut timp si rabdare sa fac, am facut comanda, Zozelina, nu m-am uitat inca la pozele cu Sufletelul blond, le-am salvat pentru maine, dar sunt convinsa ca e un deliciu ca de obicei , sa nu faceti abuz culinar randunici, ca sa nu boliti dupa sarbatori.

Noi am avut azi petrecerea de rupere a turtei, pozici pun maine, ca nu mai sunt in stare acum, a iesit super, Andreea a fost foarte cuminte si ghidusa si a ramas impresionata de tortul cu artificii, chestia e ca am filmat pe caseta, n-am pozat si nu stiu cum sa va arat. De pe tava a ales intai o bratara de aur, dupa aceea papiota de ata (ca era rosie) si apoi a ezitat intre stilou si seringa si a luat... seringa, si pana s-apuc sa iau tava a luat si stiloul, oare ce-o insemna, ca se face medic chirurg sau legist? Sau renunta la croitorie in favoarea medicinei?

Cam atat pentru azi, maine (adica azi) avem din nou party, de data asta il serbam pe randunoi! Asa ca poftiti la bucate alese, tort si cozonac si sampanie, ovcors!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...v-am pregatit cafeluta...si capuccino...si ceai si bombocino

Ma bucur ca nu v-am prea vazut ieri pe crenguta, asta inseamna ca ati fost ocupate cu familiile, prieteni, parintii etc. Sper ca ati avut parte de clipe minunate si v-ati umplut de energie pozitiva. Spor la vizitat azi nasiii, sa nu uitati de ei.

La Multi Ani sot de criss!!! Multe fericire si multe impliniri alaturi de fetele dragi...si in curand poate si un baietel (noi stam pe-aproape sa scoatem agitatele) !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Hristos a inviat!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Adevarat A Inviat!

Randunoi de Cris

Sa fii sanatos, fericit si toate dorintele sa ti se implineasca!!!

Gecko, ma servesc cu un bombocino, ca nu stiu cum e .

fug la trebi!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Gecko, ma servesc si eu cu un ness, ai lasat si de-asta, nu?

Bubu, ce rau imi pare ca nu te-ai simtit bine , fir-ar sa fie. Sa treaca repede criza, poate te-ai obosit prea mult cu pregatirile.

Baietii mei au plecat la pescuit, dar vad ca nu prea au vreme buna...sper la ei sa fie totusi mai bine, aici ploua zdravan.

Am mancat din belsug ieri fara sa ma mai gandesc la nici-o dieta, slabeala sau alte alea. Si mai am multe bucate, asa ca saptamana asta ma rasfat si de luni intram iar la planuri de slabit...

LA MULTI ANI RANDUNOI DE CRIS!

Ramo, foarte frumos v-ati distrat voi asa in familie! Am vazut poze frumoase cu Andru si tare m-am bucurat sa-l vad cu caputul gol, a asa de dulce!

Sunt prin zona...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Am avut si noi zile frumoase, acasa, si azi sper sa putem iesi... E soare, e cald... Simo, voi de faceti? A, am un ochi umflat... ceva viral cred...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Hristos a inviat!
sper ca ati petrecut bine toate, alaturi de cei dragi! la noi a fost super, la ai mei, Muful s-a preumbat non stop prin casa, a mancat tone de paine goala, mancare nu a prea vrut...normal, ca am plecat fara scaunul de masa!! prinde-l, daca poti..
la un moment dat, mama l-a luat in brate, si din neatentie, l-a inmuiat bine in ciorba de miel, sosete, pantaloni, de era sa nu mai iesim nici afara, dar le-a uscat cu fierul de calcat

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput