Dansez pentru tine, sezonul 7. *2*
Raspunsuri - Pagina 7
Anina_n spune:
Daaaaa !!!! Un super dans !!! Mihaitza a dat si el, 10 !!!
Si mie, mi se pare ca aduce cu Orlando Bloom.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
mihutza11 spune:
da da!! frumos elctricul!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
MadameBovary spune:
Si pe mine!! Total de-acord cu Mihai Petre, si pe mine m-au surprins extrem de mult!! Si a iesit asa de bine. BRAVO!!
catutza spune:
10 pe linie pentru Alin si Roxana
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Alinutzaa spune:
Parca vad ca la noapte il visez pe Orlando Bloom mancand pasca facuta de Nina!!! Pfuaaaaaiiiiii
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
MadameBovary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinutzaa Parca vad ca la noapte il visez pe Orlando Bloom mancand pasca facuta de Nina!!! Pfuaaaaaiiiiii Alina, mamica de Tudor (05.08.2007) Un pici pe nume Tudor |
sa nu-si sparga si oole
Alinutzaa spune:
Asa, lasand la o parte oole lui Orlando Bloom, un super dans si dansul Monicai si al lui Darius. Mi-au placut si ei tare mult
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
MadameBovary spune:
Buni si ei. La inceput, la prezentari, m-am gandit ca stilul asta de dans o sa le dea cele mai mari batai de cap, dar s-a dovedit ca la el s-a luat cele mai mari note. Frumos, mi-au placut toti la capitolul asta!
"scurta pauza"... de 15 minute?
MadameBovary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinutzaa Asa, lasand la o parte oole lui Orlando Bloom |
cum poti sa zici asa ceva? niciodata, NICIODATA, nu se pun deoparte oole lui Bloom!! se tin aproape pentru orice eventualitate