Gravidute prin FIV (37)
Raspunsuri - Pagina 5
bombonique spune:
Va multumesc mult fetelor pt atentia voastra!
Am sa va anunt eu ca a venit momentul!
Va multumesc si pt noul capitol!
Ne vine vremea la toate!
Azi stau mai mult in pat pt ca am unele intepaturi pe ici pe colo!
Bq 39+
hepilica spune:
dariaioanaxx, multumesc pentru raspuns. speram ca cineva care a trait aceste momente sa-mi confirme ca au fost semne de la bb si ca nu sunt eu pe cale de a o lua razna. ce mult ma bucur!!!!!
Bq, suntem toate aici cu pumnii stransi pentru tine in asteptarea celui mai frumos moment din viata ta.
h.
18+
multumesc lui DD
Micky2007 spune:
Moni am luat doua patuturi unul roz si unul bleo dar am montat numai unul. Cam greu cu pozele, dar promit ca pun. Am uitat user-ul si parola de la site-ul cu poze, dar imi fac alt cont.
muffinuta bine ai mai trecut pe la noi.
Bq neaparat sa ne spui cand nasti, pana atunci stai linistita in pat. Tare curajoasa esti cu nasterea naturala. Felicitari. Eu numai suport durerea.
Scoatem si majoretele.
Micky 35+ +
AMR 24 zile si sunt o mamica fericita
elenada spune:
Hristos a inviat!
Bq tinem pumni sa ai o nastere usoara si fara probleme.
Hepilica tot cam la 18 saptamani l-am simtit si eu pe baiat numai ca el a lovit incet. Ma bucur ca si bebelina ta a inceput sa miste cu putere.
Vremea asta ma termina. Ma dor toate oasele iar burtica o simt ca un bolovan cand ma ridic.Bine ca e totuisi moale. Parca as fi dependenta de soare si vreme frumoasa. Cum dispar cum mi se descarca bateriile si abia ma misc. Strumfii mei se razboiesc de zori amandoi.
Eu sunt deranjata la stomac si nu imi trece cu nimic. Sper sa nu le fac rau la bebei.
Pupici la burtici bebici si mamici
Pupici la burtici
elena +25 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
hepilica spune:
Micky, ne pregatim pentru tine...
Esti urmatoarea pe lista INTALNIRILOR MAGICE.
Mai ai putin, putin...
Te-ai hotarat cum vei naste (natural sau cezariana)? Cred ca cezariana... nu? Vei naste cu Herghelegiu?
h.
18+
multumesc lui DD
dariaioanaxx spune:
Hepilica- stai linistita, bebe misca de mult timp la noi in burtica dar noi il simtim mult mai tarziu, abia cand el se face mai mare si prinde ceva putere !
Muffinuta- uraaaaa, ce faciiiiiiii?
ce bine mi pare ca ne mai dai semne........ti am trimis si mail.............te pupam dulce si asteptam sa vorbim !
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.23 cu Daria, INIMA, A INIMII MELE!
Moniland spune:
Hepilica, eu am simtit miscare de bb la 19 sapt si 1 zi, apoi pauza si dupa aceea a inceput zilnic timid, timid.
De o saptamana am "razboi" in burtica in fiecare zi. Au prins amandoua puteri si acum mi se misca burta cand stau pe spate. De multe ori nici nu ma lasa sa dorm. Cand stau pe stanga cea din stanga ma impinge ca de ce stau pe ea, cand stau pe dreapta ma impinge cealalta. Imi dau seama ca si pt ele e nasol ca eu le apas dintr-o parte si surioara din cealalta si normal ca riposteaza. Pe burta e exclus, si mai imi ramane decat sa dorm pe spate si atunci incepe burta sa miste. Of, of si mai am 3 luni. Trebuie sa gasesc o solutie ca sunt cam obosita si nu ma pot odihni.
Micky, cand faci poze sa nu uiti si burtica sa o pozezi. Nu e graba dar sa fie.
25+Laura Ioana Irina Maria
Micky2007 spune:
hepilica cezariana cu siguranta, de asta stiu si data (15 mai). Numai suport durerea, mi-a ajuns prin cate am trecut (operatii, FIV, inseminari). Si da, nasc cu Herghelegiu.
Moni asa am sa fac, voi pune poze.
Micky 35+ +
AMR 24 zile si sunt o mamica fericita
Fragutza spune:
Hristos a inviat!
Hepilica, aceleasi ganduri le am si eu. Am simtit ceva miscari vineri si sambata si apoi pauza si evident ca acum stau si ma stresez.
Saptamana viitoare am echo si abia astept s-o vad..cred ca de vreo luna nu i-am mai vazut mutritza.
hepilica spune:
Moni, ce m-am amuzat...hi,hi...cand pe stanga, cand pe dreapta... Dragutele de ele... Uff, imi dau seama ca nu e prea confortabil pentru tine, dar stiu sigur ca momentele astea le-ai asteptat cu atata "rabdare" incat chiar te simt ca fiind mai degraba mamoasa si grijulie fata de fetite decat fata de ceea ce induri acum...
Pentru mine esti un exemplu de perseverenta, de echilibru, de luptatoare si invingatoare. Admir pozitia ta de-a lungul timpului fata de fetele in "incercari" si laud altruismul tau.
Ma bucur mult de fiecare data cand primesc un feedback de la tine.
h.
18+
multumesc lui DD