Piticodromul de Sept - Oct 2005 (220)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Avem poze noi aici.

Pupici, somn usor,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom!

Haideti la o

Antoanela, am vizionat pozele voastre, superbe, ce copii mari si frumosi aveti, sa va traiasca!

Oana, transmite si de la noi Andreei toate bune si felicitari pentru baietei, sa se bucure de ei alaturi de Maria si sot!
Marinela, !

Noi ieri am fost cum v-am spus la zoo in Emmen, un zoo f mare cu multe animale si a fost f. frumos, Alberto e mare fan animale si ii place mult momentul cind ingrijitorii vin sa dea mincare la animale si povestesc despre ele tot felul de lucruri interesante.

Sa aveti o saptamina cit mai buna si salutari de la noi.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Oaana, Anto, sanatate multa!

Eu am ajuns sa cred ca Septilinul pe care l-am dat copiilor a fost grozav, ei n-au mai racit din decembrie, crezusem ca s-au terminat epidemiile dar la sedinta cu parintii se plangeau multi ca se raceste non stop. Asa ca eu recomand Septilinul, dupa o intrebare la dr, bineinteles.

marinela, nici eu nu mai stiu ce jucarii sa cumpar, si mie mi se pare ca parca e un gol pe piata pentru varsta asta. Sau ai mei n-au pasiuni pentru ceva anume, ei se joaca intre ei cu ce gasesc. Sunt intr-o faza "sportiva" acum, se intrec in sarituri, in alergat, in dat cu racheta, de zici ca se duc la olimpiada saptamana viitoare.
Felicitari lui Iaris pentru scris!!!! E exceptional!
Dinu nu scrie dar tot incearca sa citeasca, ii mai ies cate unele, altele nu si plangeeeee!
Sa il imita in tot ce face, cand Dinu incearca sa citeasca, face si el, e super haios, face asa de ex: M-A-M-A si concluzioneaza: Caca si rade.

Dana, imi place ca ne scrii mai des!

Andreea, multa putere iti doresc in perioada asta!!!

Nanadana, te pup!

Mergi la inceput

Marinela ce ma bucur ca ai scris de Iaris ca stie sa iti scrie numele si ca stie literele, eu nu indrazneam sa scriu inca despre asta, ca deh prea l-am laudat pe Alberto dar uite ca m-ai incurajat tu putin. Alberto isi scrie de ceva vreme tot numele (inclusiv cel de familie) stie si recunoaste toate literele, le pronunta in limbile pe care le cunoaste se distreaza ca de ex. in romaneste noi zicem te pup iar in olandeza pup scris asa "poep" dar pronuntat pup inseamna ....cum sa scriu.... treaba mare....si se tot distreaza cu astfel de asocieri de cuvinte dintr-o limba in alta.
E foarte mindru ca stie sa scrie si mama si tata si le inebuneste pe educatoare cu invatatul scrisului. E insa foarte fascinat si de cifre cu care jongleaza in difertie moduri dar despre asta nu mai scriu, l-am laudat destul pe Alberto pentru azi, despre cifre alta data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Antonela-ti-am admirat copii si sint niste florii intre floriii,cel putin prima poza care deschide albumul este o placer,sa le dea d-zeu tot ce este mai bun
Iaris si Albertova pupa dana ca sinteti niste desteptii iar pe mamicile vostre le pupa antoine
tonnia

cit despre noi sintem bine, al meu este cam puturos cu vorbitul in romana,intelege tot,dar cind vorbeste foloseste franceza, la scola este super ii place si este activ la activitatile scolare, in rest bine
o sa pun si eu niste poze dar fliker-ul meu este cam plin trebuie sa-l golesc,o sa imi fac timp saptamina asta promit

pa si va pup pe toate si toti

Mergi la inceput

Nanadana, multumim si salutari lui Antoine de la Alberto! Mai nou Alberto vrea sa invete si franceza, eu refuz sa il invat si incearca cu taica-su care cedeaza si uite asa deja stie ceva expresii uzuale in franceza

Dragi pitici si mamici, va invit simbata, 23 mai la un "online party"! Va astept cu mare drag iar pentru cine se incumeta sa dea o fuga pina aici, e very welcome si la life party-ul de simbata!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Dana, nu se deschide primul link, m-am uitat pe celelalte, imi plac mult. N-as avea unde sa pun trampolina aia ca nu am curte dar e grozava!

Mergi la inceput

Buna dimineata piticodrom!

Tonnia imi pare rau ca nu se vede primul link, pot sa trimit o poza cu acele perne umflate de sarit pe adresa e-mail comuna dar, spre rusinea mea, am uitat parola, daca se indura cineva sa imi dea un PM cu parola trimit poza acolo.
Cum e cu Sa la gradi, s-a mai obisnuit?

Sa aveti o zi buna si salutari de la noi!

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Da, Sa s-a mai obisnuit, sa vedem cum se obisnuieste si in colectivitate ca pana acum a fost singur in grupa lui, haha! Nu mai plange, mai miorlaie 1 minut, iar cand il luam vrea acasa repede. Deci e spre bine dar nu cred ca e topit dupa gradinita, in weekend chiuia ca sta acasa.
De fapt, daca stau sa ma gandesc, si Dinu e bucuros cand sta acasa, desi pare foarte integrat si fericit la gradinita. Dar in weekend e si mai fericit ca sta acasa.
Unii plang daca nu merg la gradinita, la nivelul asta nu cred sa ajung vreodata.

Iti trimit parola.

Mergi la inceput